Sally Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Cześć wszystkim Bronies i Pegasis! Zazwyczaj nie lubię się przedstawiać, bo... nie umiem ._. Nie chciałam się zbytnio udzielać na forum, ale pasja do poniaczy zwyciężyła Mam na imię Konstancja, ale do imię jest na tyle... wkurzające, że mówią mi Koni lub Koniaczek. c: Rocznik '96. Lubię też czasem pooglądać anime, ale oglądam też zwykłe, zazwyczaj zagraniczne seriale ^_^ Nie wiem co jeszcze napisać, nie chciałabym też odstraszyć diametralną ilością tekstu, więc zapraszam do pytania, jeżeli chcecie wiedzieć coś więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj. Ja nie lubię patrzeć na to, czy odstraszam więc parę pytań: - Jakie zagraniczne seriale lubisz? - Lubisz komedie? - Jak tak to jakie? - Wyjdziesz za mnie, zamieszkamy na Bahamach z trójką dzieci i wyremontowanym domem o przeszłości historycznej? - Ulubiona postać drugoplanowa? (Kradnięcie pytania Oktawce) - Ulubiona postać pierwszoplanowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj na forum. Lubisz kebaby? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Witaj na forum droga kolezanko, nie odejdz od nas zbyt szybko xP W jakim miescie mieszkasz? :33 Edytowano Lipiec 15, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sally Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Hej ^,^ -Jest to Gra o Tron, Doktor Who, Czysta Krew, Rzym no i MLP Jest jeszcze parę innych, ale to takie epizodyczne. -Komedie są jak najbardziej na tak! Uwielbiam te z nutą sarkazmu, oryginalne, ale nie przepadam za takimi w stylu "American Pie", bezczelne, bez wyczucia... Aktualnie moja ulubiona komedia to "Warm Bodies", ale to się zmienia ;> -Mam trochę inne plany, ale dom z przeszłością historyczną brzmi nieźle ^_^ -Derpy, chociaż uwielbiam większość 2planowych kuców, a pierwszoplanowa to Pinkie :3 -Kebaby? Już ktoś kiedyś mi takie pytanie chyba zadał Nie, nie lubię. -Nie odejdę, obiecuję Bydgoszcz aka Pinkoszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Velkomin~! Oh nie,widzę że inni też zaczęli dawać pytania chociaż nie dawali,mam was na oku Jakie masz ładne imię 1.Ulubione Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? Vertu sæll kæru~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sally Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 -Vampire Knight *w* -Derpy -Lepsze zimno niż ciepło -Nigdy tam nie byłam, ale z wykładów mojej Geograficy wynika, że musi być tam pięknie. -Tak! Uwielbiam Finlandię. -Fuj! Smakuje jak żarcie dla psów. -Pewnie. -Nie wiem czy myślę, ale wiem że na pewno jakiś czas ;> -Wydają się przesłodkimi stworzeniami ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witaj! Mam nadzieję, że miło tu spędzisz czas. http://www.youtube.com/watch?v=Ix7vrluEm4E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Szczęść Boże~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Konstancja... ładne imię xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się