bobule Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 W tym miesiącu specjalnie dla was przygotowaliśmy dwa ciekawe wywiady. Jeden ze znanym polskim brony'm sz6stym (współtwórcą Fundacji Canterlot), a drugi z Ng Yik Phangiem, twórcą Ponyhoofa. Ponadto w moich oczach kontrowersyjny artykuł pod tytułem "Parszywa trzynastka sezonu trzeciego." W numerze znajdziecie również artykuł z nowej serii pod tytułem "Historia Equestri" oraz kontynuację serii "Najbardziej zużyte pomysły w fanfikach". Dla wszystkich tych, którzy poszli teraz (z wielką ochotą i radością) do szkoły przygotowaliśmy dla was specjalnie plany lekcji do samodzielnego wydrukowania. Plik do pobrania -> //derpy.me/planylekcji Numer znajdziecie tutaj -> http://brohoof.pl/2013/09/04/brohoof-8-sierpien-2013/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 http://i.imgur.com/tcOwYaN.png edit post, pls. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Na razie tylko sam spis treści przeglądam, później sobie przeczytam ten numer, ale znalazłem chyba mały błąd: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 To samo właśnie zauważyłem Już drugi raz się wam zdarza tego typu babolek. Na 14 stronie z kolei pojawia się "gabi-necie", coś chyba się pozmieniało podczas łamania xd Ogólnie często występuje taki błędzik tu i ówdzie. 16 strona - piękny babolek "co raz". GDZIE BYŁA KOREKTA I uwielbiam Sombrę z podpisem "co ja tutaj robię" I co do retropekcji mane6, o których wspominał Spidi - zgoda, ale mam nawet pewne wyjaśnienie tego problemu w czasie - nasze bohaterki to opowiadały, a opowieści z dawnych lat bywają czasem nieco niespójne/przekoloryzowane/etc. xd A co do Discorda... wszystkiego się można po nim spodziewać. Dlaczego więc mielibyśmy odrzucić tę możliwość, że naprawdę pragnął mieć przyjaciela, tylko był zbyt... chaotyczny, by takowego zdobyć? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 No cóż, numer wyszedł z pewnym opóźnieniem, więc niby było dużo czasu, żeby dopracować szczegóły, a tymczasem w moich artykułach co najmniej dwa razy pojawił się babol korektorski w postaci słowa zapisanego sł-owo, ponadto tytuł recenzowanego fanfika Ostatnia rzecz jaką zrobi w tekście nie jest zaznaczony kursywą... Jestem trochę rozczarowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Scotaller, jako członek redakcji miałeś numer do wglądu przed czasem. Należało reagować Poza tym wszystkie tego typu błędy wyniknęły po prostu z tego, że przeniosłem składanie Brohoofa z Worda do Scribusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Co do artykułu o błędach językowych bronies: ktoś powinien napisać o kwestii słowa "spoilować" i dlaczego "spoilerować" jest formą błędną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Możesz się wykazać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 To samo właśnie zauważyłem Już drugi raz się wam zdarza tego typu babolek. Na 14 stronie z kolei pojawia się "gabi-necie", coś chyba się pozmieniało podczas łamania xd Ogólnie często występuje taki błędzik tu i ówdzie. 16 strona - piękny babolek "co raz". GDZIE BYŁA KOREKTA I uwielbiam Sombrę z podpisem "co ja tutaj robię" I co do retropekcji mane6, o których wspominał Spidi - zgoda, ale mam nawet pewne wyjaśnienie tego problemu w czasie - nasze bohaterki to opowiadały, a opowieści z dawnych lat bywają czasem nieco niespójne/przekoloryzowane/etc. xd A co do Discorda... wszystkiego się można po nim spodziewać. Dlaczego więc mielibyśmy odrzucić tę możliwość, że naprawdę pragnął mieć przyjaciela, tylko był zbyt... chaotyczny, by takowego zdobyć? xd Dziękuję, szczególnie za komentarz dot. Sombry. Retrospekcje Mane 6 to otwarty i ciekawy temat... jest gdzieś o tym wątek na forum? A co do recenzji mojego fica, to znalazłem tam ze dwie literówki, ale nieważne. Bardzo dziękuję za zauważenie mojej twórczości oraz tak ciepłą ocenę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Przeczytać recenzję czegoś w czym mam swój udział, widząc jakie ma noty..... ...BEZCENNE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Nie mam drukarki w domu, matka się wstydzi wydrukować w pracy. :( Plan lekcji oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 ^ Smutek. Retrospekcje Mane 6 to otwarty i ciekawy temat... jest gdzieś o tym wątek na forum? Kiedyś dawno temu było, ale teraz już chyba nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się