~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - A powinieneś ? *przytuliła Moona* Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Ehh... Jestem teraz skołowany. Jeśli naprawdę chcesz..." Powiedział z wielkim niechceniem" Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Linds spójrz na mnie. Czy ja wyglądam na takiego który lubi biegać w samych Gaciach?!! - A to ty żeś nigdy na plaży lub na basenie nie był? -Ehh... Jestem teraz skołowany. Jeśli naprawdę chcesz..." Powiedział z wielkim niechceniem" - Moon! Bądź mężczyzną! Nie bądź Buttersem! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Linds za Buttersa obiecuje że twoja śmierć bedzie długa i bolesna. ( Muhahahaha) Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ale jo ci ino dobre rady daję, tak z dobrego serduszka! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Yhy... Co ja tutaj z wami mam. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Oj Moon,a z kim miał byś lepiej ^^ ? *usiadła Moonowi na kolanach i przytuliła go*. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja mogę zorganizować! Wymyśliłam już bitwę na poduszki w skąpym odzieniu to dalsze rozrywki nie powinny być kłopotem. Możemy potem zagrać w rozbieranego pokera lub gotować makaron. Obie opcje wydają się być równie zabawne, a niestety alkoholu po nocy spożywać nie można... ale po ładne panie, które mogłyby tańczyć tzn. wić się po stole zawsze można zadzwonić. I SIĘ ZŁOŻYĆ BY TRZEBA. A wcześnie nie było czego świętować, nie dość, że WY jesteście razem, to jedna z drużyn wygrała w tym zadaniu, więc trzeba to uczcić. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ja mam jedną ładną panią innych nie potrzebuję. " przytula Tamarę". Coś czuję że niedługo wszyscy sie cukrzycy nabawimy. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Serio? Ja już rzygam tęczą, ale się nie przejmujcie. Wszyscy czekamy, aż w końcu pójdziecie na całość. To myślisz, że Tamara mogłaby się wić po stole? Trochę to by zaoszczędziło hajsu. Bo zawsze jak przyjdzie do składania się to nagle nikt nie ma kasy, więc teraz też pewnie tak będzie. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) - Nie o to mi chodziło. jak by Tamara się poczuła gdy zamiast spędzać z nią czas patrzył jak ktoś obcy wije się na stole. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Nie wiem, ale też by mogła patrzeć, bo ta laska by się wiła dla wszystkich, tylko nie wiem czy regulamin tego domu nie zabrania zapraszać obcych do środka, bo raczej cztery litery by wyszły, gdyby się jakiś alarm włączył i na dziewczynę się rzuciły psy rozszarpując ją na kawałki... chociaż w sumie, jakaś rozrywka też by była. Więc nic byśmy nie stracili. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Dobra to ja wskakuje na ten stół jak tak bardzo prosicie,niech Moonowi zazdroszczą Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Dobra to ja wskakuje na ten stół jak tak bardzo prosicie,niech Moonowi zazdroszczą - Ja o nic nie prosiłem. Z resztą rób jak chcesz. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Silly! Nur ein Scherz! Nie będę machała plotem przed innymi,ich bin dein Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Buhahaha, tak więc imprezę czas zacząć. *nastawia muzykę* Cóż... myślę, że program spełnia swoją powinność i widzowie dostają to co chcieli, chociaż nie całkiem... Myślę, że widzowie pragną striptizu, więc może ktoś dla dobra oglądalności się skusi, żeby pokazać to i owo... mam namyśli oczywiście perfekcyjne poruszanie się w rytm muzyki, z gracją i wdziękiem zrzucając z siebie ciuchy. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Buhahaha, tak więc imprezę czas zacząć. *nastawia muzykę* Cóż... myślę, że program spełnia swoją powinność i widzowie dostają to co chcieli, chociaż nie całkiem... Myślę, że widzowie pragną striptizu, więc może ktoś dla dobra oglądalności się skusi, żeby pokazać to i owo... mam namyśli oczywiście perfekcyjne poruszanie się w rytm muzyki, z gracją i wdziękiem zrzucając z siebie ciuchy. -Sorry Cluddly Nie trafiłaś w mój gust muzyczny. Tak więc nawet się nie ruszę. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Hej,Moon~ Oni niech robią sobie ten striptiz na stole,idziesz ze mną posiedzieć przy kominku tak jak kiedyś ? *Złapała Moona za rękę i uśmiechnęła się*. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Czemu nie. W sumię potrzebuję sobie jakoś humor poprawić. A coś czuję że przy tobie szybko znów będę miał bana na twarzy. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Mam najszczerszą, na to nadzieję ! *Usiadła przy kominku obok Moona,oparła się o jego ramie* Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Ojej, jacy Wy nie ruchliwi *wyłącza muzykę* ani striptizu, ani nawet małego tańca, nawet Moon z Tamarą nie chcą iść na całość. Najwyraźniej widzowie będą musieli się obejść smakiem. Będzie tylko romantyczne siedzenie i w ogóle rzyganie tęczą, jeszcze większe. NUUUDY. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Jezu Cluddy nie wyobrażaj sobie za wiele dopiero co nasz związek zaczyna rozkwitać. Może odrazu wezmę Tamarę do siebie do pokoju? Pamiętaj też że wielka siostra wszystko widzi a raczej żadna z drużyn nie chciała by mieć jakiś zadań lub punktów karnych. " Moon wtulił się w Tamarę po czym ją pocałował". Edytowano Lipiec 23, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) - Ciii,Moon. Jeśli tak chce, to niech zobaczy co się dzieje Macie nasze gorące fotki : I co ? Ulżyło ? Wiecie,było trochę ciemno :/ Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 To pójście na całość jest zakazane? :< SOOO SAD! To ja wam nie przeszkadzam w waszym zwykłym kizianiu-mizaniu, ale będę mieć was na oku. Nie chce niczego przegapić! A nie zapowiada się w sumie nic ciekawego... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Kto wie, kto wie. Co myślisz Tamara? Link do komentarza
Recommended Posts