Gość Aspitia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Jestem Ania i mam 22 lata. Studiuję Ekonomię. Bardzo lubię serial My little Pony a moją ulubioną postacią jest Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Cześć Ania która ma 22 lata, studiuje ekonomie i bardzo lubi serial My little Pony a jej ulubioną postacią jest Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Velkomin~ 1.Ulubione danie? 2.Lubisz Anime? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Velkomin~ 1.Ulubione danie? 2.Lubisz Anime? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! 1. Lubię kanapki z pomidorem, szczypiorem, cebulą 2. Anime lubię. Z anime znam Sailor Moon, Pokemon, Dragon Ball, Jeanne Die Kamikaze Diebin 3. Nie lubię. Lubię ciepły klimat 4. Nie mam zdania 5. Również nie mam zdania 6. Tak samo nie mam zdania 7. Wytrzymam dość długo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Witaj i baw się dobrze na forum! A teraz...http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryGrove Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Witam Cię~nyaa :3 Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Hejo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 29, 2013 Share Napisano Czerwiec 29, 2013 Witaj na forum, siostro studentko! Dla ciebie mam Baw się dobrze! Piszesz, rysujesz, komponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aspitia Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj na forum, siostro studentko! Dla ciebie mam Baw się dobrze! Piszesz, rysujesz, komponujesz? Dzięki za piwo . Jedynie piszę tylko opowiadania do szufladki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Heeeeej, baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się