Perteks Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Moonsi a jakie okolice mieszkasz Bo można najwyżej zrobić tą sesje g1 czy coś albo pograć w rpg'i czy coś mogę przynieść coś Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 20, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Moonsi a jakie okolice mieszkasz Bo można najwyżej zrobić tą sesje g1 czy coś albo pograć w rpg'i czy coś mogę przynieść coś No i to jest konkretna propozycja! Link do komentarza
Mon Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Moonsi a jakie okolice mieszkasz Bo można najwyżej zrobić tą sesje g1 czy coś albo pograć w rpg'i czy coś mogę przynieść coś Gowarzewo, taka wieś na wschód od Swarzędza, w gminie Kleszczewo. Btw. Następna sobota mi nie pasuje jednak, cały dzień mnie nie ma. Link do komentarza
Perteks Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 O to rzeczywiście trochę jest. Ale dojazd na pewno jakiś jest w miarę. To od ciebie zależy kiedy to można ogarnąć Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 20, 2013 Share Napisano Wrzesień 20, 2013 Ja do końca września, mam trochę wolnego, więc w miarę łatwo się dopasuję... Link do komentarza
roz Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Witam, jestem roz, W fandomie siedzę już od dość dawna... chyba coś koło drugiego roku już trwa, z chęcią bym się z wami spotkał :I Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Witaj zatem w ekipie... Jeśli Ci pasuje jutrzejszy termin, to zapraszamy, jeśli nie wyrobisz się na jutro, to na następne spotkanie xD Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Mon Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 BiP, może najpierw ustalimy, gdzie się jutro spotykamy? Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Mon, wydawało mi się, że na Cytadeli, po południu, ok 15? Tak przynajmniej wynikało z naszej rozmowy na PW...? Link do komentarza
Eter Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Nowy kucyk z Lunania . Witamy, witamy . Link do komentarza
Eivel Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 (edytowany) Ja też witam Wróciłem do Poznania Lunania, skończyłem kampanię wrześniową, tak więc chętnie bym polatał na spotkania. Z jutrzejszym mogę się nie wyrobić, jeszcze po wpisy biegam. W razie czego będę się przez Perteksa kontaktował. Edytowano Wrzesień 25, 2013 przez Eivel Link do komentarza
BiP Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Ok zapraszamy i witamy Eivel xD Link do komentarza
Lemur Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Witajcie, jestem administratorem grupy Bronies Poznań i aktualnym organizatorem cotygodniowych meetów. Jeśli byćie chcieli sie spotkać, zapraszam do tego threadu. Będą tam wszystkie informacje pojawiały się na czas i będzie uaktualniane.http://mlppolska.pl/watek/3974-cotygodniowe-minimeety-pozna%C5%84skie/ Link do komentarza
BiP Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Cześć Lemur, dawno Ciebie nie widziałem na forum i zapomniałem, że i Ty z Lunania jesteś... Cóż co do tych meetów, to gdzie są organizowane i dla kogo? Wyłącznie dla Poznaniaków, czy dla wszystkich? Link do komentarza
Lemur Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 (edytowany) Dla wszystkich, nei ma problemu z przyjmowaniem również zajmiescowych osobistości. W Starym Browarze w KFC, wszystko jest wyjaśnione w podanym przeze mnie threadzie Edytowano Październik 1, 2013 przez Lemur Link do komentarza
Eter Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 Jak będę mieć nieco czasu to wlecę Postaraj się dość często aktualizować ten temat, co prawda facefucka mam ale prawie nie korzystam poza tym nie za bardzo chcę tam pozostawiać jakieś ślady że jestem brony... Link do komentarza
roz Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Lemur, to mój temat, idź do domu >:I Link do komentarza
Eter Napisano Październik 2, 2013 Autor Share Napisano Październik 2, 2013 Ekhem... [ założyciel tematu ] Link do komentarza
Perteks Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 (edytowany) Bo widzę,że już i tak zeszło kompletnie z tematu. A tak szczerze to coś myślimy nad tą sesją poprzednich generacji czy odpuszczamy ;p? Edytowano Październik 2, 2013 przez Perteks Link do komentarza
Eter Napisano Październik 3, 2013 Autor Share Napisano Październik 3, 2013 A tak szczerze to coś myślimy nad tą sesją poprzednich generacji czy odpuszczamy ;p? Ależ oczywiście, tylko miejscówkę trzeba znaleźć. Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (edytowany) Czas przypomnieć o tym temacie! Zapraszam ja i Eternal, na spotkanie w sobotę, na wypicie kilku "płynnych warnów", w jakimś barze... Oczywiście TYLKO osoby pełnoletnie, (czas i miejsce się jeszcze ustali) zainteresowanych, proszę o kontakt, na PW, lub tutaj Edytowano Listopad 14, 2013 przez BRONIESiPEGASIS 1 Link do komentarza
BiP Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 (edytowany) Nikt nie jest zainteresowany? Termin mija jutro, więc jak coś jeszcze można pisać xD Edytowano Listopad 15, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
BiP Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 (edytowany) Czas odświeżyć temat... Ktoś ma jakieś plany na sylwestra? Edytowano Grudzień 28, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza
Eter Napisano Grudzień 28, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2013 Tak, pisałem Ci o nich BiP i proponowałem Link do komentarza
BiP Napisano Grudzień 28, 2013 Share Napisano Grudzień 28, 2013 Tak, pisałem Ci o nich BiP i proponowałem Tak, ale po świętach mieliśmy to potwierdzić... A po za tym, są Lunańczycy z poza naszej konfy, może ktoś ma inną ofertę jeszcze, jak nie, to wbijamy do Ciebie? Link do komentarza
Recommended Posts