Twój_Morderca Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 (edytowany) AVE! Jestem zwykłym szarym zjadaczem chleba zamieszkującym mieścinę znaną raz w roku w czasie festiwalu Woodstock. Na karku już 17 wiosen się odznaczyło. Typowy ateista/satanista/poganin z wyboru (bez obaw czarnych mszy nie prowadzę). Głos mój jest dosyć mroczny i niektórzy się go... boją? Jestem wielkim fanem METALU zwłaszcza Polskiego. Fascynują mnie morderstwa i inne krwawe rytuały, zwyczaje i zabawy? Dobra bo to tutaj chyba nie pasuje... W wolnym czasie pogrywam w WoT i sporadycznie w LoL'a oraz piszę pseudo FF gdzie po prostu morduje kuce :3 Tyle o mnie. Mam nadzieję na miłą atmosferę i być może nawet poznanie kilku osób. Pozdrawiam Darth Edytowano Sierpień 18, 2013 przez Twój_Morderca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Ekhym, ekhym. Szczęść Bożę~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 stereotyp gimbomroka w pełnej okazałości: - ateizm? Jest - mhroook i satanizm? Jest - lubi morderstwa? Jest - "ludzie się mnie trochę boją" Jest - metal, metal, metal? Jest - pisze mhroooczne opowiadania? Jest - wiek gimnazjalny? Brak (i to działa na twoją korzyść) Niemniej i tak witamy w naszej skromnej społeczności. Znajdziesz tu haterów, rewolucjonistów, aspołecznych, faszystów, komunistów, mądrali, zj*bów, metali, homoseksualistów, raperów, górników, studentów, uczniów, drwali, kierowców, prawiczków, dymaczy wioskowych, wielu innych i nawet Bobula. Mam nadzieję, że znajdziesz także coś dla siebie. A! I bym zapomniał: 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twój_Morderca Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Avanidiusie bardziej wierzenia pogańskie ale to szczegóły I dlaczego od razu gimbomrok? A tak poza tym dosyć ciekawych ludzi tu macie Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Twój_Morderca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Dlaczego gimbomrok? Bo tak się zaprezentowałeś jak goth łamane na metalowca łamane na fana gore i flaków. W dodatku pseudonarcystyczne teksty typu "mam mhoczny głos i ludzie się mnie boją" Byłbym zapomniał, witamy! @Avan Ten obrazek zawiera wulgaryzmy jakbyś nie zauważył. Warmiś się ucieszy jak to zobaczy, o ile zobaczy. Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Pan E Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Każdy wierzy zgodnie ze swoimi przekonaniami, więc w to nie wnikam, Witam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Zawiało mrokiem Panie Twój_Morderca. Witaj. AVE! Jestem zwykłym szarym zjadaczem chleba zamieszkującym mieścinę znaną raz w roku w czasie festiwalu Woodstock. Na karku już 17 wiosen się odznaczyło. Typowy ateista/satanista/poganin z wyboru (bez obaw czarnych mszy nie prowadzę). Głos mój jest dosyć mroczny i niektórzy się go... boją? Jestem wielkim fanem METALU zwłaszcza Polskiego. Fascynują mnie morderstwa i inne krwawe rytuały, zwyczaje i zabawy? Dobra bo to tutaj chyba nie pasuje... W wolnym czasie pogrywam w WoT i sporadycznie w LoL'a oraz piszę pseudo FF gdzie po prostu morduje kuce :3 Tyle o mnie. Mam nadzieję na miłą atmosferę i być może nawet poznanie kilku osób. Pozdrawiam Darth Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twój_Morderca Napisano Sierpień 19, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nie ma to jak stereotypy i przypisywanie ludzi do danych grup... No nic takie dzisiaj społeczeństwo, nie żebym zaraz kogoś obrażał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nie ma to jak stereotypy i przypisywanie ludzi do danych grup... No nic takie dzisiaj społeczeństwo, nie żebym zaraz kogoś obrażał. Czy ja coś mówię? Po prostu jesteś oryginalny, bo pierwszy raz widzę takiego usera, to nie znaczy że od razu negatywnie, jestem pewien że się dogadamy, gratuluję Ci po prostu oryginalności poprzez wysłanie tej starszej pani z dopisem "wat". Co w tym złego? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Witam serdecznie mimo że nie jestem zwolennikiem obnoszenia się z Ateizmem itp. Raczej błędem było kreowanie się na "mhrocznego". Nie chcę cię w żadnym wypadku obrażać. Po prostu ludzie nie będą brali cię na serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Serdecznie witamy w naszych skromnych progach. Ja też lubię mroczne klimaty. Zaprezentujesz kiedyś FF twojego autorstwa?. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Siemka, baw się dobrze na forum, mam nadzieję, że się zbyt szybko nie wyprowadzisz od nas ;3. Czy kiedykolwiek będziemy mogli zobaczyć twój ff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Witaj towarzyszu:) Życzę miło spędzonego czasu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Sieemano ! Baw się jak najlepiej i zostań jak najdłużej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Witajcie towarzyszu, mówicie że lubicie morderstwa, coś mi mówi że będzie z was jakiś pożytek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 ateista/satanista/poganin Ja się tam nie znam, ale czy to pierwsze nie wyklucza drugiego, a już na pewno i trzeciego? Witaj na forum, baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matjas Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Sieg Miau Witaj mroczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się