Nikern Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Łoooo. Jaka Rarci . Świetne, cudowne i można by wyliczać jeszcze słuuugo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 http://i.imgur.com/TQjAQYH.jpg Hello Everypony! Dorzucam jeden skromny arcik ode mnie. Mam nadzieję, że przez długą przerwę nie opuściłam się aż tak w rysowaniu. Do Twoich prac nic tylko dopisywać co wywołało taką minę u Rarci. "Hey, Rarity! Wiesz, że fioletowy wyszedł z mody w zeszłą sobotę?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Jakie to szczęście, że rysunek jest czarno-biały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Rysunek bardzo mi się podoba, aczkolwiek mam jedno zastrzeżenie. Zdaje mi się, czy ułożenie okna jest niezgodne z perspektywą całego pokoju? Myślę, że powinno być przechylone w drugą stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Być może masz właśnie rację, w każdym razie usiłowałam jakoś je umieścić, ale miałam z tym nie lada kłopot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ciężko mi się przyzwyczaić do hoersowej Rarci... Ale i tak piękne jak włoski Sephusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 To prawdopodobnie ostatnia hoersowa Rarcia, teraz powracam do korzeni kucykowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Bardzo fajne i ciekawe można by było jeszcze tło dodać, albo cuś żeby nie były "umieszczone w próżni" .Kim jest ten mały źrebaczyna pod końską Rarcią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Turoniu, to jest właśnie zagadka... kim on może być? A raczej... ona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Tylko nie koniec hoersów :c Chcę więcej hoersów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 hm..ktoś z Mody na sukces..? ale ni wiemm nie znam ich D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Nie lubię hoersów xD Ale i tak 11/10 za rysunki Pięknie rysujesz, oby tak dalej, czekam na ,,korzenie kucykowania" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts