Kamileron Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 -------------------------------------------------------------------------------------Witajcie--------------------------------------------------------------------------------------- Wielu z was zastanawiało się kiedy zacznę robić grę o MLP i w końcu nadszedł ten dzień w którym zaczynam ją robić...... Tak więc zaczne od moich przemyśleń na temat silnika który mam użyć i doszedłem do wniosku że nie będę dyskryminował starszych komputerów i użyję MC(Mirage creation) lub EO(eclipse origins) zasada ich działania to klient-serwer zaś język VB(Visual Basic) Fabuła może dziać się na przełomach 1/2 sezonu, a dostępne lokacje(w alphie) ponyville i canterlot Na dzień dzisiejszy potrzebuję: -Grafików ART -Grafikók PIXEL -Maperów W tym wątku postaram się aktualizować postęp prac a wkrótce ruszy strona internetowa oraz Twitter dzięki czemu będę was mógł szybko informować o nowościach szybciej Miło by też było gdybyście dawali swoje propozycje na temat gry oraz od teraz w tym wątku zbieram zapisy do Closed Alphy gry gdzie jest tylko 10 wolnych miejsc PS:Wkrótce też pierwsze zdjęcia z prac PS2:Nie oczekujcie cudów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Ja moge byc maperem jezeli dobrze to zrozumialem, czyli ze szukasz ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Ja tak samo jak kolega wyżej. Coś się może uda zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Żeby można było zagrac całą mane 6 + odmianami mane 6 albo takie jakby "dwie frakcje " dobre mane 6 vs. złe mane 6 < pinkamena, ta kłamiąca applejack itp. > wjem wjem to nie jest Blizzard, ale zawsze można coś wykombinowac xD I sie zapisuję na te alpha testy już !! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 18, 2012 Share Napisano Kwiecień 18, 2012 Ja teeż, ja też. Mogę nawet być betatesterem klasycznym (czyli testować wiecznie jeden moduł gry), ale nic innego nie potrafię, a pomóc chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 hej powiecie mi na czym to będzie mniej więcej polegać bo nie wiem ?? bo może bym chciał zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 ja tak jak smutasek betatesterem mogę być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 19, 2012 Share Napisano Kwiecień 19, 2012 ja tez mogę być beta testerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Oooo albo np. zamiast grac mane 6 to mane 6 może byc NPC'ami i u nich questy brac xd i zamiast profesji, każdy by sobie wybierał ile chce miec jakiego elementu harmoni, kazdy jeden quest od danego NPC z mane 6 to jakiś tam procent ze 100 danego elementu harmoni. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Ja też chcę się zgłosić na testera. O ile mi pójdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamileron Napisano Maj 14, 2012 Autor Share Napisano Maj 14, 2012 Oh, dawno tu nie pisałem a to dlatego że brakuje mi czasu zwłaszcza teraz, no więc na dzień dzisiejszy mam już trochę zrobiony, wciąż czekam na grafiki...idzie ciężko ale może w wakacje wyjdzie, pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Trzymam kciuki, i wierzę w Ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Trzymam kciuki i powodzenia życzę ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainBowDashFAN Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Piszę się na beta testy jeżeli w ogóle takie się odbędą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Trzymam kciuki i jak będą beta testy mogę się zapisać ( jak będą). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 może jak dojdziecie do bety to może zróbcie otwarte beta testy (na pewno większości się spodoba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePuś Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Ja chce być testerem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenshin Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 amator grafik do dyspozycji jak bys potrzebowal tzn nie napisales jakiego poziomu umiejetnosci wymagasz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Żeby pomóc jednemu z naszej społeczności Bronies jestem w stanie odejść nawet od Diablo żeby robić beta- czy tam alfatesty. Krótko mówiąc jak tylko są miejsca to zapisuje sie na testera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Właśnie szykuję się na studia na kierunku grafik. Z chęcią pomogę jeśli tylko będzie to w zakresie moich możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Z miła checią dołacze do Beta testów i jesli będzie można z chęciom chciałbym sie dowiedzieć jak wam idzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Również zgłaszam się na beta testera. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Maj 27, 2012 Share Napisano Maj 27, 2012 Nie wiem, czy projekt jeszcze żyje, bo twórcy nie było na forum od 2 tygodni, ale zgłaszam się na mapera. Co prawda językiem C i pochodnymi władam raczej na podstawowym poziomie, ale potrzebuje czegoś, co mnie zmusi do podszkolenia się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 ja mogę być betatesterem , i mogę też was dopingować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 betatester się zgłasza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts