Clockwork Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Ten serwer jest na 1.5.2? Serio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Tak ponieważ nie ma jeszcze porządnego launchera non-premium na 1.6 A nie, są, pełne w keylogerach .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clockwork Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 W takim razie doczekam się 1.6.2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Kiedy wyjdzie porządny launcher non-premium dostaniesz swój 1.6.2 .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 kiedy wyjdzie na 1.6.2 to jak będziemy jeżdzić na koniach jako kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 10 sekund temu wysłałem e-mail już nie moge się doczekać gry na fluttercrafcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 ciesze się, jak wejdę na kompa to sprawdzę, jak by co to napisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijori PL Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Czemu gdy wejdzie się na serwer to dopiero po trzech sekundach można latać? A tak na marginesie serwer mnie wywalił i gdy zalogowałem się ponownie spadłem i straciłem wszystkie rzeczy przez to,że nie mogłem latać. I no dodatek nie mogę na niego wejść bo jest wyłączony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) 1. Administracja nie odpowiada za stracone itemy 2. Latanie ci się załącza po 3 sek? Masz za wolnego neta. 3. W nocy serwer często się wyłącza, musisz poczekać na Asiekierke aż go włączy. 4. Pegazy nie umierają od spadania. Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 nie moge wejść na serwer ciągle wyskakuje "nie znaleziono skina", czy mój mail dotarł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 mam nadzieje że teraz się uda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amet_Silver Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jak się robi swoją działkę ? Po prostu wybudować dom w losowym miejscu ? Czy trzeba za pomocą komend zaznaczać działkę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Budujesz, gdzie chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 (edytowany) Jak się robi swoją działkę ? Po prostu wybudować dom w losowym miejscu ? Czy trzeba za pomocą komend zaznaczać działkę ? Z reguły buduje się na głównej mapie (Ponyville). Wybierasz sobie miejsce i budujesz, bez żadnych komend. Jeśli jesteś pegazem możesz budować na chmurkach unoszących się nad Equestrią Ale pamiętaj! Twoja budowla musi być ładna Edytowano Lipiec 23, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Juz wkrotce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 To jest 1.6.1 ?? Czy mod ? Jeśli 1.6.1 albo 1.6.2 to czy będzie launcher ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pewnie nie będę mogła grać na singlu bez modów jak do tej pory (no, z mapką Rei), jeśli zdecyduję się na serwer? Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej :( A szkoda. Jestę w roztercę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Pewnie nie będę mogła grać na singlu bez modów jak do tej pory (no, z mapką Rei), jeśli zdecyduję się na serwer? Zdziwiłabym się, gdyby było inaczej :( A szkoda. Jestę w roztercę. Zrób tak jak ja, zrób kopie minecrafta bez modów i zrób skrót do %appdata% żeby móc szybko zmieniać minecrafta bez modów z minecraftem z modami. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raf0128 Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 *O* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldenLeaf Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Dzięki Andrzej, dobra opcja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niebezpieczny ziemnioczg Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 nie mogę wejść na serwer :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cziczila Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Siekierko, czy mogłabyś sprawdzić maila ode mnie? Z góry dzięki ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cziczila Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Nie mogę wejść, gdzie ta paczka :<? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Nie mogę wejść, gdzie ta paczka :<? Fluttercraft 4.1 - paczka Instrukcje w pierwszym poscie. Serwer wlacze jak mi sie zachce w przeciagu 15 minut. WLACZONY! NAJEZDZAC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts