Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Cześć z tej strony Mydełko. Na forum już byłem chyba z rok temu no ale zapomniałem hasła lub konto zostało usunięte. Coś o sobie: -Jestem rysownikiem/grafikię -Jestem Punkowcem -Słucham Punk Rocka -Lubię kuce -Grę Minecraft ;-; -14lat -Dodam swoją brzydką twarz ;-; No to chyba na tyle, chcesz coś jeszcze wiedzieć? Pisz tutaj A jak ktoś chce to proszę: Gadu-Gadu: 46722022 Zapraszam do nowego tematu o moich rysunkach ;> http://mlppolska.pl/watek/7024-o%C5%82%C3%B3wek-i-kartka-to-moja-zabawka/#entry355709 Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Mydełko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonshy Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze! Mam do ciebie dwa pytania. 1.Masz ulubionego kuca? 2.A znienawidzonego? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 1.Rainbow Dash 2.Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Witaj na forum i baw się dobrze. 2.Luna Już Cię lubię. Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Unbridle Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Dziękuje, i z pewnością się będę dobrze bawić ;> Witaj na forum i baw się dobrze. Już Cię lubię. To się ciesze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Szczęść Bożę. Twarz masz bardzo symetryczną to dobrze. Iś odważny jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 A tam, co to takiego swój ryjek wstawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj na forum! Łap hugaska i coś do przegryzienia a no i do popicia I baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Witaj na forum! Łap hugaska i coś do przegryzienia a no i do popicia I baw się dobrze Na pewno będę się kręcić po tematach ;-; Tak ogółem, skąd wziąć takie ciacha i piciu? ;p Hehehe swoją mordką podbije serca kobitek ;-; Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Mydełko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj:) Także ciebie Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Dzieeeeń doooobry! Nie lubisz Luny? Masz u mnie wielgachnego minusa! A co do punku - preferujesz klasyki, coś nowszego, czy może odbijasz w stronę hardcoru? Podasz konkretne zespoły? :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj Panie Śmiały i zuchwały, widzę że będzie z Ciebie coś na tym forum, jak już prawdopodobnie było rok temu. A jeśliś tutaj aby trollić i zakłócać porządek to wiedz że przepadniesz szybciej niż hamburger w pochłaniającej fast-food twarzy tłustego człowieka z Mc Donalda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, nie trolluj, łap . PaK 43 wytoczyć! Ładuj! Feuer frei! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witajcie towarzyszu, a tak wogóle to skoro wstawiliście swoją twarz to jakie jest wasze miejsce zamieszkania? A to na dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Witajcie towarzyszu, a tak wogóle to skoro wstawiliście swoją twarz to jakie jest wasze miejsce zamieszkania? A to na dzień dobry Mieszkam w Polanowie tak dokładnie pod koszalinem mam do niego 37km Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Velkomin~ Wybacz za pytania ;A; 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? (jeśli też nie wiesz co to,internet nie gryzie) Vertu sæll kæru~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Siemka. A poza tym jedna mała rada, kontakt Skype i GG podawaj wyłącznie zaufanym osobom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Velkomin~ Wybacz za pytania ;A; 1.Lubisz Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? 5.Lubisz kraje Skandynawskie? 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? (jeśli też nie wiesz co to,internet nie gryzie) Vertu sæll kæru~ 1.Lubię oglądałem: -Bleach -Fairy Tail -Angel Beats 2.Nie mam ;< 3.Tak 4.Nic o nich nie sądzę 5. Tak 6.Nie 7.Mój tata ma pizzerie ;> 8.Do samego końca 9.Tak lubię 10. Hentai ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj na forum! Dobra co jak co ale jak zwykle zadam takie pytanie. Masz zwierzaka? Jeśli tak to jak się wabi, jeśli nie to masz zamiar jakiegoś pupila zaadoptować? Łap: Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj na forum! Dobra co jak co ale jak zwykle zadam takie pytanie. Masz zwierzaka? Jeśli tak to jak się wabi, jeśli nie to masz zamiar jakiegoś pupila zaadoptować? Łap: Pozdrawiam Mam pieska, wilczura wabi się Fred ;-; i dzięki za powitanie ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 @Refresh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 witammm na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Cadence Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 witammm na forum A witam także Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się