Filipczak Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 No to...sobota i na 10:00? Wiem że czekacie aż EmSki napisze na temat tego,ale to my mamy ustalić wszystko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Mi tam pasuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miczel Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jasne Pod lokomotywą, jak zwykle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 mnie nie będzie, bo jadę do babci w sobotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 (edytowany) Dla tych co nie siedzą w grupie na FB to spotykamy się pod lokomotywą (W tym samym miejscu co ostatnio) w sobotę o godzinie 10:00,jeżeli zimno będzie złośliwe to możliwe że spotkanie się przeniesie do środka dworca blisko wyjścia z niego.(Mówię o najbliższym głównym wejściu od strony lokomotywy) Edytowano Luty 12, 2015 przez Filipczak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Luty 19, 2015 Share Napisano Luty 19, 2015 W niedzielę 22.02.2015 o 13:30 pod lokomotywą - wstępnie i raczej ostatecznie. To samo co ostatnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 E....Nie tym razem,lepiej coś zaoszczędzić na IEM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 No to jak?Organizujemy? pierwsza propozycja padła by zorganizować po maturach,a wy jak myślicie drodzy użytkownicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 Jeśli to w tą sobotę to spoko a gdzie jest Juwenalia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 6, 2015 Share Napisano Maj 6, 2015 A już wiem o co chodzi na Celestie ale ze mnie debil,nie wiem czy to dobry pomysł ale w sumie czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Może po maturach hm?Powinno być wtedy więcej typa,a jak reszta uważa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Niestety ja w soboty o 10 mam basen do końca czerwca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 To może tak 23 lub 30 maja hm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Ale tak czy inaczej okazuje się że i mnie na meet'cie nie będzie wiec jakby ktoś mógł za mnie pałeczkę przejąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 Czyli nic nie organizujemy w sumie niedługo wakacje i przynajmniej raz się na pewno spotkamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 No i wakacje,może organizujemy coś w dniach 15-18 lipca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 19 może bym się pojawił, bo to niedziela a niedziele mam wolne... w soboty pracuję albo od 6 do 14 albo od 14 do 22 więc raczej nie dałbym rady Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 19 może bym się pojawił, bo to niedziela a niedziele mam wolne... w soboty pracuję albo od 6 do 14 albo od 14 do 22 więc raczej nie dałbym rady A w tygodniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 W tygodniu też pracuję, więc dla mnie zostaje tylko niedziela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 (edytowany) Nikt swojej propozycji nie zostawił,wiec podejrzewam że została sobota 18 lipca i jak podejrzewam to jest pewna data. Czyli tak:Meet w sobotę pod lokomotywą obok dworca...ciekawe ile osób będzie,a godzina to może na 10:00 hm? Edytowano Lipiec 12, 2015 przez Filipczak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Postaram się być na 9:30,a i jestem ciekaw ile osób będzie :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipczak Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 Niby ma być słonecznie do niedzieli,ale jak to będzie z tą pogodą to nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Przepraszam że mnie nie było na wakacjach byłem. A tak poza tym i tak nie mógłbym iść bo przez lipiec i sierpień cały czas pracuje. Ile osób było ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Słabo,mam nadzieje że następnym razem będzie nas więcej,pamiętam rekord 32 osoby pisano nawet o tym wydarzeniu w Fge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Jeśli chcecie to na następny raz mogę spróbować załatwić ogłoszenie na FGE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się