Magenta Marvelous Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 9/10 A co sądzicie o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Klapkowate skarpetki, opalenizna, włosy na żel i ta skóra z krawatem... Ogólnie, to 8/10. Wstrętne! A więc dodam też coś od siebie. Pora rozkręcić zabawę, bo wydaje się naprawdę świetna, a tak zapomniana. Przedstawiam wam tegoż modela i życzę przyjemnego oceniania: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Oh Sweet Celestia! Nie wiem, czy patrzeć bardziej na tę planowaną łysinę, czy na oczy. Zbyt wulgarny makijaż. Dałabym 9/10. Czyżby miał to być hołd dla magenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 6/10, powiedzmy ze troszeczkę za świecące. Co powiecie o tym jakże pięknym panu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Trochę taki brzydki ten Pan, ale wolę go od opalonego żelusia w klapkach ze skarpetkami. 6/10 Może buziaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) BOŻE CHROŃ MOJE OCZY!!!!! 10/10 według mnie Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 9/10, a'la Cesarzowa Gotyckich Macior. Brak mi słów! Ohydztwo! Ciekawe jak wam się to spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 YYyyyyy zabierz to coś !! 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 4/10, obecnie takie coś już normalnie porusza się po ulicy i straszy przechodniów. A jak oceniacie tego Pana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 7/10 Eee głowę Tuska to bym sobie wbił na pal przed domem i bym sobie oglądał jak fajnie wisi. A teraz: Chować się gdzie popadnie albo dajcie siekierę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 5/10. Osobiście nie widzę w nim artysty wielkiego formatu, ale widziałam gorzej ubranych. BO PRAWDZIWY KIBIC JEST W STANIE ZROBIĆ WSZYSTKO DLA KLUBU... nawet zamienić swoją twarz w blok rysunkowy. I wyjdź tu teraz na miasto... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 6/10 Meh Jak dla mnie to jest obrzydliwe . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 7/10 Japonia jak zwykle mnie negatywnie zaskakuje swoją kulturą i normami. Aż mam ochotę iść na basen ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 5/10 widziałem gorsze. (jeśli chodzi o Japonię) Koleś ma szczęście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 (edytowany) Eeeyuck! 9/10, ten facet jest przewstrętny! I te długie włosy do łysinki... No i gdzie tu widzicie Japonię? To, co podał RedBalance12 nie ma przecież niczego wspólnego z Japonią; to nawet nie są Azjatki, a te ogólnie czują nienawiść do malowania się na "ciemniej", więc to jakaś pomyłka Emronnie, aż dziw mnie bierze, że nie wiesz, że to subkultura manba, która polega właśnie na takim szpeceniu samego siebie.~Magenta Przyprowadzam wam młodego Al Mualima, czy jak tam się może zwać (A jak mi ktoś powie, że to coś jest przystojne...): Edytowano Czerwiec 23, 2013 przez Magenta Fabulous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 6/10 widziałem gorsze rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Oj, widywałam gorsze. 4/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 3/10 Hmpf! Obecnie to normalnie dziewczyny tak wyglądają i - jakimś cudem - prawie każdy Pan na takie leci. Żeby było śmiesznie, to załączam zdjęcie bojlera: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Łoj, tą panią będzie ciężko przenieść przez próg pewnego weselnego dnia... dam 4/10 bo dziś już nikogo duża tusza nie szokuje. Poszlibyście z drugą połówką w ten sposób na spacerek? "Kochanie, oczy mam wyżej!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 6/10 Mehh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Trochę oczy atakuje. Pani niezbyt przyjemna w odbiorze... Powiem, że jestem wręcz zaskoczony! 8/10 Ciekawe co powiecie na widok tego czegoś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 What the hell is this shit!!! 9/10 Na początku myślałem że to facet, a potem że baba, już sam nie wiem :YhZzy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dam 5/10, bo nie zrobiło na mnie zbyt wielkiego wrażenia. Coś takiego staje się coraz bardziej powszechne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Co to ma być? Ten nieumiejętnie wykonany makijaż... a może jednak to właściwie umiejętnie? Eeyuck. Nie cierpię facetów o takim spaczeniu! 8/10 Co nie znaczy, że sam jakimś nie zarzucę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 6/10, w sumie straszne, ale oczu jeszcze nie wypala. TA BRODA ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts