R2. Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Kilka kolejnych artów ode mnie Ciężko znaleźć jakieś przyzwoite humanizacje, albo to ja jestem derpem i nie potrafię szukać, ale jakby sie zastanowic, druga opcja jest bardziej możliwa. Enyłejz: Applejack by britishbearboy Left 4 ... Dead? D: by TheArtrix Pinkie i Rainbow by copygeijutsuka Ta Rarcia mnie urzekła po prostu By Decayed-Plumeria Derpy by AphexAngel No i Rarcia na koniec, art autorstwa Cocatrola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 @up Wszystkie te humanizacje są zarąbiste, najbardziej podoba mi się derpy... Nie uważacie jednak że ma trochę za nisko dorysowane skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 ładne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Absynth Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Rarity wygląda uroczo, zarówno w wersji, którą wstawił Snails (nie wiem, kim jest autor) i w wydaniu by Cocatrola. A Applejack autorsta Britishbearboy'a to niezła laska ;D Jakoś nie przemawiają do mnie humanizacje RD, może to dlatego, że nie widziałam jeszcze wszystkich... ale do tej pory żadna nie skradła mojego serca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 @Absynth CHALLENGE ACCEPTED Te dwie humanizacje wstawiałem juz wcześniej, ale są świetne, więc nie zaszkodzi pokazać ich ponownie Znów KittenSeitz, świetne ma arty. A tu kilka nowych, ktore znalazłem niedawno. Pierwszy od Mew-Aqua Ten od striker-seven Ten zaś może i zadu nie urywa, ale mnie się podoba Autor to gracieleighjones I dwa kolejne od KittenSeitz , choć zdaje mi się, że Vinyl już była, etam Byłoby tego więcej, gdyby nie to, że po blue screenie ktory zaliczył moj pc, połowę plików szlag trafił ... D: A tak muszę szukać wszystkiego w necie ^^ Chyba zrobię jak nasz clop master, Sliv Zgromadzę trochę artów, posegreguję ładnie i wrzuce na jakiś hosting ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 @ ErDwa. Ohohoho Rainbow Dash kilka postów wcześniej, ta w czapce Mikołaja, jest praktycznie BOSKA. Jak dla mnie niemal idealnie oddana oryginalna RD, ta humanizacja ma TO COŚ. Skrzydła (w przeciwieństwie do rogów) są ok, zresztą RD bez skrzydeł to jak czołg bez lufy. Odkąd JJ przestał wypuszczać swoje humanizacje RD, nie widziałem tak dobrej . Sam odkopałem ostatnio takie cosie: Reszta postaci Nareszcie ktoś ogarnął MLP w świecie D&D na poważnie, z charakterystyką postaci! Tylko zaraz, zaraz... AJ jako zwiadowca? Z kuszą?! I ma mniej HP niż RD?! Ludzie, trzymajcie mnie! Z urodzonego tanka zrobili jakiegoś cieniołaza! ric-m x-nekopunch-x Hmmmm, ciekawe czy klasyka megasweet'a przejdzie. No nic, warto spróbować: NIE PRZEJDZIE ~ Avan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Meh, za MegaSweet'em srednio przepadam. Dopóki w jego artach nie ma humanizacji Rarity, jeszcze ujdzie, bo Rarity w jego wykonaniu jest okropna wg mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Prawda, Rarity i także RD robi słabe, zwłaszcza z naciskiem na Rarity. Ale pozostała czwórka, jak i backgroundy - całkiem, całkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Z tego co zauważyłem, to najlepiej wychodzi mu chyba Twi i Pinkie, RD też nie jest taka zła, ale zdecydowanie najgorzej wygląda Rarity Drżypłoszka też mi niezbyt podchodzi ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Dlaczego mniej więcej 9/10 humanizacji rysowane jest w mangowym stylu, którego nie cierpię? Why? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Lipiec 23, 2012 Share Napisano Lipiec 23, 2012 Dlaczego mniej więcej 9/10 humanizacji rysowane jest w mangowym stylu, którego nie cierpię? Why? Najwyraźniej tylko manga, ze swoimi wielgachnymi i pełnymi emocji oczami, bardzo wizualnym eksponowaniem emocji, zaburzonymi proporcjami budowy ciała (u panienek chodzi tu zwłaszcza o eksponowanie pewnych "krzywizn" ciała ), ogólnie oryginalnym sposobem rysowania i na koniec "tym czymś" jest w stanie w miarę przedstawić kuce w ludzkiej postaci - chociaż z częścią tych wszystkich cech dla nich charakterystycznych. A że do tego jest bardzo popularna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 24, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2012 Tyle tu obrazków, że mogę jakiś przez pomyłkę powtórzyć - ale kto by się tym przejmował 1. link 2. link 3. link 4. To jest śliczne link Tu chciałem wsadzić ładny obrazek z Rarity, ale z przyczyn, których można się domyślić, nie wstawię. Jak ktoś chce, pisać na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Jedynie ta ostatnia Drżypłoszka jest w miare, tylko troszke ma chyba przesadzona wielkość piersi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Nie wiem, czy było, czy nie, ale i tak wrzucę (dziś takie trochę meh): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 yyy..... Daring Doo jako atomówka to zły pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 27, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2012 Apple Jack: A TU cała reszta, przy okazji poznacie autorkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Kurde,śliczna ta humanizacja. Coś ładnego i nie anime/manga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Cudna ta AJ... co do innych dzieł Trixie wyszła jej całkiem nieźle oraz para Księżniczek, ale nerd Twilight... ough... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 szkoda tylko że nie ma piegów.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 a ja znalazlem filmiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 (edytowany) . Edytowano Maj 1, 2016 przez Janush1338 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Lipiec 28, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2012 1 źródło 2 źródło 3 źródło 4 źródło 5 źródło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Ale ta AJ ma wielkie... oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Dat Rarcia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts