Matyas Corra Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Plothorse, dostajesz karny kontrakt za kijową wypowiedź, pomyliłeś tematy opisujesz zdarzenia z meetu który był na meecie, którego jeszcze nie było, ale spoko..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 To jak Replin...spotykamy się o 11:00 przed dworcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Dobra... drugi nick na moją liste Matyasie Corro też chcesz się załapać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Takie pytanie: będzie standardowo więcej niż 30 ludzi, czy szykują się braki? + co ma sprzedawanie opla, do wypadu z Krakowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Replinek, przecież mnie znasz D: chyba, że chodzi ci o witanie ludzi na dworcu? bo jeżeli o to, to odpadam, nie wiem jeszcze nawet wcz w 100% będę na meecie ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Nie Matyas... chodzi mi o spotkanie sie na meecie. Mam cię dodać na liste? Kto chce na moją listę ludzi których mam spotkać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Lel Hayate naprawiła zlot ;_; Chyba niestety mnie nie będzie Have nice tits. Czy jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Jeżeli cię nie będzie to Maxy pewnie teraz wygra w walce na miecze,ale szkoda że ciebie nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Jeżeli cię nie będzie to Maxy pewnie teraz wygra w walce na miecze,ale szkoda że ciebie nie będzie. Ale mi nastrój poprawiłeś -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Kuźwa, jak widzę ten temat to mnie krew zalewa. Jeszcze raz zaczną się posty na zmianę po kilka słów mające na celu się ugadać, to polecą ostre warny w combosie. Od takich spraw jest PW/GG/Skype/FB/cokolwiek, a nie nabijacie posty i spamujecie w wątku o meecie. Prywatne pogaduszki też będą karane. Teraz leci taryfa łagodna, potem będzie gorzej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Ja w jednej drobnej kwestii: przyniesie ktoś DSa, o ile ma? Fajnie by było razem pograć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Facet z hurtowni mnie załatwił. Uznał, że jak wyśle przesyłkę inpostem to będzie równie szybko i bezpieczniej. Dowiaduje się, że przesyłka jest w katowicach od środy, ale inpost ma 3 dni robocze na dostarczenie więc dostarcza ją dopiero w poniedziałek. Innymi słowy nie mam na jutro przypinek. Czy ktoś z ludzi którzy zamówili u mnie przypinki byłby w stanie wpaść w następny weekend do katowic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Maxy, za jakieś dwa tygodnie przeca będzie następny Meet. Klienci chyba mogą trochę poczekać. Nie przejmuj się, dostawca koszulek też mnie wystawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Może następnym razem jak ktoś będzie chciał zamówić koszulki,przypinki i inne,to może z miesięcznym wyprzedzeniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Ja znając jakość przypinek od Maxyiego, wiem, że warto trochę jeszcze poczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 To wszystko przez te cholerne wakacje. Ale i tak nie dałbym rady dostarczyć, osatni bilet na dzisiejszy pociąg poszedł za 90 zł. Podziękowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Facet z hurtowni mnie załatwił. Uznał, że jak wyśle przesyłkę inpostem to będzie równie szybko i bezpieczniej. Dowiaduje się, że przesyłka jest w katowicach od środy, ale inpost ma 3 dni robocze na dostarczenie więc dostarcza ją dopiero w poniedziałek. Innymi słowy nie mam na jutro przypinek. Czy ktoś z ludzi którzy zamówili u mnie przypinki byłby w stanie wpaść w następny weekend do katowic? Nie : | To nie można jej było odebrać dzisiaj? :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Nie : | To nie można jej było odebrać dzisiaj? :F Obiegłem dziś połowe katowic aby znaleźć placówke w której jest ta paczka. Maxy, za jakieś dwa tygodnie przeca będzie następny Meet. Klienci chyba mogą trochę poczekać. Nie przejmuj się, Nie przejmował bym się gdyby nie to, że zapłaciłem za nie z własnych pieniądzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Wyobrażam sobie. Ale chyba przeżyjesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Ale teraz zdjęć nie będzie z tym jak zjada np.:Kisiel czy budyń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Wszystko ma swoją cenę. Maxy z okolic śląska, mogę podjechać do Katowic i budyniem poratować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 ogólnie sporo mojej gotówki poszło na te przypinki. No niestety, ale trzeba bedzie zacisnąć pasa... Miło ze strony kilku osób iz zdecydowały się iż jutro zapłaca mi już za przypinki a odbiora je w póxniejszym terminie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Chciałem napisać jaki fajny meet wyszedł. Bo zabawa była przednia. Turniej wyszedł superowo. Normalnie wychwalałbym ten meet gdyby nie fakt, że na meet przychodzi złodziej. Ktoś ukardł mojego pruszaka Uprzejmie proszę... nie błagam o zwrot. Ten pruszak ma dla mnie sporą wartość sentymentalną. Dostałem go w prezencie od znajomego w czasie gdy miałem bardzo ciężką sytuacje. Błagam o zwrot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Maxy, szczerze współczuję i równie szczerze wątpię, że osoba odda tego pluszaka. Albo to nie był nikt z naszych (w co chciałbym wierzyć), albo zabrała go ze złośliwości/zazdrości, albo osoba zabrała go i wstyd jej się przyznać i oddać. Jeszcze jest opcja, że gdzieś go zostawiłeś i osoba wzięła go z zamiarem znalezienia właściciela (w co również chciałbym wierzyć). No nic, powodzenia w szukaniu. I to już koniec meeta? Szybko coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Czyli ma być jeszcze jeden? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się