R2. Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Grillo, to zapewne przez kolor jej siersci. Jakby nie patrzec, jest ciemniejszy od reszty jej przyjaciolek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Większość humanizacji nie jest ładna, ale czasami zdarzają się super arty z humanizacją. Byle nie Twi i Rarity z rogami, a Flutterka i Rainbow Dash z skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Może było... może nie... Ale wysyp artów ode mnie (chyba pierwszy tak duży) + może były może nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 1, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2012 @UP- Czarna Celestia?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 O dziwo pasuje, dziwnie by wyglądała cała biała. Sukienka wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Mi się nie bardzo podoba styl jej humanizacji, ale co kto woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Eee ... to raczej nie mój styl Humanizacji ale może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 A mi się podoba, szczególnie Chrysalis, Gilda i Pinkie. Oraz AJ całkiem niezła. Ale czarna Celestia? No nie, to jakoś mi już nie wspasowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 szczerze mnie nie zbyt połonczenie mangi i lat 80 to nie to ciekawie by było zobaczyć Humanizacji w stylu europejskim i zobaczyć jak to będzie wyglądać w takim świetle ale to moje zdanie ale jak ktoś by był miły to by mógł takie coś narysować ja bym sam chciał bo wiele pomysłów w głowie mam ale nie mam talentu do malowania a w szczególności to robienia grafiki na PC ten obrazek powyżej oceniam 3/5 chociaż nie mi to oceniać wiec ocena jest moją prywatną i nie musicie się z nią zgadzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Na moje oko, to z mangą ostatni obrazek ma niewiele wspólnego ;p To po prostu disney No i mimo ze sam styl do tego jakoś bardzo nie pasuje, to wygląda to i tak lepiej niż większość humanizacji jakie widziałem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Na moje oko, to z mangą ostatni obrazek ma niewiele wspólnego ;p To po prostu disney No i mimo ze sam styl do tego jakoś bardzo nie pasuje, to wygląda to i tak lepiej niż większość humanizacji jakie widziałem.. może i się pomyliłem ale trochę miałem racji co do lat 80 a co do mangi to trochę tam jej jest ale specem nie jestem (a chciał bym:) ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Lipiec 1, 2012 Share Napisano Lipiec 1, 2012 Znam się na tym, co nie jest mangą, jestem jej hejterem. I mówię, że to nie manga, a także że to jedne z nielicznych humanizacji jakie uznałbym za dozwolone, gdyby zachciało mi się przejąć władzę nad światem. a ja się tego stylu boje i dlatego bym był posłuszny tobie hahahha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Gdzie humanizacje? Strona bez humanizacji? No tak nie może być! Humanizacja Chrysalis od Chrysala czyli to co zawsze Podoba się? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Oj tam, jedyne humanizacje. Znam wiele innych, równie dobrych, o ile nie lepszych. Kolejne sprawy: 1. Czarna Celestia nie, ale opalona już tak. W końcu siedzieć tyle na słońcu... xD 2. Nie chcę Cię brutalnie sprowadzić na ziemię, ale cóż - prawda musi być wyjawiona: Miałbym o wiele większe szanse na zdobycie świata. 3. much - zostałeś skazany na stos za herezję! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 2, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2012 A co do humanizacji, to dlaczego do Jasnej Czadowości prawie nigdy nie stać ich na ubrania?! Czy ludzie wszędzie muszą wpakować wystające cycki? Oczywiście mogli by zrobić, aby wszystko było zapięte na ostatni guzik , ale to pewnie nawiązanie do filmu - w bajce kucyki na co dzień chodzą bez ubrań (O innych powodach nie piszę, bo każdy dorosły wie o co chodzi) 1. 2. 3. Ładna Luna 4. Celestia!!! 5. 6. 7. 8. 9. 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Nom przyznam że Spitfire Celestia i Luna wypadły tu naprawdę fajnie Ale co do RD no to albo Piersi jej zrobili strasznie sztucznie wyglądające albo twarz trochę bardziej męską Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Celestia jak ładnie wyszła, może ją narysuje, wyślę tarrethowi na PW a potem spale na stosie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Guziku, ta Rarcia jest paskudna i godna spalenia na stosie. So unfabulous... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Guziku, ta Rarcia jest paskudna i godna spalenia na stosie. So unfabulous... A to w ogóle jest Rarity?! W życiu bym się nie domyślił, szczerze mówiąc. Myślałem, że przegapiłem jakiegoś background pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Oprócz tego, że wygląda, jakby walec przejechał jej po twarzy, to tak, to najwyraźniej jest Rarcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Nie, to przecież jest facet! EDIT: Właśnie zauważyłem cutie marka. To niestety rzeczywiście jest Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Łooo... Rzeczywiście, nie patrzyłem się na tą Rarity ( ), to jest straszne! Ale Celestia już całkiem całkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Ale Celestia już całkiem całkiem! Celestia ma twarz jak Matka Boska. Niezbyt to pasuje. W ogóle wygląda jak połączenie archanioła Gabriela z Maryją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Autor(ka) tego... Rarita (?) powinien/na otrzymać karę za herezję jakąś. Nie tylko koncept bzdurny, ale i wykonanie okropne. Celestia owszem, wygląda tak... anielsko, ale jak dla mnie pasuje. Choć żaden z tych artów nawet nie ociera się o wybitność, niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 9, 2012 Share Napisano Lipiec 9, 2012 Jaki LOL Najpierw widzę tu 2 posty z Art'em i mój komentarz a tara jakaś gatka na temat herezji ? WTF !? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts