Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Bohen, mam prośbę. Sprawdziłbyś czy można taki skin wsadzić na skina Fluttershy? Jak ci się się podoba, ale chciałam tylko wiedzieć [ale chyba niestety jest za duży ] Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Crazy Dream 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Bohen mam do cb pytanko czy nie chciałbyś zmienić twojego pikselowego skina Rarci na skina Rarci w stylu hd? taki jak ten file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Rarity.png a dla Vinyl Scratch dac takiego skina file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Dj%20Pon%203%20with%20glasses.png oczywiście to Twój wybór czy wybierzesz te skiny, czy zostawisz ten, który miałeś. Tak samo wybiera Vinyl I Dashie ma pytanie. Wczoraj szperała w pony creatorze minecraftowym i zrobiła sobie takiego skina file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Rainbow%20Dash%20cool%20pegasus%20pony.png i spytała się mnie czy mogłabym sie cb spytać czy mogłaby ustawić sobie takiego skina w fluttercrafcie a jeżeli nie to przesłała mi jescze 1 skin który by mogła mieć file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/rainbow%20dash%20skins%20hd.png oczywiście te wszystkie pytania które ci zadałam i RD to są do Twojego wyboru. Jeżeli ten pomysł ci się nie spodoba poprostu powiedz nie będe miała tego za złe To Twój wybór aha i oczywiście wybór Vinyl czy takie skiny wam odpowiadają czy wolicie te które macie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Bohen mam do cb pytanko czy nie chciałbyś zmienić twojego pikselowego skina Rarci na skina Rarci w stylu hd? taki jak ten file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Rarity.png a dla Vinyl Scratch dac takiego skina file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Dj%20Pon%203%20with%20glasses.png oczywiście to Twój wybór czy wybierzesz te skiny, czy zostawisz ten, który miałeś. Tak samo wybiera Vinyl I Dashie ma pytanie. Wczoraj szperała w pony creatorze minecraftowym i zrobiła sobie takiego skina file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Rainbow%20Dash%20cool%20pegasus%20pony.png i spytała się mnie czy mogłabym sie cb spytać czy mogłaby ustawić sobie takiego skina w fluttercrafcie a jeżeli nie to przesłała mi jescze 1 skin który by mogła mieć file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/rainbow%20dash%20skins%20hd.png oczywiście te wszystkie pytania które ci zadałam i RD to są do Twojego wyboru. Jeżeli ten pomysł ci się nie spodoba poprostu powiedz nie będe miała tego za złe To Twój wybór aha i oczywiście wybór Vinyl czy takie skiny wam odpowiadają czy wolicie te które macie eee... wiesz, że te linki nikomu poza tobą nie działają ? skorzystaj z tego http://imgur.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Bohen mam do cb pytanko czy nie chciałbyś zmienić twojego pikselowego skina Rarci na skina Rarci w stylu hd? taki jak ten file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Rarity.png a dla Vinyl Scratch dac takiego skina file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Dj%20Pon%203%20with%20glasses.png oczywiście to Twój wybór czy wybierzesz te skiny, czy zostawisz ten, który miałeś. Tak samo wybiera Vinyl I Dashie ma pytanie. Wczoraj szperała w pony creatorze minecraftowym i zrobiła sobie takiego skina file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/Rainbow%20Dash%20cool%20pegasus%20pony.png i spytała się mnie czy mogłabym sie cb spytać czy mogłaby ustawić sobie takiego skina w fluttercrafcie a jeżeli nie to przesłała mi jescze 1 skin który by mogła mieć file:///C:/Documents%20and%20Settings/Jadwigalla/Pulpit/rainbow%20dash%20skins%20hd.png oczywiście te wszystkie pytania które ci zadałam i RD to są do Twojego wyboru. Jeżeli ten pomysł ci się nie spodoba poprostu powiedz nie będe miała tego za złe To Twój wybór aha i oczywiście wybór Vinyl czy takie skiny wam odpowiadają czy wolicie te które macie Niestety, chyba nikt nie otworzy plików w twoim komputerze, oprócz ciebie :_: Daje linka do DA osoby tworzącej ^^ Mogę dać jeszcze linka do angielskiego forum, tylko nie wiem czy tak można Edit: Znowu zostałam wyprzedzona :LZ1bP: Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Niestety, chyba nikt nie otworzy plików w twoim komputerze, oprócz ciebie :_: Daje linka do DA osoby tworzącej ^^ Mogę dać jeszcze linka do angielskiego forum, tylko nie wiem czy tak można Edit: Znowu zostałam wyprzedzona :LZ1bP: ok thx tak to bym wgl nie wiedziala że nikt ich tutaj nie odtworzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) A tu znalazłam cuś takiego Edit: Eh, i tak ten na dole nawet tam nie zajrzał tylko napisał... Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Albo mam lepszy pomysł Bohen masz skype? jesli tak to moge cie dodac i ci wysle te skiny? Jesli tylko chcesz it's your desidion(nwm jak po angielsku sie poprawnie pisze decyzja ) potem cie usune z kontaktow skype Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Albo mam lepszy pomysł Bohen masz skype? jesli tak to moge cie dodac i ci wysle te skiny? Jesli tylko chcesz it's your desidion(nwm jak po angielsku sie poprawnie pisze decyzja ) potem cie usune z kontaktow skype no przecież TU znalazłam cuś takiego no. A masz coś więcej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 A tu znalazłam cuś takiego O oto mi chodziło to jest to czego szukalam thx Flutie ej.. mam pomysl moze dla mane 6 damy takie skiny hd i dla reszty co tu jest tych skinow w sensie dla tych postaci ktore sa na serwie a jest nich skin hd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 ej.. mam pomysl moze dla mane 6 damy takie skiny hd i dla reszty co tu jest tych skinow w sensie dla tych postaci ktore sa na serwie a jest nich skin hd Nie wiem ale ja już pisałam, wcześniej aby takiego skina Bohen zobaczył, ale go teraz nie ma.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wowowowowow... wolniej... Nie dam HD skinów bo są brzydkie. Po prostu, pomysł był już testowany niejednokrotnie i owszem... może się wydawać to briliant idea i tak dalej ale uwierzcie mi. Po prostu.... nie. Wyglądają paskudnie, serio. Dobrze, chociaż, gdyby je poprawić... Ale nie, oryginalny minecraft chyba najładniejszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 jak dla mnie wyglądają paskudnie, bo reszta nie będzie w hd, a pomieszanie rozdzielczości wygląda okropnie. A jak jest dużo modów to ciężko by wszystko w hd zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Ale faktyczne wyglądałbyś paskudnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Bohen, a mogę sobie zrobić sygnaturę z Fluttercraftem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 no, okropnie wyglądają te co pokazałeś... co nie zmienia faktu, że CMy wyglądają za to okropnie z niską rozdzielczością. Fluttershy z pierwszego linku nie wyglądała nawet źle http://idze.deviantart.com/art/Hd-FS-342838642?ga_submit=10%3A1355519581 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 nawet przekonać nie próbuję... mam chociaż alibi na brak CM dzięki temu. A co do samego CM już mówiłem: mieszanina rozdzielczości wygląda paskudnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) mieszanina rozdzielczości wygląda paskudnie. Tak, wiemy mówiłeś to już Edit: powinien być temat: "dyskusje na temat Fluttercrafta" Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 mieszanina rozdzielczości wygląda paskudnie. Skiny w minikrafcie zazwyczaj nie mają ładnie wyglądać. Edit: powinien być temat: "dyskusje na temat Fluttercrafta" Podbijam, bo śmiecicie tutej motzno. Nie mam pojęcia gdzie tu cokolwiek ma związek z "Regulaminem i instrukcjami wejścia" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 A tak w sumie to co w końcu z tą mapą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Tak, wiemy mówiłeś to już Edit: powinien byćt temat: "dyskusje na temat Fluttercrafta" to odemnie ten wianuszek wzamian za Element of Loyality Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 to odemnie ten wianuszek wzamian za Element of Loyality Byłby, gdyby to nie był singiel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 btw kiedy bedzie wlaczony serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Mam pytanko, czy launcher wpływa na pliki z minecrafta (czyli nie instaluje moda z kucykami, ponieważ raczej wolałabym uniknąć widoku kucyków na każdym serwerze i na singlu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 nie, instaluje się w innym folderze niż normalne MC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 To fajno, zrobię skina i wysyłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts