Bester Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Witam ! Dziś, pragnę wam przedstawić moje pierwsze tłumaczenie. Tak! Bester próbuje swoich sił w przekładaniu opowiadań na rodzimy język Więc, jeśli ktoś nie trawi mojej twórczości, a dziwnym zbiegiem okoliczności kliknął w ten temat, może spokojnie klikać w link do tłumaczenia. Dobrze, za co się zabrałem? Twilight dostała od swojego wiernego asystenta pewną... rzecz. Która to absorbuje wzorową studentkę aż za bardzo... Zapraszam, poznajmy... Twilight`s New Toy [PL] Twilight`s New Toy [ENG] Pragnę podziękować Dolarowi, za wszelką pomoc w tłumaczeniu, jak wspomniałem, to moje pierwsze podejście a mój angielski pozwala mi jedynie na komunikowanie się w grach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Doobra... to była dziwna lektura. Ale pod koniec zrozumiałem, i śmieszne. Co do tłumaczenia to jest parę byków np na samym początku. Humor: 7/10 Fabuła: 9/10 Ogólna Fabuła: 8.5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Wskaż jeżeli możesz rzeczone byki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 (edytowany) a co to "Wilko-tłuk"?? Derp :| derp, zryło ,mi mózg : Edytowano Sierpień 21, 2013 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ushold Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Czy Wilko-Tłuk to jakiś gadżet z różowego sklepu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsektPL Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Z tego co rozumiem, wilko-tłuk to jest jakaś gra.....Chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Zaiste Chodzi o Wolf Punchera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 22, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 22, 2013 Co by to nie było, jest... http://wolfpuncher.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Najpierw czytałem tak: Dokonałem jednak szybkiej analizy: Zaraz, zaraz... Przecież jest w głównym dziale opowiadań. To nie może być "to". Bardzo fajnie jak na pierwszy przekład! Zauważyłem (chyba) nadmiar przecinków, ale wolę nie ruszać, bo interpunkcyjnym specem nie jestem. Czytałem kilka tekstów, które są oparte na tego typu humorze, ale wciąż mnie on bawi. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Fajne fajne ,przez chwile myślałem że to "to" ale już po chwili wiedziałem o co chodzi,niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Ja już praktycznie zapomniałem o tym tekście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Przypomina mi "Atut Spike'a". Przezabawne . Dzięki Draques [wolałam jak byłeś Besterem] za przetłumaczenie tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Dzięki Draques [wolałam jak byłeś Besterem] za przetłumaczenie tego. Proszę bardzo. (Kurde, każdy woli mój poprzedni nick... a ja się tak starałem wymyślając ten ) Gdzieś tam miałem napoczęty teks o długości 7k słów... może kiedyś wrócę do niego i przetłumaczę go w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Jako iż autor z niewiadomych przyczyn zdecydował się usunąć linki do swoich opowiadań, to wszystkie tematy lądują w archiwum. Na wypadek gdyby zechciał je kiedyś przywrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts