Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Mam pytanie - a konkretniej dwa. 1. Czy jest możliwość zmiany skina i nazwy, albo usunięcia i ponownego założenia "konta"/dołączenia?2. Serwer nie działa, więc pytam - czy na serwerze jest już postać: Lighting Dust Cotton Cloudy Featherweight Daring Do Tornado Bolt Jeśli ktoś wie, których z tych nie ma, a które są, proszę o odpowiedź O ile wiem, to nikogo z nich nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Mniejsza, bardzo spodobała mi się postać Cotton Cloudy. Wysłałam skina mailem, o ile to możliwe, proszę o zmianę starego, na nowy i zmianę nicku z KreeoLe na Cotton Cloudy =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Wystarczy, że Bohen zmieni ci nick komendą /nick <nazwa> Myślisz, że ja mam taki długi nick? (Princess Cadance) ? Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Czyli wszystko jest możliwe, super. To czekam, aż serwer się uruchomi i mój skin i nazwa zostaną zmienione ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Taaaaaaak :3 Żeby jeszcze każdy chciał kolorowy nick to byłoby całkiem great. Ależ biorą kolorowe nicki! Czarny to też kolor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 btw, jakie kolory są dostępne nicków? RGB czy jakiś indeksowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Tutaj masz wykaz kolorów w mc skarbeńku :3 Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Albo jest nick np ADSFHDFSH i zamiast dać sobie porządną nazwę OC'ka to tylko prosi o kolorowy nick . Albo po ponyville chodzą kosmici, cali zieloni.. Fajnie się takie osoby woła "Mutańciku!" Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 nie wiem, czy bym chciał swojego kucyka jakoś nazywać... Jeśli kogoś mam rpgować to siebie, chyba mój nick nie jest tak odrażający? A co do koloru to szkoda że tylko 16 indeksów :\ Ale numer 9 jest całkiem niezły, Bohen, zmienisz mi jak serwer zadziała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Była kiedyś zasada, która mówiła, że mają być tylko kucykowe nicki ;_; Cieszcie się, że teraz nikt jej nie przestrzega tak bardzo ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Zapodajcie jakiś doping dla Bohena żeby mu się lepiej pracowało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Brakuje dostatecznego nazizmu adminom? Da się zrobić. Dobry nazizm nie jest zły. Wiem co mówię. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Roswell712 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Dla woźnych nigdy nikt nie jest miły Meh, woźni są super! I nie daj sobie wmówić, że jest inaczej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 ♥ Oh stop you! 95% Woźnych to przebrani herosi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) A tak szczerze mówiąc, to rzeczywistość chyba jest jednak nieco okrutniejsza D: E tam gadasz, mój woźny z gimnazjum ćwiczy parkoura a woźna z podstawówki wymachiwała kijem od miotły jak kataną Każdy woźny jest super na swój sposób. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Also ,wszyscy dostaniemy ban-hamery za offtop ;_; Meh, ale jak nie można pogawędzić na serwerze to co mamy zrobić ? Ja wszystkich szatniarzy i woźnych dobrze wspominam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Meh, szkoda, że serwer jest off, bo przez kolejne dwa tyg se nie pogram. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 O 12:00 mam wyjazd na dwa tygodnie, ale udało mi się wytargować 10 dni xd Znowu mnie długo fc nie zobaczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Ja za granice nigdy nie chciałam wyjechać i nigdy nie chce, nawet przyznam, że boje się obcokrajowców. Meh, i jak mieć tutaj plany na przyszłość? W Polsce porządnej pracy za chiny nie znajdę, a za granice nie wyjadę. Jestem beznadziejnym przypadkiem Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Wszyscy są tam cholernie uprzejmi i dla mnie to już była szczerze mówiąc przesada momentami D: Pojedź sobie do Niemiec czy Rosji i powiedz, że jesteś polakiem to zaraz cie gdzieś w ciemnej uliczce dopadną czy w najlepszym przypadku będą mrozić wzrokiem. Ja mam złe zdanie o obcokrajowcach, czemu? To jest najlepsze, że nie wiem! Po prostu według mnie jest z nimi coś nie tak czy inaczej, są podejrzani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Doobra, zabieram moje kompleksy do łóżka i idę spać. Dobranoc Bohen I jak byś mógł to przeproś ode mnie siekierkę za ten mega offtop . Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) Oby przywrocili serwer w tym tygodniu, bo jade 14 sierpnia do Chorwacji (1 raz) i chcialabym sobie pograc do wtorku. We srode juz wyjezdzam na 10 dni. Mam nadzieje ze jak wroce serwer bedzie juz dzialal. Albo nawt przed wyjazdem dzialal. Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Rainbow_Draw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Aby mapka zadziałała i nie trzeba było nowej bo mam ogromny dom z maszynami pod spodem i stackiem diamentów w skrzyniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Also ,wszyscy dostaniemy ban-hamery za offtop ;_; Bohen, to może zrób temat specjalnie do takiego pisania, żeby nie zaśmiecać tego tematu? Chyba że się nie da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Draw Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 I co z serwerem? Udalo sie go naprawic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts