Mrs.Octavia Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 ... Ahahahahahahahahahahahhahaha xD 10/10, mam słabość do takich zachowań, szczególnie kiedy to czarnoskórzy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Powoli do wyjścia... powoli zostawiając 6/10 Moja najulubieńsza reklama na świecie ^^ http://www.youtube.com/watch?v=sk0ARmuGvjY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Reklama fajna. W starym dobrym stylu. 10/10 Żarty w wojsku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nic nie usłyszała, ale ulituję się: 3/10. Nie miałam pomysłu. Błagam nie bijcie mnie za anime. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Nic nie usłyszała, ale ulituję się: 3/10. Bo tam nie chodzi o żart słowny, tylko o wkręcenie tych dwóch z przodu, że ktoś wrzucił granat przez szyberdach Za filmik 4/10, bo w sumie tylko muzyka mi się podobała. Polska urodziła się by szaleć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 24, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2014 No nawet, nawet 5, 5/10 Stare,ale jare. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się