kkkl Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Niewiem co napisać ;__; Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Napisz np. kim jesteś, skąd się wziąłeś, skąd jesteś, ile masz lat, zainteresowania, ulubiona muzyka, ulubiony kucyk, jak zostałeś bronym, czy lubisz kiszone ogórki, czy czytasz, piszesz, rysujesz, komponujesz, programujesz, do jakiej szkoły/uczelni/pracy chodzisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 @up. Serio chcialo sie ci to wymieniac? . A co do nowego to racja, mogles wiecej o sobie napisac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkl Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Już piszę. Czyżby troll kolejny? Coś ich dużo ostatnio. Nie. No dobra interesuję się polityką,historią,lotnictwem i militariami. Partia którą popieram to PiS. Jestem z IV RP. Jak zostałem bronym? Mam konto na zapytaj i weszłem na konto innego gościa. Patrzę tam jakiś Pony Personality Test. Zainteresował mnie i go zrobiłem. I zainteresowałem się kto to jest. Wbiłem na mlp wiki , obejrzałem jeden odcinek i zostałem bronym. Imienia nie podam . Wiek mam napisany na profilu. Chodzę do gimnazjum (niestety). Co do muzyki to lubie niektóre disco polo,rap i to co mi wpadnie do ucha . Lubię wszystkie kucyki. Nic nie tworzę zbytnio. I lubię kiszone ogórki ._. . A to mój wynik testu politycznego na polimetr.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 weszłem Na początek radziłbym zapoznać się z zasadami poprawnej pisowni i starać się pisać bardziej wartościowe posty... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 No, od razu lepiej. Witaj na forum, baw się dobrze, pisz dłuższe posty, na start. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Witaj! Baw się dobrze! W razie problemów z... nie wiem... <Czymś> To pisz. Postaram się pomóc w miarę możliwości. http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 StrategXp7 witaj.... Podziwiam Twoją sygnaturkę xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Pochwalony 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Witaj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Cud, że znalazłem ten temat. Odgrzebię go. Zdrawstwuj zatem, łap krótkie pytania. Interesujesz się tradycyjnym RPG? Podejście do życia? Słuchasz cięższej muzyki? Done. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się