Wrona Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witam wszystkich! Kuba, 21 lat, Zgierz (wiocha koło łodzi) . Z kucykami bodaj od czerwca/lipca 2011r. Z zainteresowań: motoryzacja, moda (dziwne), muzyka (każda, ale najbliżej sercu jest ciężka), poligrafia. W wolnym czasie znajomi, rodzinka, rower. Z gier Skyrim, którego przechodzę po raz enty. Pierwszy raz na forum bronies, myślałem że kuce mi przejdą ale nic z tego. Nie żebym był zmartwiony z tego powodu Tyle na początek, pytajcie jeśli coś was trapi. Pozdrowienia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Oficjalnie witam cię na forum i życzę dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Hej! ^^ Witaj na forum i baw się dobrze! Na początek łap . Tylko się nie upij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Hej! ^^ Witaj na forum i baw się dobrze! Na początek łap . Tylko się nie upij. Dzięki, przyda się na ten żar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witajcie towarzyszu mam nadzieje że będziecie szczęśliwi na tym forum i o nim oraz o nas nie zapomnicie a to na dobry start Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Sieemano ! Czuj się jak u siebie . Brohoof ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj, jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 S-F, sensacyjne, komedie, kryminały, horrory... wszystkie dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Mam do ciebie dwa pytania, bo nie pisałeś: 1. Masz jakiegoś ulubionego kuca? 2. A jakiegoś znienawidzonego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Mam do ciebie dwa pytania, bo nie pisałeś: 1. Masz jakiegoś ulubionego kuca? 2. A jakiegoś znienawidzonego? 1. Z mane6 - Rainbow Dash. Poza - Chrysalis - Nie potrafię powiedzieć która bardziej 2. Wybacz, nie przepadam za Fluttershy :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze, łap Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj! Może masz zwierzaka? (moje lenistwo nie pozwala na napisanie więcej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj! Może masz zwierzaka? (moje lenistwo nie pozwala na napisanie więcej) Owczarka podhalańskiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się