Cipher 618 Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 Dziękuję za prowadzenie zabawy. Jednocześnie informuję, że w miarę możliwości będę uzupełniał pierwszy post. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 Zdecydowaliśmy się aby rzucić monetą. Padło na złotówkę, bo szkoda piątaka. Rzut i... orzeł Czyli Magenta. Wiem, że zabawa należy teraz do Sajbacka, ale skoro już wyłoniłem zwycięzcę to dam też kolejny instrument. Taada! Lyra To znaczy lira... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Lira.. hm.. zaadoptowała bym ją, ale niech idzie do byłego avatara Lyry. Sound of the Lyra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Poczekaliśmy sobie, więc rzuciłem monetą. Zwycięstwo przez random przypadło.... Solarisowi gratulacje Sajback.... takie rzucanie monetą jest wielce nieprofesjonalne, nie powinniśmy ingerować w zdanie ludu. No wiem, lecz zasada rzutu monetą została zatwierdzona już wcześniej. Jakoś trzeba ciągnąć to dalej. Dlaczego nikomu nie zależy na instrumentach? Mi zależy. (HUG) Jesteś prawdziwym przyjacielem, cieszę się że mogę z tobą pracować. Ja też, ale teraz przejdźmy do następnego instrumentu. Puzon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Hedzio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Hedzio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Hedzio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 Cieszę się że zabawa odżyła. A więc puzon jednogłośnie otrzymuje Hedzio. A więc teraz nadeszła pora na nieco większy instrument. Tuba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 DiscorsBass, bo tak... ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 DiscorsBass Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Uznajmy ostatecznie że DiscorsBass otrzymuje tubę. Nawet nie musiałem rzucać monetą . Pora na kolejny instrument... hmm.... . Co by tu teraz wybrać. Już wiem!KlarnetKto już ma instrument: Cymbałki dziecięce (dzwonki jak kto woli) - Dolar84. Perkusja - Hayate Saksofon - Zegarmistrz Skrzypce - Magenta Lira - Solaris Puzon - Hedzio Tuba - DiscorsBass Klarnet - ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 I wy myślicie, że ja to mając czarną wersję forum rozczytam to co napisane na czarno? ;-; Wracając do zabawy: Nie wiedzieć czemu, ale Tric. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Ja też miałam problem, musiałam zaznaczyć .. a zaznaczone brzydko wygląda Tric Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Bobul niech dostanie klarnecik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 27, 2014 Autor Share Napisano Luty 27, 2014 Jest czarno na czarnym ponieważ ktoś nie używa automatycznego koloru czcionki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 A więc, niechaj świat dowie się że Tric wymiata teraz na klarnecie. Teraz rzecz, którą ludzie często uważają za zmorę świata. Co jest absolutnie, niewłaściwym podejściem do sztuki tego kalibru. A oto: Dudy Cymbałki dziecięce (dzwonki jak kto woli) - Dolar84. Perkusja - Hayate Saksofon - Zegarmistrz Skrzypce - Magenta Lira - Solaris Puzon - Hedzio Tuba - DiscorsBass Klarnet - Tric Dudy - ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaenr Linnre Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Chmm... Mieszka w Irlandii... Ale to blisko do Szkocji więc niech będzie... Guardian! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Guardian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Guardian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Guardian. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Od teraz Guardian, będzie umilał czas użytkownikom, grą na dudach. Skoro już jesteśmy w temacie źle kojarzonych instrumentów, to następny do przydzielenia jest:Akordeon Cymbałki dziecięce (dzwonki jak kto woli) - Dolar84. Perkusja - Hayate Saksofon - Zegarmistrz Skrzypce - Magenta Lira - Solaris Puzon - Hedzio Tuba - DiscorsBass Klarnet - TricDudy - Guardian Akordeon - ???? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 ...Akordeon... hm...em...ym...om... Littlebart ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Littlebart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Niklas, bo akordeon to zły instrument. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts