Arctic Cat Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć nowe arcydzieło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Le chat. Le Tric chat. Mon amies, oto kotek Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ładny. Ale ja się boję kotów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ładny. Ale ja się boję kotów Dlaczego nie ma mnie w Twej sygnaturze, Ślimaczku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Moje serce zaczęło bić mocniej.. To jest genialne! Prześliczny, jak żywy, aż chciałoby się dotknąć jego puszystej sierści.. KOCHAM TEN RYSUNEK JAK KIEDYŚ CIĘ SPOTKAM TO DAM CI KWIATY <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 To teraz ja trzymam Cię za słowo, Tric ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Dlaczego nie ma mnie w Twej sygnaturze' date=' Ślimaczku?[/quote'] Nie jestem godzien, żeby się z Twym imieniem obnosić i wychwalać, Reine d'Or, ale skoro taka wola Twoja, tak też się stanie. I to jest słuszna myśl, Kotku, też tak powinienem uczynić. A Appledash powyżej słodziutka ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kotek! <3 Iście zacny! @Kuoth: Gdzie offtop? Widziałem rozmowy na temat rysunków Magenty i samej autorki. Jestę oftopę? Mag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cudo kociej natury Trikuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Nowa Rarcia, lata 30/40 dwudziestego wieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Madżi, jesteś boska, czuję się zaszczycona mając taką BSBFF Oh, you, stop it Serio, nie słódź mi tak, lepiej chodźmy na gorącą czekoladę Chętnie *skacze na plecy Madżi* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmm... Jak dla mnie za dużo na tym rysunku... Taki Discord . Przez to słabo widać Rarcię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Gęba tego niedźwiedzia jest straszna xD Najlepiej wyszła Opal, ale ogólnie... !!! UWAGA UWAGA !!! ... ... ... ...Średnio mi się podoba Twarz Rarki dziwna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Taki tam, sławny dzięki wąsom ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Świetne, naprawdę świetne Tylko ogon w porównaniu do reszty jest taki.. trochę niewyraźny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Przepięknie i jakie wąsy cudne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Zupełnie jak prawdziwy... Ale powinnaś jeszcze dorysować perukę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 No wiesz Maczi, nic na nowy rok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 To jest robione olowkiem ikredkami czyna kompie cos? I tak jest dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Te rysunki są super! Chciałabym kiedyś umieć malować chociaż w połowie tak dobrze jak Ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 My Little Pony, My Little Pony~... Witam serdecznie, po długim czasie znów dodaję coś od siebie. Tym razem nie dość, że wszystkie kucyki z bajki przybrały bardziej "końską" formę, to na dodatek wydoroślały i doczekały się potomstwa! My Little Pony: The Next Generation Applejack & Apple Core Fluttershy & Stutterguy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Pinkie Pie i Strawberry Creme Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Fabulous, jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Tego konie są cudowne Super prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Hello Everypony! Dorzucam jeden skromny arcik ode mnie. Mam nadzieję, że przez długą przerwę nie opuściłam się aż tak w rysowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts