Matalos Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 <Wychyla się z głębin piwnicy> - Ziiiieeeew... Co tam? Długo spałem? Spogląda na listę wyników. - Ojoj... Dobrze, że przynajmniej jeden mamy. No okej, jest tu ktoś jeszcze? - woła głośno. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 <Wychyla się z głębin piwnicy> - Ziiiieeeew... Co tam? Długo spałem? Spogląda na listę wyników. - Ojoj... Dobrze, że przynajmniej jeden mamy. No okej, jest tu ktoś jeszcze? - woła głośno. - Jestem w kuchni!!! Chcesz coś? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 "Nikt nie spostrzegł nadal śpiącej Tamary na krześle z włosami w kubku kakao i głowie na blacie,zaszyta w owy sposób persona przeciągnęła się i zaspanymi oczami zmierzła bywalców,wycisnęła włosy z kakao" -Em...co jest ? Długo spałam ? Już noc... ? Rany Luna...moje włosy..."nadal wydawała się być nieco otępiała". Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Oj biedactwo. Czekaj chwile " biorę miskę by napełnić ją wodą" - Pomogę ci je przemyć. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 *Przetarła oczy* *ziewnęła* - Oh...Moon,hej,dziękuje * bierze miskę z wodą,wstaje,podchodzi do zlewu i bierze się za włosy* -Wiele mnie ominęło ? Jakim cudem mogłam tak po prostu zasnąć...dziwne. Cóż,to dom Wielkiej Siostry,to tak dziwnie na mnie wpływa Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) - W sumie oprócz tego że wpadli Linds, Cluddy i Matalos krzyczał coś z piwnicy to nic. Fajnie że wstałaś. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 *Typowy uśmiech zaspanej persony* (Nie,nie taki -> ) -Heh,twardy sen to ja mam,trzeba przyznać...poszły już nowe księżyce ? Zbierać się czy zostajemy ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Nie, niema nowych. Ja zostaje cała noc przede mną zrobię se kawę albo herbatkę usiądę przy kominku. Chcesz też? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Już się nieźle wyspałam,hehe. Wszystko mnie boli...ale chętnie ^3^ *zawinęła włosy w ręcznik i podeszła do Moon'a* - No i włosy mi wyschną szybciej Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Już się nieźle wyspałam,hehe. Wszystko mnie boli...ale chętnie ^3^ *zawinęła włosy w ręcznik i podeszła do Moon'a* - No i włosy mi wyschną szybciej - Przynajmniej spędzę resztę nocy w miłym towarzystwie. Jak zaśniesz to zaniosę cię do pokoju. To kawa czy herbata? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Kawa,jeśli to nie problem, z mlekiem. Podobno lepiej się śpi . Ale kto tu mówi o spaniu!W sumie,reszta osób chyba właśnie teraz ucina sobie drzemkę...My to dopiero jesteśmy prawdziwymi "dziećmi nocy" Would you ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Kawa,jeśli to nie problem, z mlekiem. Podobno lepiej się śpi . Ale kto tu mówi o spaniu!W sumie,reszta osób chyba właśnie teraz ucina sobie drzemkę...My to dopiero jesteśmy prawdziwymi "dziećmi nocy" Would you ? - Zgadzam się w stu procentach w sumie dzisiaj jest mój trzeci dzień bez snu. Jedna kawa już się robi. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 -Trzeci ? Jej,powinieneś naprawdę odpocząć,oszczędzaj siły jak wyjdzie nowa fala. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Daję radę . A właśnie proszę twoja kawa z mlekiem. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 *Odbiera kawę,dmucha i bierze łyka,siada przy kominku* -Obyś się nie przecenił,mój drogi. Siadaj ^^ Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Już siadam. W razie czego to oblej mnie wodą od razu mnie obudzisz. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 -Obym też jeszcze była świadoma i nie oblała cię przez przypadek tą kawą Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Nie chciałbym tego." Szturcham lekko Tamarę" Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - O jejku ! *przechyla kubek tak że kawa prawie się z niego wylewa* Hehe żartowałam ! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Aaa... Nie strasz mnie. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 - Heh ^^ *zawinęła się w koc obok Moon'a* Dziwnie jakoś się czuje... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) - Heh ^^ *zawinęła się w koc obok Moon'a* Dziwnie jakoś się czuje... - Heh nie tylko ty, tak jakoś miło. " Słodko wygląda jak śpi, zaniosę ją do pokoju" Edytowano Lipiec 21, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Wstaję rano i robię co mogę, byleby dojść do kuchni. Ostatecznie docieram do niej czołgając się ledwo żywy. - Ludzie... herbaty... proszę. Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 <idzie zrobić herbatę> - Ostatni raz zasypiam z telefonem w ręku... Bateria prawie mi siadła... Podaje herbatę Lindsowi. - Trzymaj, nie wiedziałem ile lubisz cukru, więc dałem jedną łyżeczkę. Chcesz coś jeszcze? - uśmiecha się przyjaźnie. Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Leniwie złażę z łóżka, przecieram lekko zaspane oczy, i przeciągam się z wyraźną satysfakcją po przespanej nocy. - Eh... A właściwie ile ja spałam? - zadając sobie to pytanie, popatrzyłam na łóżko i byłam w niemałym szoku. - Hmm... No tak... Nie powinnam kłaść na łóżku cały słoik cynamonu... Zawsze się wysypuje... Hehehe - zaśmiałam się cicho, ogarniając swój wygląd i przebierając się w czyste ciuchy. Po chwili usłyszałam jakieś głosy w kuchni i pobiegłam tam, witając się wesoło z resztą uczestników. - Hejka! Jak się spało? - zaprzestałam pytań po zobaczenia w jakim stanie jest Linds, siedzący koło Matalosa. - Emm.. Chyba się nie wyspałeś, prawda? - uśmiecham się lekko. Link do komentarza
Recommended Posts