Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 (edytowany) Przepraszam za przerwę... Ryś Raindrops Kto otrzyma... kowadło? Podpowiem tylko, że użyto go w ścieżce dźwiękowej Władcy Pierścieni, do uzyskania najcięższych i mrocznych brzmień Mordoru. Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 (edytowany) Kowadło?... wow... Draques ( Draq nie zabij mnie za to ;> )Serio, a okrzyk armii Uruk-Hai nagrano w trakcie przerwy meczu rugby (następnie zwielokrotniono). I jeszcze jedna ciekawostka - do fortepianu/pianina położono kawał blachy na "struny"(?), dzięki czemu uzyskano wyjątkowe brzmienie. Źródło: Dodatki z rozszerzonej edycji specjalnej. Triste. Edytowano Sierpień 7, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Zegarmistrz. Żeby karał Heretyków brzmieniem kowadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 10, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2014 Zegarmistrz Skoro jesteśmy przy Władcy Pierścieni - Gong Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Doggy in the Fog, tak żeby straszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Zgadzam się z Leah - Doggy in the Fog. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Doggy in the Fog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 Doggy in the FogSkoro był fortepian, to dajmy też pianino Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Hmm... Lisica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 Tric Pora na wiolonczelę (nie było jej ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) mam ochotę dać ją Leah ;- ; bo wiolonczela kojarzy się z Octavią a Leah to humanizacja Tavi Humanizacja? Ciekawe co na to Leah W takim razie, ja jestem Vinylshy, ewentualnie Flutterscratch (wolę to pierwsze) xD Triste. Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Tak, jak najbardziej pasuje do Leah. Zgadzam się z Cass, Leah to humanizacji Tavi, serio. Zobacz sobie jej fotke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Leah :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Tak, jak najbardziej pasuje do Leah. Zgadzam się z Cass, Leah to humanizacji Tavi, serio. Zobacz sobie jej fotke Nie mam takowej. Gdybym miał, musiałbym wysłać swoją (coś za coś), a nie chcę żeby w tak młodym wieku dostała zawału Leah Kontrabas - to ja tu po całym świecie (internetu) z instrumentami jeżdżę, a o takich rzeczach zapominam BAS? - DROP IT! DROP IT! Vinyl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 (edytowany) Yay mam wiolonczelę, jeszcze mi ją wyślijcie do domu bo potrzebuję ;-; A w "Daj swoje foto" wszyscy stwierdzili, że wyglądam jak humanizcja Octavii. Kontrabas...Mephisto Pheles, czy jakoś tak.Wrzuciłaś swoją fotkę? W końcu będę wiedział jak wygląda leniwa żarcik Opiekunka Octavii. Edytowano Sierpień 26, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 Cóż, nie było zbyt wielu propozycji... jak zwykle Kontrabas... elektryczny (dobrze, że elektronika istnieje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Mephiso Pheles bo Leah tak mówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Ten chłop (lub kobita, sama nie wiem) od trudnego nicku... czekaj... jak mu tam... A! Mephiso Pheles! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 (edytowany) A teraz coś z zupełnie innej beczki (po cydrze) Kontrabas elektryczny trafia do Mephiso Pheles! Następny instrument to... wypełnione wodą, kryształowe kieliszki. Edytowano Sierpień 31, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Hm... Niech będzie Tomek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Toooomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts