Neonowaty Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 - Jeny... Jaka drama queen... - wziąłem chleb, maslo, ogórka i sałatę po czym przeminiłem owe składniki w kanapkę. - Ja dziś tak na biednawo. Poza tym, nie jadam mięsa to i w sumie nawet lepiej, że sie nie załapałem na spaghetti. Tak czy siak, smacznego. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Możecie być do diabła ciszej ?! Własnych mysli nie słysze!!! "siedzi przy blacie,niewzruszona przeżuwa" - Widzę ze ktoś wstał lewym tylnym kopytem,czy słyszę to już od ciebie drugi raz ? Ja ich próbuje tu uciszyć -.- chce w spokoju rozwiązywać krzyżówkę ! Chwila... co to może być.... idiota na cztery litery....hmmmm Super utknąłem z banda alkoholików -.- LUDZIE CISZEJ JA TU WŁASNYCH MYSLI NIE SŁYSZE! Hmm...tak,racja,totalny optymista. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 -Siedzi przy stole i patrzy się na danie. Zjeść czy nie zjeść oto jest pytanie. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Oj wybacz, ale róż tego pokoju mnie dobija! Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 - Jeszcze żeś tego nie przemalował? - spytałem, po czym skończywszy swoje danie, wziąłem i posprzątałem po sobie. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 - Witam wszystkich, jak się spało? - Spytałem przeciągając się leniwie. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Ktoś mi farbe gwizdnął -.- Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Ktoś mi farbe gwizdnął -.- -Oj coś czuje że poleje się krew. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 -Oj coś czuje że poleje się krew. - Albo cyrd,w końcu już jest dzień...zaraz..co ? ( Wstałam o 17 żeby nie było [serio O_O] ). Jak prawdziwe dziecko nocy Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 - Albo cyrd,w końcu już jest dzień...zaraz..co ? ( Wstałam o 17 żeby nie było [serio O_O] ). Jak prawdziwe dziecko nocy -Ja praktycznie codziennie wstaję o 17.00 dzisiaj wyjątkowo nie spałem całą noc. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 "W Zadaniach cisza i tutaj cisza..." pomyślałem, po czym na drzwiach wejściowych do Domu Wielkiej Siostry przyczepiłem kartkę z logiem WZS (Wolontariat Zapalonych Strażaków, oryg. V.F.D, Seria Niefortunnych Zdarzeń): oraz z napisem: U nas zawsze cicho sza! Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Temat kwiczy i zdycha ;_: wszyscy szukają księżyców... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ja dałem sobie spokój z nimi. I tak nic nie znajde jak zwykle. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ale....ekipa w której jestem znalazła tylko jeden księżyc ;_: znaczy...ja go znalazłam. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Nie,nie o to chodzi,tylko...No wiesz jak jest "usiadła przy blacie barowym mieszając kakao z piankami" Tyle się starałam żeby mnie przyjęli, a teraz miałabym tak łatwo odpaść? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Wątpię że odpadniesz. W końcu coś znalazłaś, a wydaję mi się że od teraz grupy będę wskazywały na osoby które mają iść pod "odstrzał". Usiadłem obok, lekko objąłem Tamare żeby ją pocieszyć.- Nie martw się będzie dobrze. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 *Odwraca głowę i patrzy na MoonSlash'a,uśmiecha się również* -Heh,dzięki Mam nadzieję że też się utrzymasz,powodzenia,ile znalazłeś dotąd ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 *Odwraca głowę i patrzy na MoonSlash'a,uśmiecha się również* -Heh,dzięki Mam nadzieję że też się utrzymasz,powodzenia,ile znalazłeś dotąd ? - Nie ma za co . Ja no cóż... jeszcze nic. Jedynie co anulowano mi punkty minusowe za to że wstawiłem post który przedstawiał symbole i treść zadania. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 -Jak widzę twój team nieźle pracuje..."napiła się kakaa,spojrzała na MoonSlash'a" - Chcesz trochę ? :3 Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) -Jak widzę twój team nieźle pracuje..."napiła się kakaa,spojrzała na MoonSlash'a" - Chcesz trochę ? :3 - Tak poproszę. Mój Team pracuję tylko ja nic nie znalazłem. Wątpię żebym dłużej tu zabawił "Powiedział z zasmuconym głosem". Edytowano Lipiec 20, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Ale...ja myślę że ci się uda ! Niby mieliśmy się żreć i pogrążać ale... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Ale...ja myślę że ci się uda ! Niby mieliśmy się żreć i pogrążać ale... - Niby tak, ale po co? Dla mnie nie ma w tym nic fajnego. Po za tym są tu osoby które zdążyłem polubić . Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Tak,najprawdziwsza racja,miała być rywalizacja a tworzą się przyjaźnie ! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 - Przyjaźń jest ważniejsza od głupiej rywalizacji. Link do komentarza
Recommended Posts