Cordian Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Siemanko! Jestem Cordian (w realnym świecie Damian), mam 13 lat, i oczywiście oglądam My Little Pony: Friendship is Magic. Mieszkam w Chełmie, w województwie Lubelskim. Moja przygoda z serialem zaczęła się około 2 miesiące temu, kiedy to zobaczyłem, że JJayJoker (którego jestem fanem) ogląda kuce. Wydało mi się to dziwne, no ale "nie wolno oceniać książki po okładce", prawda? Więc obejrzałem pierwszy odcinek, drugi odcinek... i mnie to wciągnęło. Mój ulubiony kucyk to Fluttershy, a drugi to Discord (o ile można go nazwać kucem ), a ulubionymi piosenkami są kolejno: 1. A True True Friend 2. Smile Song 3. Raise this Barn Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, i mam nadzieję że będzie ciekawie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Mam nadzieję że znajdziesz tu coś dla siebie i o nas bronies i pegasis nie zapomnisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Pochwalony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Chełm? Toż to Ukraina! (Przynajmniej wg. Ukraińców) xD Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erast Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 No cześć. Pamiętaj o ortografii, strzeż się Stachula i kiedy wejdziesz na SB od razu daj wszystkim huga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witajcie towarzyszu i niech Lenin bd z wami. A cóż to ja widze, ja z Lubartowa i jakby nie patrzec to nie taki kawał drogi. trzeba by wreszcie zrobic w Lublinie meet'a bo coś nas więcej sie tu robi:D A tu na dobry start Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 A powitać, powitać zacnego pana:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Może masz zwierzaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Здравствуй. Takie pytanie. Mam nadzieję, ze wiesz skąd pochodzi twój nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cordian Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) @kosiara120 NIe, niestety ine mam zwierzaka, ale miałem kiedyś chomika @PoProstuTomek Zdrastwujtie Oczywiście wiem, skąd mój nick, Discord and Celestia Real Story @Gandzia O nie nie. Prawda, Chełm jest blisko granicy, ale to jeszcze Polska @Erast Dzięki, będę pamiętał, a o ortografię zawsze dbam @mr_dragoon97 Chętnie bym się znalazł na jakimś Ponymeecie, ale jechać np. to Wrocławia czy Warszawy mi się nie widzi @ALL Dzięki za miłe przywitanie, łapcie Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Cordian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Witaj Jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Zdrastwujtie Oczywiście wiem, skąd mój nick, Discord and Celestia Real Story Mnie chodziło bardziej o "Kordiana" Juliusza Słowackiego, ale też może być. Tak przy okazji, interesuje się waść może tradycyjnymi grami wyobraźni, RPG zwanemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cordian Napisano Sierpień 14, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2013 @PoProstuTomek Ahh... Oba źródła dobre Cóż... RPG to tak, The Elder Scrollsy to RPG, a gram w Skyrima, ale grałem również w Heroes of Might and magic III, oraz w Polanie II w trybie RPG. Każda gra dała mi dużo frajdy i upływały długie godziny gry. Moim zdaniem to jest najciekawszy typ gier. @Daffy Star Wars, Harry Potter, Władca Pierścieni, The Hobbit, Szybcy i Wściekli, Opowieści z Narnii, i wiele więcej, głównie gustuję w kinie Fantasy i Komedii, ale nie zaprzeczę że każdy gatunek ma dobre tytuły (np. katastroficzny ma 2012 i Titanica) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 16, 2013 Share Napisano Sierpień 16, 2013 @mr_dragoon97 Chętnie bym się znalazł na jakimś Ponymeecie, ale jechać np. to Wrocławia czy Warszawy mi się nie widzi A kto tu mówi a Wrocławiu towarzyszu, Lublin wcale nie gorszy i jakiś meet może to udowodnic. Problem z tym że przydał by sie ktoś dorosły do organizacji, a nikogo takiego nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się