Kruczek Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Witajcie. Oto moje najkrótsze opowiadanie, czytanie na parę minut, narracja prowadzona w pierwszej osobie, dobrze wam znanej osobie. Zapraszam co oceny. Almost Heaven 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Przeczytane. Co prawda niezbyt na mój gust, ale ogólnie dobre. Ładnie opisane, ciekawie. Tylko stawiaj przecinki przed "że" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Będę tupał kopytkami i nie przeczytam, dopóki komentarze w dokumencie nie będą włączone! :YhZzy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Ok, czyli nie warte uwagi, Pszemku. Podeślemy tę opinię dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Włączone komentarze to zło! Trafi się jakiś debil i będzie więcej komentarzy niż tekstu xD Poza tym, to [sad], Misiek się skusi i bez komentarzy, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 Okej.Starczy mi opinia Foleya. Ok, czyli nie warte uwagi, Pszemku. Podeślemy tę opinię dalej Może i dobrze że dla was nie warte opinii, bo według toku myślenia "Fic nie ma włączonych komentarzy, nie jest godny uwagi" daleko nie zajdziecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Rozumiem, Foley, że już miałeś wielu takich w ficach xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 A myślisz, że czemu nigdy nie włączam komentarzy? Nie, no raz się trafiło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Poza tym, to [sad], Misiek się skusi i bez komentarzy, nie? No i tutaj mnie masz. Ciekawa wizja odejścia w zaświaty. Już nas nie ma, ale jeszcze przez moment - przed dotarciem do nieba - możemy obserwować wydarzenia tuż przed naszym odejściem i chwilę po nim. Opisy dobre. Opowiadanie jest krótkie, ale nie pędzisz bezsensownie z akcją, wszystko toczy się tym ustalonym tempem. Ostatnie 2 akapity, a szczególnie ostatni dialog - to miało siłę. ^^ 2x pojawiło się "coraz" zapisane jako "co raz". Oprócz tego drobna interpunkcja, ale ta się już w oczy nie rzuca. Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez miskof 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatail Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Dobre opowiadanie. Może nie wycisnęło ze mnie łez, ale na pewno trochę posmutniałem. Winszuję i polecam, bo warto przeczytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts