~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Witajcie, ostatnio weszłam w temat o mojej oc, Tamarze. Zauważyłam że jest tam dużo negatywnych komentarzy, zwłaszcza do jej historii, więc postanowiłam pokazać ją w nieco inny sposób - komiksem. Niestety, aby nakreślić całą opowieść o żółtej klaczy musiałabym zrobić bardzo długiego fici na którego nie mam pomysłu, a do tego moim najsłabszym punktem jest interpunkcja. Pomyślałam - hej, przecież lubię rysować a komiks zainteresowałby większą ilość osób, niż dłuuugi tekst wypełniony masą błędów. Ostatecznie pomysł z komiksem właśnie realizuję i myślę że wypali. Co do Was, mam pewną prośbę, czy ktoś mógłby użyczyć mi swoich kucykowych postaci do tła? Byłabym wam bardzo wdzięczna. Wszelkie opinie, pytania, uwagi etc. zgłaszać do tego tematu, dziękuję za poświęcenie swojego czasu na przeczytanie powyższego. Ps. Strony komiksu będę wrzucała do tego tematu, w tym momencie szykuję pierwszą. już jest patrzcie na dół. I l v Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Wrzucaj mojego OC. Jego opis jest w moim profilu. Tylko niech wypadnie dobrze i humorystycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Bardzo proszę. http://mlppolska.pl/watek/6474-brownburn/#entry327566 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ok, dzięki ^3^ A ty nie miałeś przypadkiem kiedyś go na avatarze w takim fartuchu? Bo mi sie spodobał i tak mi zapadł w pamięć. Co do tematu - ma na imię Brainiac, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Tak to on Nie, na imię ma Atom. Ja jestem Brainiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) YAY! super, też mam taką myśl by tak zrobić od jakiegoś dłuższego czasu, ale nie mam tyle odwagi co Ty. Nie wiem czy moje OC na kuca tła(turonia ) się nadaje ale niezmiernie miłoby było go zobaczyć 8D LNIK Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Turoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 YAY! super, też mam taką myśl by tak zrobić od jakiegoś dłuższego czasu, ale nie mam tyle odwagi co Ty. Nie wiem czy moje OC na kuca tła(turonia:rainpriest:) się nadaje ale niezmiernie miłoby było go zobaczyć 8D LNIK Turoń, jak miło! Dziękuje, oczywiście że Turonie też mogą być. 8D Tak to on Nie, na imię ma Atom. Ja jestem Brainiac O Celestio, przepraszam xD Tylko nie widziałam nigdzie na profilu, więc pomyślałam że tak ma, heh... Bardzo proszę. http://mlppolska.pl/watek/6474-brownburn/#entry327566 Dziękuje :'D ładny OC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) O Celestio, przepraszam xD Tylko nie widziałam nigdzie na profilu, więc pomyślałam że tak ma, heh... Już dodałem wszystko co niezbędne Możesz dodać do tego jakichś wątek romantyczny? I kiedy można się spodziewać 1. części Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Brainiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 http://mlppolska.pl/watek/7107-aelisana/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Już dodałem wszystko co niezbędne Możesz dodać do tego jakichś wątek romantyczny? I kiedy można się spodziewać 1. części Hmm, Tamara była kiedyś opiekunką jednego kuca, ale ref z oc'kiem poszedł się kochać podczas poprzedniego formata. Więc? Mogłabym? ^w^ http://mlppolska.pl/watek/7107-aelisana/ Dziękuję, kolejna świetna OC! Nie często widuje się zebry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Hmm, Tamara była kiedyś opiekunką jednego kuca, ale ref z oc'kiem poszedł się kochać podczas poprzedniego formata. Więc? Mogłabym? ^w^ Dziękuję, kolejna świetna OC! Nie często widuje się zebry. Czy kochać oznacza w tym przypadku to o czym myślę? Mój OC dawno nie miał dziewczyny Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Brainiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxy Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Chętnie zobaczę mojego Lisa w twoim wykonaniu. O, tu jest jego opis :"D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Okey też dam http://mlppolska.pl/watek/5703-hunterheart/#entry280260, ale tu możesz dać na imię Azure Heart. Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez MasterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Ok, OC'ki dawajcie kiedy chcecie, i ile chcecie bo zawsze się przydadzą Od 2 godzin robię pierwszy pg więc około godziny 22:00 powinien pojawić się w górnym poście. Nawet nie wiecie jak bardzo jest to czasochłonne. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Z checia zglaszam Brave Winga, tylko ze teraz nie ma mnie przy komputerze dlatego link do jego tematu dam za dnia XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Spoko Nareszcie! Przeciągnęło mi się o dokładnie pół godziny dłużej niż oczekiwałam, ale pierwsza strona... JUŻ JEST! - - - Zaczęłam o 17:30 a skończyłam o 22:30 Więc nie pisać hejtu bo normalnie tutaj mnie rozsadzi zaraz... Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Kiedy można nie więcej się spodziewać naszych postaci w twoim komiksie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 (edytowany) Kiedy można nie więcej się spodziewać naszych postaci w twoim komiksie? Postaram się wprowadzać je równomiernie. Najprędzej będzie to ok 5-8 strona, tak sądzę. Kilka pierwszych stron musi być pilotem. Edytowano Wrzesień 15, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Yay,moja Goldenka też może tam być? http://golden-fly.deviantart.com/favourites/53171234 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Yay,moja Goldenka też może tam być? http://golden-fly.deviantart.com/favourites/53171234 Tam nawet mój rysunek widzę Pewnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Miałam trochę czasu więc zrobiłam cover pierwszego rozdziału. Jest a pierwszym poście, przepraszam za owy pod powyższym ale już robię refresh bo coś dodałam. Tak, chciałam utrzymać na okładce klimat z pierwszego rozdziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Hoho komiks zapowiada się ciekawie :> Mam nadzieje że się prędko rozwinie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 16, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Mam małe pytanko, czy ktoś chciałby żeby jego OC był kapitanem gwardii królewskiej w owym komiksie? Najlepiej jednorożec, może być już z postaci zgłoszonych wcześniej, będzie pojawiał się za każdym razem z księżniczką Celestią, czyli przez dłuższy czas w chapter'ze 1 w połowie komiksu ( nie wiem ile wyjdzie chapterów) i pod koniec. Będzie typowym panem strasznym,wiernym księżniczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHAAAN! Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Oh... jak chcecie się ponaśmiewać z Księżniczki Khana, który księżniczką nie jest to proszę: http://mlppolska.pl/watek/7490-khan/ ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruhisu Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 Ok dorzucam od siebie Brave Winga - http://mlppolska.pl/watek/5322-brave-wing/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts