Gość Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Dzięki ale mam jeszcze 2 pytania: Gdzie mogę zgłosić błędy które znalazłem? Czy można zmienić skin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 Dzięki ale mam jeszcze 2 pytania: Gdzie mogę zgłosić błędy które znalazłem? Czy można zmienić skin? 1. Na PW lub na email. Najlepiej na email. 2. Wyslij nowy na email. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 (edytowany) Dzięki Ale mam jeszcze jedno pytanie (sorry że aż tyle) Czy powinno tak być że ziemski kucyk jak sprintuje to się cofa? A jak nie to kiedy to będzie naprawione? EDIT: Już jest ok Edytowano Lipiec 12, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Ojej, zapomniałem w e-mailu podać mojego nicku: Lares443. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Czy trzeba mieć konto premium aby grac na serwerze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Serwer jest na której wersji MC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 1.5.2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Problem. Teraz nie ma już w MC folderów takie jak do wersji 1.6 :/ Jak w takim razie zainstalować paczkę? @Down Czyli klops :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Problem. Teraz nie ma już w MC folderów takie jak do wersji 1.6 :/ Jak w takim razie zainstalować paczkę? @Down Czyli klops :( Poszukaj na Google i ściągnij (wpisz coś takiego: minecraft 1.5.2 exe download) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 nic i skin wysłane, tylko czekac :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Missile (ZIB-DAN) Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 Mam problem z wgraniem kucowego skina na single player. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Mam problem z wgraniem kucowego skina na single player. Jeśli chcesz grać kucykiem na single to przy odpaleniu MC musisz mieć włączony internet (skin musi się pobrać i załadować). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 Mam problem z wgraniem kucowego skina na single player. Odpisz na moja odpowiedz na maila.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk956 Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Około dwa dni temu wysłałem skina z nickiem na gmail'a i ciągle nie mogę wejść ;( Czy dostaliście maila? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Missile (ZIB-DAN) Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 już sobie poradziłem (po porostu MLP mod mi się nie załadował).Maila wysłałem około 2 dni temu,a ciągle nie mogę wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 już sobie poradziłem (po porostu MLP mod mi się nie załadował).Maila wysłałem około 2 dni temu,a ciągle nie mogę wejść. PRZECZYTAJ ODPOWIEDZ NA EMAILA. Nie przyjmujemy ot tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Missile (ZIB-DAN) Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 PRZECZYTAJ ODPOWIEDZ NA EMAILA. Nie przyjmujemy ot tak. nie dostałem odpowiedzi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Sprawdziłeś w folderze SPAM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 No cóż wgrać wgrałem pliki wg instrukcji to teraz muszę na nowo mc ściągać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) No cóż wgrać wgrałem pliki wg instrukcji to teraz muszę na nowo mc ściągać . Też miałam ten problem. Musisz wszystkie pliki z folderu bin (oprócz pliku minecraft oczywiście) skopiować i przenieść do "nowego" bin z kucykowej paczki. Ułatwię ci robotę i podam nazwy plików do skopiowania: jinput lwjgl lwjgl_util list _rzi_0.587 _rzi_0.225 _rzi_0.467 natives A i nie zapomnij ustawić jakość grafiki na szybką bo nie zobaczysz chmur, wody itp. Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Można zamiast ustawiać grafiki na fast, wcisnąć F7 wyłączyć pony-eye view po czym zresetować Minecraft'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Nie moge wejść na serwer ponieważ wyskakuje mi komunikat "nie znaleziono skina" a kiedy sprawdzałam na single player zauważyłam, że zmieniono mnie w Daring Do Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 20, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2013 Juz dziala. Troche nawalilem, ot to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Co kilka minut skin który mam obecnie zmienia się na Daring Do Dowodzik : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Mogę zrobić coś w stylu projektu "Canterlot"? Czyli zebrać jak najwięcej osób, zbudować metro-podobne coś do Canterlotu i go zbudować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts