kodeman Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Brony z woj. Świętokrzyskiego - Starachowice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Dolnośląski Brony dokładna lokalizacja to Jawor Podpisano JaZwiezda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makówka Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Brony, Pyskowice k. Gliwic (Śląskie) .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 http://goo.gl/maps/5xoY Dodani, Vanadiss - poprawione. Nie wiem czemu taki babol wyskoczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała_Szelma Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Neh, Od października do czerwca Toruń, reszta roku to Kalisz ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Niezdów/Lublin woj . Lubelskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Toruń/woj. kujawsko-pomorskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash_98 Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Brony RainbowDash_98,Podlaskie,Suwałki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Woj. Pomorskie , Debrzno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Brony z Tczewa Woj. Pomorskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Woj. Warmińsko-Mazurskie, Prostki k.Ełku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Darth Evill Nottingham Anglia:discord2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Dolny Śląsk miasto Legnica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Pewnie żadnych bronych i pegasis w Legionowie nie ma i pewnie tylko ja z tamtąd jestem. Legionowo (mazowieckie) pegasis Jakaś mapka? Proszę: Te kontury to granice Legionowa, a takie info. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IsayYay Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Bydgoszcz, województwo Kujawsko-pomorskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Darth Evill Nottingham Anglia:discord2: Jesli chodzi o Polske Jestem z Bydgoszczy (Kuj Pom) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesterek Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Kalisz w wielkopolskim. Ale nie sądzę by ktoś jeszcze stąd był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Małopolska - Niepołomice (niedaleko Krakowa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pannamigotka Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Śląskie, Częstochowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Warszawa, muszę pisać województwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Czemu jeszcze nie ma Rumi w pomorskim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 -Emmm...- -Słucham, skąd Pan do nas dzwoni?- -Emmm... Jestem Brony FOXX7896 i pochodzę z Grudziądza. Podałbym koordynaty ale klawisz F3 mi nie działa - Ta mapa jest jakaś chora, bo gdy oddalam to Bydgoszcz znika a pokazuje się Świecie, a jak przybliżam to na odwrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Brony. Opole. Opolskie. Gdyby ktos z Opola/okolic Opola chcial sie spotkac to dane kontaktowe sa w profilu. Bardziej preferuje rozmowe przez maila niz gg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sayo Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Niezwyciężony, jesteś z rumi z pomorskiego ? Nie mamy do siebie aż tak daleko ; P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 http://goo.gl/maps/5xoY Dodani, Vanadiss - poprawione. Nie wiem czemu taki babol wyskoczył Co ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się