Zmara Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych, jak i tych niezainteresowanych. Tak więc zostałem zmuszony siłą grzecznie poproszony przez jednego z pomysłodawców, by to moja skromna osoba przedstawiła tu tenże pomysł. Tak więc, jak sama nazwa tematu wskazuje, pragniemy zorganizować spotkanie ludzi z fandomu (oczywiście jak ktoś spoza, to nie zabraniam wpaść) w Piotrkowie Trybunalskim w województwie Łódzkim. Z naszych danych w okolicy znajduje się już kilku Bronych, możliwe, że Pegasis także. Czemu by więc nie poszerzyć horyzontów i nie poszukać kolejnych osób? Nie wszyscy odwiedzają "Uliczny Asfalt". Może ktoś jest na wakacjach w pobliżu? To dobry powód, by się spotkać i porozmawiać! Co będziemy robić? Hmm... Chwilowo jesteśmy otwarci na propozycję, aczkolwiek jest kilka pomysłów: ~podbijamy Focus Mall i zasiadamy "kulturalnie" w dziale gastronomicznym w celu ewentualnego zapoznania się ~przechadzka po parku mile widziana ~blindbagi... ~dla odważnych postaramy się zorganizować TRIATLON CZELENDŻ (aczkolwiek nie jest to pewne) Na chwilę obecną są to "główne" propozycje na spędzenie czasu. Zanim jednak ustalimy datę, chcielibyśmy stwierdzić, czy będą jacyś zainteresowani. Proszę więc o komentarze na temat spotkania i słowa krytyki. Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego Dnia. EDIT! Mamy więc i datę moi mili Państwo. Data: 16.08.2013 Miejsce: Piotrków Trybunalski ul. Juliusza Słowackiego 123 Godzina: 11:00Wstępne ustalenia pozostają bez zmian. Liczba osób, które prawdopodobnie będą wynosi około 17 Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. EDIT! Telefony kontaktowe: Zmara~ Koniec BROnypny~ Koniec (on wie więcej :3) Telefony dostępne do 15.08.2013 do godziny 23:59 Dziękuję, przepraszam, pozdrawiam i życzę Miłego dnia. Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Zmara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Widzę, że mamy duże zainteresowanie W razie pytań (jeśli ktokolwiek się spyta xd) Pisać do Zmary, Viega lub do mnie. Dziękuję, dobranoc Edytowano Sierpień 6, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Kurde ciut daleko, ale kij. Jakby co to wsiadam w Toyotę, 2 godziny i jestem u was. Może jeszcze 2 kolegów zabiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Kurde ciut daleko, ale kij. Jakby co to wsiadam w Toyotę, 2 godziny i jestem u was. Może jeszcze 2 kolegów zabiorę. Będziemy bardzo zaszczyceni Twoją/Waszą obecnością ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Hyaaaaaaaaa! Aglecik z Bełchatowa, więc... może wpadnie! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Teoretycznie mam niedaleko z mojej wakacyjnej rezydencji.. pomyślę nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Hah, my najpierw obstawialismy 2 osoby :3. Dobra, czekamy na troche wiecej i sadze ze niedlugo juz bedzie data spotkania! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Chętnie wybiorę się z Daniel_`em na to spotkanie, które byłboby moim pierwszym ponymeetem w życiu Interesuje mnie bardzo data tegoż wydarzenia, ponieważ jutro wyjeżdżam w gronie familijnym na 6-7 dniowe wakacje w góry i będę dostępny od 15-16 sierpnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Wreszcie coś w Łódzkiem . Może się z kumplem podepnę, kwestia terminu i tzw. niecodziennych sytuacji . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Chętnie wybiorę się z Daniel_`em na to spotkanie, które byłboby moim pierwszym ponymeetem w życiu Interesuje mnie bardzo data tegoż wydarzenia, ponieważ jutro wyjeżdżam w gronie familijnym na 6-7 dniowe wakacje w góry i będę dostępny od 15-16 sierpnia. Wreszcie coś w Łódzkiem . Może się z kumplem podepnę, kwestia terminu i tzw. niecodziennych sytuacji . Osób jest o wiele więcej niż się spodziewaliśmy, mam nadzieję, że każdy się zjawi Co do terminu to wstępnie aby każdemu pasowało... Powiedzmy, że piątek 16 sierpnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Powiedzmy, że piątek 16 sierpniaAglecik daje 30-40% szans na przyjazd, bo wydała całą kasę na stuff do szkoły i lody u Grycanek No chyba, że mnie jakimś cudem rodzice kasą poratują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Aglecik daje 30-40% szans na przyjazd, bo wydała całą kasę na stuff do szkoły i lody u Grycanek No chyba, że mnie jakimś cudem rodzice kasą poratują Odwiedź babcię, troszkę się wzbogacisz i będziesz ;3 A jak nie to starszych wyproś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Odwiedź babcię, troszkę się wzbogacisz i będziesz ;3"Babciu daj trochu kaski bo ja potrzebuje na koniki" Spróbuję coś wykombinować albo znaleźć kogoś jeszcze z B-towa wam do towarzystwa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misieken Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Co do terminu to wstępnie aby każdemu pasowało... Powiedzmy, że piątek 16 sierpnia Piątek brzmi dobrze, przynajmniej dla mnie Kto wie, może są jeszcze na forum osoby które nie widziały jeszcze tematu, a mieszkają niedaleko Piotrkowa Tryb. i chętnie by się przyłączyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Mi jak najbardziej pasuje. Wgląd do PKP zrobiłem, droga do centrum handlowego na podstawie Google Maps ustalona, mam nadzieję, że dojadę cały i zdrowy + nie zabłądzę . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Widzę. że się miło zapowiada. Obym mógł przybyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Powiedziałem rodzicom że biorę kolegów na pielgrzymkę bo inaczej auta by nie dali . Pielgrzymka o kucykach... Prosiłbym organizatorów o dokładne dane, gdzie to będzie się działo (nie znam miasta, wiec muszę się przygotować) i czy będzie w pobliżu jakiś parking żeby spokojnie zostawić auto i móc ruszać na Meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) Juliusza Słowackiego 123, Piotrków Trybunalski godzina najlepiej 11 Co do parkingu to jest bardzo blisko podanej ulicy :3 Edytowano Sierpień 8, 2013 przez BROnypony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Niestety, sprawy stały się zbyt skomplikowane i mój pobyt na meecie będzie niemożliwy. Cóż, bawcie się dobrze! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 No niestety, mówi sie trudno :C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Ey, to jest PIERWSZY Piotrkowski meet. Wszystko przed nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 I bez alkoholu! przynajmniej z tego co widzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Prawdopodobnie: tak. Chociaż... Chyba powinienem to napisać: Organizatorzy nie ponoszą winy za wszelkie zachowania grupy i nie bierze odpowiedzialności w razie jakiegokolwiek wypadku. Wyjątek stanowi wypadek spowodowany przez danego organizatora. Nie posiadamy ubezpieczenia zdrowotnego w żadnym wypadku. Radzimy na meeta zabrać jakąś gotówkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Prawdopodobnie: tak. Chociaż... Chyba powinienem to napisać: Organizatorzy nie ponoszą winy za wszelkie zachowania grupy i nie bierze odpowiedzialności w razie jakiegokolwiek wypadku. Wyjątek stanowi wypadek spowodowany przez danego organizatora. Nie posiadamy ubezpieczenia zdrowotnego w żadnym wypadku. Radzimy na meeta zabrać jakąś gotówkę! Mniej niż 10 osób powyżej 13 lat Chyba ludzie umieją się pilnować, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Razem będzie prawdopodobnie ok. 17 ;-; Mam nadzieję, że wbijesz. Jeśli chodzi o transport to chyba mogę załatwić, wystarczy poprosić ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się