Kirara Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 (edytowany) Uwaga, uwaga Bronies! Z racji tego, że Twilight wraz z Solarem wyjeżdżają na weekend na jakąś tam... konferencję magiczną w Canterlot, gdzie ponoć wykład ma wygłosić sam praprapraprawnuk Starswirla Brodatego... *ja tam uważam, że to pic na wodę!* Możecie zadać mi KILKA najbardziej zwariowanych pytań, jakie przyjdą wam do głowy! Najlepiej takich, w których będę mógł opowiedzieć o najbardziej prywatnych sekretach Twilight... Nie zapominajcie, że mam dostęp do jej pamiętnika, kiedy nie patrzy... No i Solar palnął coś na temat erotyków, które trzyma w szufladzie... Ehehehe...he... Co to ja miałem...? Aaa... To zapraszam do zadawania pytań! Bez odbioru!~ SPIKE Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Dlaczego Twilight zabrania Ci jeść lody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 1. Twój najmniej ulubiony minerał? Na pewno jest jakiś... 2. Co myślisz o Rarity? Lubisz jak cię nazywa Spikey-Wikey? ;p 3. Nie nudzi cię to ciągłe... wypluwanie listów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Jakbyś miał wybierać, to zostałbyś z Rarity czy Twi? (Drugiej nigdy byś nie zobaczył) Zawsze jesz minerały na surowo, czy też je pichcisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Jak zachowywała się Twilight zanim przybyła z tobą do Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Czy Twi ma jakieś... dziwne zwyczaje, rytułały czy jakby to inaczej nazwać? Czy kiedyś z kimś chodziła? Kiedy i jak często Twi zostawia Cię samego w domu? Nie boi się o jej sekrety, ma AŻ takie zaufanie do Ciebie? I co robi gdy ma wolny czas, gdy nie ma nic na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Cóż było twą największą traumą smoczej młodości? Czy miałeś zajęcia w praktyce z Twilight (if you know what i mean...)? Jaki z kamieni szlachetnych jest najsmaczniejszy dla twego żołądka? Czy Kąpiel w lawie może jakoś podziałać na smoczą skórę? Czy Owilicious nie doświadczył jakiegokolwiek uszczerbku na zdrowiu od tego czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Kwiecień 13, 2012 Share Napisano Kwiecień 13, 2012 Gdybyś miał wybór to czyim był byś pomocnikiem?(z wszystkich kucyków?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 jak to jest, wiedząc, że się jest "podrzutkiem?" ? czy nie masz czasami dość Twilight? pamiętasz coś z czasów kiedy byłeś jajkiem? a ktoś pisał, że podobno ten temat nie ma wzięcia, a tu tyle pytań już padło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 http://4.bp.blogspot.com/-8XVWu3fvAx4/TyqozQRZUOI/AAAAAAAAAek/kxP3aVAB7HY/s1600/Barbara.png Co sądzisz o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Co byś zrobił, gdyby okazało się, że jesteś tylko bohaterem amerykańskiej kreskówki przeznaczonej dla małych dziewczynek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Drzwi do biblioteki otwierają się z hukiem. do środka wchodzi wielki, odziany w złocistą, pełną ozdób i ornamentów zbroję Mistrz Zakonu Straży Świtu. Pomimo jasnej, niemal świętej aury, jest poirytowany, zmierzły i zmęczony. Alicorn podchodzi do Spike'a... Następnym razem, jak Twilight będzie chciała jechać do Canterlotu z Solarem, to złam nogę, spal bibliotekę, znów stań się gigantem - NIE WIEM. Ale ich tam ma nie być razem, JASNE?! Odwrócił się nagle, jak poparzony w stronę Canterlotu. Westchnął ciężko i udał się do wyjścia. Co tym razem... Znowu poszli na ciastko? Ech... Odleciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Czy to prawda ,że ty no ten fap fapisz przy tych erotykach Twi? (if you know what i mean) Dużo tego Twi ma? Przepiszesz mi kilka stron ? Którego masz urodziny? Lubisz jeść kamienie? Słyszałem ,że z szuflady Twi zniknęło wino.Co o tym wiesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Hej Spike: Jaka była największa gafa jaką popełniła Twilight? Czy w pamiętniku Twilight jest jakaś notatka z Celestią w wannie? (if you know what i mean) Czy Twilight opowiadała swoim przyjaciółkom o swoim bracie? (Rarity musi być poirytowana, że nie wiedziała, że brat Twilight ma brać ślub z księżniczką). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts