asie Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Cukier... Słodkości... I różne śliczności... Oto składniki, które wybrano do stworzenia idealnego serwera! Ale administrator Siekierkus dodał do mieszanki jeszcze jeden, przypadkowy składnik...KUCYKI X!I tak oto narodził się...Fluttercraft 4.0 Tak, tak, wszyscy o tym wiedzieli od kilku dni. Pozdrowienia dla tych, którzy wiedzieli więcej wcześniej ze spoilerów!Data startu: 8 lipca 2013, godz. 17:00Modyfikacje: Będą. Ale niewiele. Nie powinno zmulić komputerów.Wersja Minecrafta: 1.5.2Status prac: Raczej się wyrobimy. Więcej nie zdradzę... Ale możecie zadawać pytania! (Nie liczcie, że na nie odpowiem.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Słit Rarcia. PS: Również to potwierdzam. szykujcie się, bo to będzie dla was niespodzianka. Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Nie wiem, czy aktualizować Minecrafta, czy zostawić 1.5.2 dla Fluttercraft. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Geez, czekanie zabija. Już zdążyłem odświeżyć swoją pony texturkę (bo rozumiem ze mine little pony to podstawa) i mam 2 pytania z tym związane: Raz: czy używacie HD skinów i dwa: czy wg was powinienem zostawić opcję "tylko pony skiny" czy zamienić na "pony i ludzie"? Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Kaito Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Gdzie tu jest przycisk "Lubie To!" ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Geez, czekanie zabija. Już zdążyłem odświeżyć swoją pony texturkę (bo rozumiem ze mine little pony to podstawa) i mam 2 pytania z tym związane: Raz: czy używacie HD skinów i dwa: czy wg was powinienem zostawić opcję "tylko pony skiny" czy zamienić na "pony i ludzie"? 1. Nie, mamy jak zwykle własną skiniarkę. 2. Nie rób nic, mamy własną paczkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Zapowiada się bardzo fajnie (w końcu Minecraft z modami może nie być fajny? ) prawdopodobnie zagram (jak będzie ) Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 RZAL ÓNSÓP ;_; - - - - - - Czekam na start :3, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Nie no nie mogę tak bezproduktywnie czekać :< Opowiedzcie coś o tym nowym Fluttercrafcie bo mnie poprzednie 3 wersje minęły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Jak będę miała dostęp do MC to może wejdę, ale na razie niestety nie mam gdzie. Fajnie się zapowiada, skoro nawet boh--- znaczy się rarcia wystawiła taką ocenę ._. Chybażetotlkospisekipostawilitamznakipostawilitekturowąpodróbkę._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Nie będzie dane wiedzieć ponieważ pożre wasze dusze Obrazek usunięty z powodu naruszania zasad regulaminu ~Lordek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Aż se skina Rejwenszajn odnawiam .-. Stary skin zniknął gdzieś, powrócił wraz z tajemniczym lokajem u boku, a potem zniknął gdyż lokaj ten okazał się być demonem który zabrał jego duszę--- za dużo Kuro .-. Imko nie rób takich jumpscare'ów bo moje biedne tysięcznoletnie serce tego nie wytrzyma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 2. Nie rób nic, mamy własną paczkę :3 Jak dostane carrot top to was pozabijam -_- 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Morning in Fluttercraft shimmersMorning in Fluttercraft shinesAnd I know for absolute certainThat everything is certainly fine Nie spodziewajcie się cudów, ale jest kilka niespodzianek. Ostrzegam jednak, że start może się lekko opóźnić... ale na pewno startujemy dzisiaj! My Fluttercraft is so gentle and stillCan things ever go wrong?I don't think that they will Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie spodziewajcie się cudów, ale jest kilka niespodzianek. Ostrzegam jednak, że start może się lekko opóźnić... ale na pewno startujemy dzisiaj! Czekamy z niecierpliwością *odwraca głowę w bok* Co nie niecierpliwość? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaito Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Czekamy z niecierpliwością *odwraca głowę w bok* Co nie niecierpliwość? *Zamienił się w avatar niecierpliwości* Cierpliwie czekamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Stary skin zniknął gdzieś, powrócił wraz z tajemniczym lokajem u boku, a potem zniknął gdyż lokaj ten okazał się być demonem który zabrał jego duszę--- za dużo Kuro .-. 6_9 Nevermind :c Czekam na serwer @edit Gdzies zapodzialem swojego skina A miałem czyszczenie komputera :/ Może gdzieś znajde Edytowano Lipiec 8, 2013 przez RedziQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 6_9 Nevermind :c Czekam na serwer @edit Gdzies zapodzialem swojego skina A miałem czyszczenie komputera :/ Może gdzieś znajde Twój akurat mam. Za godzinę postaram się opublikować instrukcje wejścia. Start o 17:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StormStar1 Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 A mój nie wiem czy masz ale w każdym razie ja ci wyślę dziś go dopracowywałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Asie, nie mogę wbić na serwer, ciągle mi mówi że "Nie znaleziono Skina!", a wysłałem go na poprawny email i w załączniku z plików Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Asie, nie mogę wbić na serwer, ciągle mi mówi że "Nie znaleziono Skina!", a wysłałem go na poprawny email i w załączniku z plików Musze go recznie dodac. Oczekuj na odpowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Asie, nie mogę wbić na serwer, ciągle mi mówi że "Nie znaleziono Skina!", a wysłałem go na poprawny email i w załączniku z plików Mam ten sam problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Mam ten sam problem Zostaw te kwestie na email nastepnym razem... Wedlug moich danych na serwerze pisze, ze nick Yarpen ma na serwerze skin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Może być problem w tym, że odruchowo podałem inny nick nie ten z konta minecraft mój błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Czekam na dodanie mego skina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts