Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Silly! Nur ein Scherz! Nie będę machała plotem przed innymi,ich bin dein Dalej robię notatki do clopfica. - Ekhm. "Ich bin deinE", nie "dein" Piszę dalej. "Kurde! Ile dobrych kontrowersyjnych artykułów z tego będzie dla Brohoofa! " Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - hmm... mam pewien pomysł. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Myślę, że będzie jeszcze ciekawie *usiadła Moon'owi na kolanach i pocałowała go* //stop skojarzeń,clopernicy Q.Q //. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 " Złapał Tamarę w tali i położył sie tak by Tamara leżała na nim"- Linds niech se tam pisze swoje bajki więcej nie zobaczy." Po czym nastąpił namiętny pocałunek" Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 "WIĘCEJ, WIĘCEJ, WIĘCEJ, ROZBIERZ JĄ" krzyczałby rozentuzjazmowany tłum, gdyby taki tutaj był, ale go nie ma, więc trzeba zadowolić się ciszą... Coś mi mówi, że Linds rzeczywiście będzie miał iście ciekawy materiał. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Rozczaruję cię mam zamiar tkwić w tej pozycji a Tamara nie ma się czego obawiać. Zrobiłem to na pokaz bo wiedziałem że zaraz przybiegniesz. Chcodź sprzydało by się teraz Stairway to Heaven od Led- Zeppelin. I jestem szcześliwy. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Hihihi a ja mam seksowną piżamkę a wy nie *Klasycznie - przytuliła Moon'a*. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Dlatego cię nie puszczę. Nawet jeśli to oznacza że będziemy tu tak leżeć do rana. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) - Niech się napatrzą, bo u Celestii takich widoków nie ma Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Tylko trzeba uważać żeby nikt nie zrobił się zazdrosny. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Bo ja śpię bez piżamki <fuck yea> i jest tak fajniej i przewiewniej. Lep Zeppelin nie będzie wolę Slayera Ku*wa. Żeby sobie włączyć chyba musicie z siebie zejść, możesz zawsze tak zejść, żeby Twojej partnerce się co nieco podwinęło, widzowie będą zachwyceni. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Oj Cluddy Cluddy... Ktoś tu chyba nam zazdrości, nie sądzisz skarbie? Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja nie zazdroszczę, ja po prostu dbam o oglądalność ^^ a że nikt nie chce tańczyć na stole, zrobić striptizu, whatever, więc na was padło. Chce żeby było ciekawie i się coś działo, bo nuuudy. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Ja nie zazdroszczę, ja po prostu dbam o oglądalność ^^ a że nikt nie chce tańczyć na stole, zrobić striptizu, whatever, więc na was padło. Chce żeby było ciekawie i się coś działo, bo nuuudy. - moze sama zrobisz striptiz albo zatanczysz z checia bym to zobaczyl. xD Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) -Co by się działo gdyby to Cuddly była na moim miejscu Moon,chyba nie myślisz się zamienić ? *Uśmiechnęła się dziwnie i objęła jego twarz* Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Daj mi się chwilę zastanowić. Czułbym się niezręcznie ona jest jakaś napalona." Powiedział szeptem" xD Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -No widzisz...taka samotna,trzeba jej kogoś załatwić *odpowiedziała szeptem*. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Hmm... Wymyślił bym coś ale o tej godzinie nie myślę. Jedynie to chce się teraz przytulać. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 "Dobra... akcja spisana, jeszcze co nieco dodam od siebie..." - Kurde, w przyszłym roku Nagrodę Nike zdobędę ja. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 "Dobra... akcja spisana, jeszcze co nieco dodam od siebie..." - Kurde, w przyszłym roku Nagrodę Nike zdobędę ja. - Linds czy wiesz o czym teraz myslę? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Nie Moon, alkohol możemy pić tylko za dnia. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ty tylko o jednym. Nie sądzisz że Cuddly sprzydał by się ktoś do towarzystwa? W końcu nie masz nic do roboty. Mógłbyś spędzić z nią trochę czasu. Co ty na to? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) -Każdy wie o czym myśli Moon. *Poklepała go palcem wskazującym po nosie* - Unartig,unartig Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 -Każdy wie o czym myśli Moon. Unartig,unartig -W takim razie kochanie o czym myślę? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 - Ty tylko o jednym. - Nieprawda. O dwóch. Nie zapominaj o tabace - Nie sądzisz że Cuddly sprzydał by się ktoś do towarzystwa? W końcu nie masz nic do roboty. Mógłbyś spędzić z nią trochę czasu. Co ty na to? - Hmm... Link do komentarza
Recommended Posts