Bester Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Witam, oto kolejne moje tłumaczenie. Co tym razem? Padło na Fik usera Alpha Scorpii. Jak z cienia, z mroku wyłania się mroczne stworzenie siejące strach i przerażenie. Rdzenni mieszkańcy Ponyville przekazywali z pokolenia na pokolenie legendy o tych kreaturach. Kiedy zaatakuje? Czy okaże litość? Przekonajcie się sami... A Giant Huntsman Spider Scares Ponies PL A Giant Huntsman Spider Scares Ponies ENG Za pomoc w tłumaczeniu, wstępną korektę i opiórdalanie za błędy, pragnę podziękować Dolarowi Za błędy opiórdalał także misiek Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez bester Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Hahahahaha. Pożrę Twoją duszę! xD "Patrzy się na mnie!" Nie, po prostu best fan fic ever. Rodzice się do teraz na mnie dziwnie patrzą, bo wybuchłem śmiechem po paru dialogach niespodziewanego gościa. Uśmiałem się w pizdu, polecam każdemu, po prostu super. Po każdym dialogu "niespodziewanego gościa" po prostu parskałem śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakshasa Raja Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Uśmiałem sie, ale powinieneś zmienić tagi na [grimdark], bo dla mnie to jest gorsze od "Rainbow Factory" czy "Silent Ponyville" :l Dzięki... chyba... za tłumaczenie. Pozdrawiam... i polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Nie ma co się bać pająków.. Tam jednak to nie to.. Takie straszne pająki w całej Equestrii krążą. Fic świetny i śmieszny. Co tu więcej napisać.. Po prostu przeczytajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Śmieszne opowiadanie, ale sam przestraszyłbym się takiego "dużego" pająka. Jest to tłumaczenie i nie można mieć jakiś uwag co do treści utworu. Nie rozumiem tylko dlaczego autor wspomina o czołgach i dinozaurach. Nikt nie powinien ich tutaj znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Świetna komedia! Nieźle się uśmiałem. Do samego przekładu nie mam większych zastrzeżeń. Dobra robota! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Świetna komedia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Uroczy fic. I ten pajonk destrukcji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Jako iż autor z niewiadomych przyczyn zdecydował się usunąć linki do swoich opowiadań, to wszystkie tematy lądują w archiwum. Na wypadek gdyby zechciał je kiedyś przywrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts