Insider Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 A więc, na forum siedzę już od 04 kwietnia i tylko kilka razy wpadłam w te progi (obiecuję, poprawię się, poprawię xD ) Zuza, nastolatka, straszna wredota oraz maniak MLP (FiM) i Anime (i Mangi ). Słucha rapu i J-rock'u, a szczególnie wpadają jej w ucho przepiękne piosenki pisane przez naszą społeczność -Brony Zapomniała dodać, że szczególną radość sprawia jej jeździectwo i oglądanie "Two Best Sisters Play" Ode mnie tyle.... Aha i jeszcze jedno, mam nadzieję, że poznam tu wielu SUPEEER ludzi (lub nie xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jeden już zaczepiasty ludź przybył Cx Velkomin~ Wybacz za pytania ;A; 1.Ulubione Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? (nie ma "nie wiem","Nie mam zdania","nie byłam" itp) 5.Lubisz kraje Skandynawskie? (patrz na górę) 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? o3o Vertu sæll kæru~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj. Jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Sieemano ! Czuj się jak u siebie i zostań jak najdłużej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insider Napisano Sierpień 30, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2013 Jeden już zaczepiasty ludź przybył Cx Velkomin~ Wybacz za pytania ;A; 1.Ulubione Anime? 2.Ulubiony kuc drugoplanowy? 3.Lubisz zimny klimat? 4.Co sądzisz o Islandii i Norwegii? (nie ma "nie wiem","Nie mam zdania","nie byłam" itp) 5.Lubisz kraje Skandynawskie? (patrz na górę) 6.A Lukrecje? 7.Lubisz pizze? 8.Myślisz że ile wytrzymasz na tym forum? 9.Lubisz Maskonury? (Jeśli nie wiesz co to....) 10.Yaoi,Yuri a może Hentai? o3o Vertu sæll kæru~ 1. Vampire Knight..... i Kuroshitsuji, a nie to dwa xD 2. Lyra, Vinyl, Octavia, Derpy - co wybrać? 3. Lubisz 4. Nie mam zdania. 5. Patrz punkt wyżej. 6. To co wyżej. 7. Z szynką, kukurydzą, keczupem (spód i polana), pieczarkami, na gróbym lub cieńkim cieście, z ciągnącym się serem - Tak 8. Ile wytrzymam? Mam nadzieję, że przez jakiś czas, później... nie wiadomo, pewnie forum mnie pochłonie, więc myślę, że długo. 9. Nie jadam xD Ładne mają dzioby 10. Trudno wybrać Zostawię pytanie bez odpowiedzi xD Witaj. Jakie lubisz filmy? Ojj, różne, różne. Komedie, dramaty, romantyczne... a jeżeli chodzi o tytuły to dużo wymieniać xD Dziękuje za przywitania c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Na początek łapaj: i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renety Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Cześć. Też jestem nowa. Lubisz Applejack? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 "Witam serdecznie" ~Jakiś anon bez avatara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Siema, siema. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj w stadzie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Hej! Dziwię się że jeszcze mnie tu nie było, witaj na forum i baw się dobrze! C: Łap i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Witaj nowy człowieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się