Aaaa Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Derp. Będę. Chyba. Zobaczymy. See ya. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Jak najbardziej się wybieram szczególnie po tak pozytywnych wrażeniach z ostatniego meeta, a ciebie Bobule muszę hugnąć, bo ostatnio się zastanawiałeś który to ja Dodatkowo, bardzo by mi zależało na tym terminie 20 lipca, z racji gościa z Norwegii (Polka, ale się wyprowadziła z rodzicami) który chciałby wpaść na Polski Meet Pisałem o tym już na grupie, ale tu też trzeba poinformować. Rozmawiałem już z kilkoma osobami (Matyas, Tarreth, nie pamietam z kim jeszcze XP). To tak, kto wpadłby na meet 20 lipca? wole zapytac tutaj niz robic osobny temat.Postarajcie się. Pegasis z norwegii nie czesto wpadają na nasze meety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Wpadam 20... 6 nie mogę także za drugi termin byłbym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Wpadam 20... 6 nie mogę także za drugi termin byłbym wdzięczny Noto juz mamy chyba 6 osób pewnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 najwyżej, jeżeli nie będzie to pełen meet, to zrobimy mini meet, i tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Mi się w domu nudzi i wpadnę na 99,999999999999999999999999999999999999% na oba meety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Można spokojnie zrobić 2 meety. I 6.07 i 20.07. Wpadnę na pewno na pierwszy, nie wiem jak mi wyjdzie w przypadku drugiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ichi90 Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 DRUGA EDYCJA "NAWALANKI NA OTULINY": UWAGA!!! Odnośnie drugiej edycji turnieju to potrzebujemy conajmniej 4 PCVki,aby turniej się odbył.Ja przyniose jedną i mam nadzieje,że ci którzy tez mogą przynieść swoje nie zawiodą.Chciałbym zaznaczyć że należy się liczyć z możliwością pożyczeniu na czas walki broni komuś kto jej nie ma oraz z jej ewentualnym zniszceniem.Jednocześnie,jeśli ktoś nie będzie dbał o cudzą broń i będzię nią z nudów np. walił w murek i zostanie przez to znisczona,BĘDZIE JĄ ODKUPOWAŁ!!!!!Co innego zniszczyć ją niechcący podczas walki,a co innego umyślnie. Regulamin zostaje ten sam co poprzednio,czyli: REGULAMIN TURNIEJU : 1.W turnieju może brać udział każdy chętny, o ile nie ma ku temu żadnych przeszkód natury zdrowotnej. 2.Podczas turnieju do walki używamy WYŁĄCZNIE broni wykonanej z otuliny.Uczestnicy jak najbardziej mogą przychodzić z własnym sprzętem,ale musi on spełniać odpowiednie wymogi( to znaczy,że prawie nie da się nim zrobić komuś kuku). 3.Dopuszczalne jest używanie przez zawodników oręża ochronnego typu kolczuga,hełm,tarcza, itp. 4.Nad przyniesioną bronią pieczę,przez cały czas trwania turnieju, będzie sprawowało dwóch wybranych "zbrojmistrzów". 5.Walki turniejowe odbywają się TYLKO w obecności sędziego,który czuwa nad przebiegiem pojedynku. 6.W czasie walki turniejowej w szranki staje dwóch zawodników pośrodku wyznaczonej przestrzeni (najlepiej średniej wielkości). Celem pojedynku jest zdobycie przez jednego z zawodników trzech punktów.Punkt zdobywa się poprzez uderzenie przeciwnika w jedną z części jego ciała.Po zdobyciu punktu(zatwierdzony przez sędziego) obaj zawodnicy przerywają na chwilę walkę,oddalają się nieznacznie od siebie i rozpoczynają walkę od nowa. 7.Częściami ciała, które NIE podlegają punktacji są:głowa,ręce do nadgarstków i krocze. 8.ZAKAZUJE SIĘ: *uderzania umyślnego w głowę lub kroczę.Jeżeli jakiś zawodnik będzie nagminnie łamał te zasady zostanie,po wcześniejszych upomnieniach,zdyskwalifikowany. *chamskiego zachowania podczas pojedynku. *walczenia będąc po wpływem środków odurzających. *używania podczas pojedynku broni nieprzepisowej,mogącej stanowić zagrożenie dla życia i zdrowia zawodników. 9.NAKAZUJE SIĘ: *dobrze się bawić w duchu zdrowej,sportowej rywalizacji Podczas meetu mają się także odbyć zawody terenowe i dlatego,aby obie zabawy nie koligowały ze sobą turniej odbędzie się przed lub po zawodach.Zastanawiałem się czy tym razem nie zrzucić się nagrodę dla zwycięzcy (chodzi o coś do zjedzeniu lub wypicia xd). Aha i niech ktoś PRZYNIESIE ZE SOBĄ APTECZKE,bo jak pokazał ostatni turniej mogą pojawić się ranni.Najlepiej żeby chętni juz zaczeli się zgłaszać to łatwiej będzie ustalić listę turniejową. PS.Jak ktoś chcę niech przyniesie togę dla Imperatora i jego świty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 DRUGA EDYCJA "NAWALANKI NA OTULINY": UWAGA!!! Odnośnie drugiej edycji turnieju to potrzebujemy conajmniej 4 PCVki,aby turniej się odbył.Ja przyniose jedną i mam nadzieje,że ci którzy tez mogą przynieść swoje nie zawiodą.Chciałbym zaznaczyć że należy się liczyć z możliwością pożyczeniu na czas walki broni komuś kto jej nie ma oraz z jej ewentualnym zniszceniem.Jednocześnie,jeśli ktoś nie będzie dbał o cudzą broń i będzię nią z nudów np. walił w murek i zostanie przez to znisczona,BĘDZIE JĄ ODKUPOWAŁ!!!!!Co innego zniszczyć ją niechcący podczas walki,a co innego umyślnie. Regulamin zostaje ten sam co poprzednio,czyli: REGULAMIN TURNIEJU : 1.W turnieju może brać udział każdy chętny, o ile nie ma ku temu żadnych przeszkód natury zdrowotnej. 2.Podczas turnieju do walki używamy WYŁĄCZNIE broni wykonanej z otuliny.Uczestnicy jak najbardziej mogą przychodzić z własnym sprzętem,ale musi on spełniać odpowiednie wymogi( to znaczy,że prawie nie da się nim zrobić komuś kuku). 3.Dopuszczalne jest używanie przez zawodników oręża ochronnego typu kolczuga,hełm,tarcza, itp. 4.Nad przyniesioną bronią pieczę,przez cały czas trwania turnieju, będzie sprawowało dwóch wybranych "zbrojmistrzów". 5.Walki turniejowe odbywają się TYLKO w obecności sędziego,który czuwa nad przebiegiem pojedynku. 6.W czasie walki turniejowej w szranki staje dwóch zawodników pośrodku wyznaczonej przestrzeni (najlepiej średniej wielkości). Celem pojedynku jest zdobycie przez jednego z zawodników trzech punktów.Punkt zdobywa się poprzez uderzenie przeciwnika w jedną z części jego ciała.Po zdobyciu punktu(zatwierdzony przez sędziego) obaj zawodnicy przerywają na chwilę walkę,oddalają się nieznacznie od siebie i rozpoczynają walkę od nowa. 7.Częściami ciała, które NIE podlegają punktacji są:głowa,ręce do nadgarstków i krocze. 8.ZAKAZUJE SIĘ: *uderzania umyślnego w głowę lub kroczę.Jeżeli jakiś zawodnik będzie nagminnie łamał te zasady zostanie,po wcześniejszych upomnieniach,zdyskwalifikowany. *chamskiego zachowania podczas pojedynku. *walczenia będąc po wpływem środków odurzających. *używania podczas pojedynku broni nieprzepisowej,mogącej stanowić zagrożenie dla życia i zdrowia zawodników. 9.NAKAZUJE SIĘ: *dobrze się bawić w duchu zdrowej,sportowej rywalizacji Podczas meetu mają się także odbyć zawody terenowe i dlatego,aby obie zabawy nie koligowały ze sobą turniej odbędzie się przed lub po zawodach.Zastanawiałem się czy tym razem nie zrzucić się nagrodę dla zwycięzcy (chodzi o coś do zjedzeniu lub wypicia xd). Aha i niech ktoś PRZYNIESIE ZE SOBĄ APTECZKE,bo jak pokazał ostatni turniej mogą pojawić się ranni.Najlepiej żeby chętni juz zaczeli się zgłaszać to łatwiej będzie ustalić listę turniejową. PS.Jak ktoś chcę niech przyniesie togę dla Imperatora i jego świty xD JA będę miał dwie, może 3 pvki, jednak bedę je mógł dać na turniej tylko zaufanym osobą które nie rozwala ich w drobny pył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 ja ostatnio, mimo iż chciałem, nie miałem zbytniej możliwości opieki nad bronią, ale w sobotę, jeżeli przyjdę, to będę grubo przed 12, więc najwyżej mogę się zająć pilnowaniem broni z kimś jeszcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Ichi nie napisałeś najważniejszego, gdzie Ty chcesz zrobić ten turniej? bo mi się wydaje, że czas, żeby zrobić meet w Rosarium 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Na pewno będę,ale jeśli chodzi o te walki mieczem....można używać mocy smoczego dziecięcia jak ze Skyrim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 nope, nie wszyscy mają wystarczającą liczbę smoczych dusz na kolejne poziomy, więc było by to nie fair Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 ta, od razu przynieście ze sobą smocze kule Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 ta, od razu przynieście ze sobą smocze kule Przyniosę moje dwie... starczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Btw przyjmuje zamówienia na przypinki na meet 20 września. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Przyniosę moje dwie... starczy? a ja się zastanawiałem, czemu żadna kobieta jeszcze się na Ciebie nie rzuciła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Może dlatego że jest wybrańcem stołu ogrodowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) Ok, rynsztunek gotowy. http://imgur.com/a/jCkGj#koxXe2F w tą sobotę bede miał ubaw ^^ [edit] Nie będę robił dodatkowego tematu, macie tu link do wydarzenia na fb (minimeet 20 lipca) https://www.facebook.com/events/361413807318795/361414177318758 Edytowano Lipiec 3, 2013 przez MaxyBlack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Przyjadę. Tylko jest jedna sprawa. Mam pociąg powrotny do Wawy albo o 19:00(czyli długo nie zabawię) albo o 2:00 (znowu dworzec) albo 6:35. Tylko czy znalazł by się nocleg dla dwóch osób?(jeszcze jedzie jeden kolega z Wawy) (może napisze w temacie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 O nie, to was będzie dwóch D: Przenocowałbym Chemik, ale jutro już do mnie dwójka przyjeżdża i nie będę miał warunków za bardzo... Nie no, fajnie będzie zobaczyć Olafa i Chemika. Jestem ciekaw jak wypadnie Śląski meet z nimi + z 2 Wrocławiakami o których pisałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Na pewno będę,ale jak patrzę na rozkład jazdy pociągów to będę o godzinie 10:56 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Jeśli mają być walki na otulinki to radziłbym wcześniej wyjść z SCC, bo poprzednie troszkę dłużej trwało. Mam w planach zrobienia sobie takiego ładnego mieczyka, ale chyba dopiero go zrobię na 20 lipca, czyli następny meet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 20 jest minimeet, którego głównym celem będzie pokazanie pegasis z Norwegii jak wygląda polski meet na śląsku, więc nie sądzę, by turniej też się wtedy odbył, zobaczymy jak to wykombinuje ichi. Na razie, musisz się postarać na sobotę, albo na meet w sierpniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Na pewno będę,ale jak patrzę na rozkład jazdy pociągów to będę o godzinie 10:56 Będzie czas spokojnie dojść do Silesii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się