Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 jej nick to nie jest orangutowiec jej nick to Rainbow_Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Awww.... akwaaard. Bo ktos o nicku orangutanowiec wysłał mi już skina RD, i byłem święcie przekonany że to ona.... ouc. Wygląda na to że nieświadomie komuś innemu dałem Rainbow Dash ._. A ona już dziś tak się cieszyła, że dostanie tą role bo jeszce do niej wczoraj na skype napisałam że sie zgodziłeś i ona dziś skina wysłała. Btw wczoraj mówiłam na jaki ona nick przyjdzie jak graliśmy na serwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Bohen naprawiłbyś ten błąd? plis Ona naprawde chce mieć tę rolę. Wczoraj jak z nią pisałam na skype to było czuć taka wyrazną radość jak pisała. Naprawisz to? pls :_: z gory thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 ok thx a na kiedy bys to mogl zrobic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Bohen, mam pytanie, czy odgrywanie roli jakiejś postaci z serialu do czegoś zobowiązuje? Bo jakoś ciekawa jestem.. (Ale ja z chęcią byłabym np. taką fluttershy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Co do mojego problemu. Moze powiedz mu ze pomyliles sie i myslales ze to jest moja kolezanka i przypadkowo dales jemu role. (Bo chyba tak bylo) cokolwiek mu powiedz. Ja popr ostu niechce zawiezc mojej przyjaciolki bo ona strasnie chciala miec ta role, ja jej to obiecalam przyzekalam na Pinkie promise ze bedzie ja miec.Rozumiesz mie no nie? na przysiege Pinkie jej to obiecalam wiec teraz nie moge jej zawiezsc. To dla niej tak duzo znacz Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Rainbow_Draw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Już to tłumaczyłem, in theory musisz, in practice każdy ma wywalone na RP niestety. Czyli jak ktoś jest Fluttershy, to musi być taki jak ona, a jak ktoś jest Rainbow to musi być taki sam jak Rainbow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Czyli jak ktoś jest Fluttershy, to musi być taki jak ona, a jak ktoś jest Rainbow to musi być taki sam jak Rainbow?tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Czyli jak jestem podobna do fluttershy to mogę być fluttershy? W sensie że lubię zwierzęta i jestem nieśmiała... Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Nie mogę wejść. Znaczy włączam launcher, uruchamiam, a potem okienko po prostu się zamyka i nic się nie dzieje. Wczoraj działało. Jakiś błąd ogólny? Edytowano Sierpień 9, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Serwer wyłączony? Bo mi nie działa :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Bohen mam pytanie. Kiedy wstawisz skina RD mojej przyjaciolki, bo ona chcialaby to wiedziec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 czyli ona juz moze wchodzic na serwer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Serwer wyłączony? Bo mi nie działa :c To też pisałam. Teraz mi się już włączył, ale jest błąd serwera i nie da się wejść. Czekamy :c Edit. Działa. ^^ Edytowano Sierpień 9, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Możesz. Miłej zabawy Bohen, a wejdziesz na serw i zmienisz z Crystal Sky na Fluttershy? Bo trochę to dziwnie wygląda Edit: Dziękuje :3 Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Crazy Dream Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmierzch Iskierki Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) Ja na serwerze jestem Sunset Shimmer to też mam kraść elementy harmonii i być nie dobry dla każdego? ciekawie się zapowiada... Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Zmierzch Iskierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Nie musisz być wredna, udawaj, że jesteś po resocjalizacji xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Mośki nikt wam nie każe być wrednymi postaciami, to jak gracie to już zależy od was. Nie musicie (choć chyba możecie) sugerować się fan ficami, czy czym tam jeszcze. Ogólnie to powinniście jak najlepiej odgrywać postacie w zgodności z serialem, oczywiście o ile serial nakreślił tym postaciom cechy charakteru. Czyli załóżmy, że ktoś gra Rainbow, a serial wyraźnie nakreślił jej charakter więc wiadomo jak macie grać, zgodnie z serialem. Natomiast jeśli ktoś gra np. Vinyl, której charakter przez serial nie był nakreślony, prędzej przez fandom, to już macie imho trochę łatwiej, bo możecie sami sobie ukształtować jej zachowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Proponuje zrobić tak, aby tylko mane 6 mogło nosić elementy charmonii. Bo chodzi jakiś kucyk z koroną Twilight, a to troszkę dziwnie wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 (edytowany) To byłam chyba ja Niestety każdy może sobie zrobić element a asiekierka raczej z takiego powodu nie zmieni paczki. Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wiem, ale to nie ty, bo o ile pamiętam jesteś księżniczką Cadence, więc masz prawo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Wiem, ale to nie ty, bo o ile pamiętam jesteś księżniczką Cadence, więc masz prawo Element Magii należy do Twailot ale fajnie, że tak myślisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 nie dałoby się zablokować receptury i jednocześnie dać te przedmioty roleplayującym graczom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 zawsze można zablokować tamte, a w zamian zrobić inne, ten sam wygląd i właściwości, ale bez receptury. no, właściwości możnaby zmienić, bo na razie te potężne elementy harmonii zachowują się jak tańsza diamentowa zbroja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijori PL Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Proponuje zrobić tak, aby tylko mane 6 mogło nosić elementy charmonii. Bo chodzi jakiś kucyk z koroną Twilight, a to troszkę dziwnie wygląda Masz coś do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts