Panadolf Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Siemano, jestem Sebastian, lat już niedługo stuknie mi 17. Na kuce trafiłem przez pewne forum o Magicu spory kawałek czasu temu i zostałem na dłużej. Preferencje muzyczne? Głównie rock i metal,AC/DC, Iron Maiden, Alestorm, Helloween... , chociaż słucham też po trochu innych rzeczy. Pogrywam też sobie na pececie, gdzieś na dysku na lepsze czasy czekają niedokończone gry, dawno nie ograny WoT i Team Fortress 2, w użytku jest osu!, od niedawna także LoL. Z książek ostatnio skończyłem cykl Inkwizytorski Piekary, teraz w końcu biorę się za Pratchetta. Prócz tego ciągnie mnie do wszelkich podróży, ale raczej aktywnego wypoczynku niż smażingu-plażingu. Co jeszcze? Rpgi tradycyjne wszelkiej maści, Warhammer, Zew Cthulhu itd., konwenty, od czasu do czasu jakieś anime, no i kabarety. Chyba tyle na początek, macie pytania - śmiało zadawajcie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witamy w stadzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witam, witam! Pozwolisz Waść, że zadam dwa krótkie pytanka? 1. Słuchasz może metalu? Bardzo chwali Ci się że słuchasz rocka. 2. Kojarzysz Dave'a Mustaine'a? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Hej. Też jestem Sebastian. Też metal/rock , Też Terry Pratchet, Wiek sie nie zgadza tylko o rok, Gram w TF2, też od niedawna osu! Też aktywnie, Też rpgi (chociaż jeszcze nie spotkałem nikogo z kim mógł bym zagrać :( ) Tylko LoL WoT i Anime się nie zgadza Jesteś moim zaginionym bratem bliźniakiem (Urodzonym rok wcześniej i lubiącym LoL Wot i anime) czy co? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panadolf Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 (edytowany) @Nocturnal Light Jasne, Megadeth, Anthrax, czasem Metallica ale raczej pierwsze płyty, Blind Guardian, jeszcze parę innych zespołów. Dave'a też kojarzę. Pozdrowionka , także dla reszty stada. @FlutterFan Przypadek? Nie sądzę. Chyba że któryś z nas jest Changelingiem i o tym nie wie . A tak widzę, że sporo nas łączy. Pojawisz się może na Polconie? Edytowano Sierpień 26, 2013 przez Panadolf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Nie planowałem pojawienia się na Polconie więc raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Szczęść Bożę~ Może ja się zjawię na Polconie :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witaj. 1. Kojarzysz Leslie Nielsena? 2. Kojarzysz Jima Carreya? 3. Jakie lubisz filmy? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witam witam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witam na forum i życzę miłego dnia! No to teraz pytania 1. Jaki jest twój ulubiony kucyk? 2. Jaka jest twoja ulubiona zła serialowa postać? 3. Lubisz taniec? 4. jakie są twoje kucykowe personalia? 5. Jaki jest twój stosunek do używek? (alkohol i papierosy też) 6. Znasz zespół dragonforce? 7. Lubisz Pinkie Pie? 8. Co sądzisz o Discordzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panadolf Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 @Great and Powerful Daffy Oba nazwiska obiły mi się o uszy, Carrey'a kojarzę z Bruce'a Wszechmogącego. Filmy oglądam rzadko, raczej w TV jak są, głównie komedie i przygodowe. @sajback 1. Ciężko wybrać, Luna albo Twilie 2. Hmmm... Discord w sumie został przeciągnięty na jasną stronę mocy, pewnie Crysalis. 3. Tańczę czasami na jakichś imprezach, nie chodzę na żadne zajęcia itp. Ale tańczyć lubię, jak już to też żeby się powygłupiać. 4. Jeśli chodzi o OC, to nie mam 5. Twarde narkotyki - NIE, dopalacze - NIE, marihuana - z rozsądkiem, ostrożnością i umiarem no chyba że wsczykiwanie se w żyłen, to wtedy jak najbardziej . alkohol - z głową, nie żeby się narąbać. papierosy - nie palę, dopóki palacze nie palą w pomieszczeniu w którym jestem nie widzę przeszkód. 6. Znam, czasem trochę posłucham 7. Pinkie jest fajna, taki losowy wagon dobrej energii.Nie zapominajmy o Pinkamenie... 8. Discord jest świetny, niezależne (już nie do końca...) bóśtwo chaosu, jedyny w swoim rodzaju. Mógłby się pojawić w 4 sezonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Allahu Akbar! Człowiek stworzony (z paroma wyjątkami) na mój obraz i podobieństwo. Szczęścia na nowej, pokrętnej i wyboistej, drodze życia, czy co ty tam masz. Pytanie tylko jedno. Ogólne podejście do życia waści jest...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Witam, witam i o zdrowie pytam! Miło powitać kolejnego broniego. Łap i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Dzieeeeeń Doooobry! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się