Mirage Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witajcie, jestem Hubert i mam 17 wiosen za sobą. Moim rodzinnym miastem jest Szczecin. Jestem typem samotnika, choć w internecie raczej tego nie widać. Po za tym, to jeszcze staram się pisać poprawnie, choć czasem mam z tym trudności, ale jak nie wiem, jak coś napisać to najczęściej szukam pisowni w google. Czasem jestem też niezwykle dosłowny, choć sam często używam metafor. Natomiast moim ulubionym zwierzęciem jest tygrys. Bronym jestem od jakiś 3-4 miesięcy, a zostałem nim oglądając filmik z serii "Historia Memów", który to był o tematyce MLP. Moimi uubionymi kucykami z Mane6 to AJ oraz Twi. Jak pewnie niektórzy mogli zauważyc już po tytule tego tematu, interesuję się językiem Rosyjskim. Po za tym, to uczę się programowania C++, jeżdżę na rowerze, lubię tematykę Survivalu, a naj bardziej to uwielbiam ziołolecznictwo, czasem jeszcze uczę się parkura. Jeśli chodzi o książki o to za często to nie czytam, ale lubię książki gatunku Filozofia, Psychologia oraz książki opowiadające o trudzie życia (np. "Poczwarka", "Oskar i pani Róża"). Z Filmów to lubię komedię oraz horrory, ale jednak nie ma takiego faktycznie dobrego horroru. Większość horrorów jest takie sobie. Natomiast jeśli chodzi o pożywienie, to teoretycznie zjem wszystko co powszechnie uznawane jest za jedzenie, nie mam specjalnych wymogów żywieniowych, ale najbardziej to lubię bigos, kotlet (mielony i schabowy) oraz jedzenie pikantne. Z napojów to preferuję mineralną lub soki / nektary. Colę to napiję się w ostateczności, kiedy nie będzie niczego innego. Lubię też ziołowe napary (nazywane przez ludzi "herbatą"; bez cukru) oraz kawę (mocną, bez mleka i bez cukru). Jeśli macie jakieś pytania odnośnie mojej osoby, to śmiało je zadawajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj w naszych skromnych progach łap powitalny kufel cydru szczecin powiadasz... prawobrzeże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witam serdecznie i życzę miłej zabawy oraz wielu nowych znajomości Zapytał bym o coś, ale już wszystko napisałeś co chciałem wiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witam : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabina Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Zdrastwuj! Lubisz rosyjską muzykę? Jeśli tak, to jakie gatunki, wykonawcy. Jesteś z rocznika '96? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Velkomin~ Ah,rosyjski to taki piękny język...szkoda tylko że go w moim gimbazjum nie uczą Wybacz za pytania,taka ma tradycja 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirage Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) @Alder Yep, Prawobrzeże (słoneczne), jednak większość dzieciństwa spędziłem na Lewobrzeżu. @Ravin A no widzisz, to są naczęstsze pytania, to na nie odrazu odpowiedziałem @Sabina Czasem poszłucham Rosyjskiego metalu, i jeśli chodzi o wykonawców to lubię "Charizme" oraz "Epidiemija". A ogólnie z muzki to najczęściej słucham rapu i hiphopu, choć metal też mi się podoba. Tak jestem z rocznika 96 (w końcu napisałem, że mam 17 wiosen ) @Octavia 1. Anime jak anime, jeśli mi się spodoba jakieś to oglądam xD Generanie nie mam nic przeciwko anime. 2. Wiedziałem, że te pytanie szybko się pojawi. Nie mam ulubioneku kucyka drugoplanowego 3. Generalnie od małego zawsze było mi gorąco. Kiedyś jak byłem mały to zimą szedłem do szkoły w bluzie, czasem w krótkim rękawku, ale się odzwyczaiłem i zakładam kutkę jesienną. Mimo wszystko wolę cieplejsze klimaty, bo roślinki można hodować. 4. Co sądzę? Norwegia to kraj gór i lasów, więc to co lubię najbardziej, natomiast o Islandii nie mam zdania 5. To co wyżej o norwegii 6. Kiedyś jadłem cukierki lukrecjowe i mi nie zbyt smakowały. Aktualnie z chęcią bym lukrecje zasadził w ogródku 7. Chyba tak, chyba... Lubię fora internetowe, rzadko kiedy z jakiego rezygnuję szybko xD Edytowano Listopad 3, 2013 przez Mirage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj i baw się dobrze na forum! Mam nadzieję, że miło tu spędzisz czas. ^^ http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Pochwalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Piszesz, rysujesz, komponujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirage Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 (edytowany) Bardzo lubię rysować ołówkiem. Czasem coś wychodzi, czasem nie, ale od dłuższego czasu nie mam weny No i dziękuję za Edytowano Czerwiec 30, 2013 przez Mirage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się