Marquise Fancypants di Coroni Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Uprzejmie proszę wszystkich, którzy odnajdą gdzieś jakiś zacny obrazek przedstawiający naszego tytułowego bohatera, by zechcieli podzielić się nim w tym oto wątku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalimdor Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 (edytowany) Here... ale nie wiem jak dodać w spoilerach :< Edytowano Wrzesień 17, 2013 przez Kalimdor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez Drasunia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) Edytowano Październik 11, 2013 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Grudzień 14, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2013 (edytowany) Hmm, to w sumie ciekawe, jak dorastał nasz dyplomata. Być może kiedyś napisze coś na ten temat? Próba odpowiedzi na pytanie, jak zachowałby się nasz ogier, pod wpływem Discorda. Przekonująca? Edytowano Grudzień 15, 2013 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 To chyba zaszło za daleko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Luty 12, 2014 Autor Share Napisano Luty 12, 2014 zdaje się, że mamy karnawał, czyż nie? i kompletna zmiana nastroju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 Markiz pozwoli, że trochę się nad Panem poznęcam dodam parę artów. Komentarz gratis! Tutaj mamy... khem, nie to zdjęcie... Ale pewnie przyda się przy jakichś negocjacjach ("Chyba nie chce pan, by te zdjęcia wyciekły do prasy?") Nuda, nie ma co komentować. A tu już jest. Jedyny słuszny i zaakceptowany przez Niezależny Zjazd Miłośników Fancypantsa (skład: Gandzia) shipping! A tu mamy... hm... Chyba coś jest nie tak... Tym razem nieco kanonu... Chyba mało złośliwe są te moje komentarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Bardzo Wam wdzięczny, Mości Baronie. Wszelkie komentarze przyjmuję z wdzięcznością! Chyba istotnie zbyt dużo w tej galerii jedynie słusznego shippingu zaakceptowanego prze Oficjalny Zjazd Miłośników Fancypantsa (czyli mnie). Hmm, właściwie to nie wiem, czemu jest tu tak mało obrazków z Panną Fleur. Przecież to bardzo miła, szlachetna, bezinteresowna klacz... o czym to ja mówiłem... A, o jedynie słusznym shippingu! Hmm, w powyższym kontekście ciekaw jestem, jak wyglądają relację tych Panów: zdaje się, że jedyna "interakcja" między nimi w serialu była wtedy, gdy tańczyli z siostrami na królewskim weselu. No dobrze, zmieńmy temat. A może tak - Fancypants łowca przygód? No dobrze, może praca w terenie nie jest najlepszym poimysłem, ale jako organizator i sponsor? Na koniec - jednak musimy wrócić do tematu statkowania. Mam bowiem mały prezent dla Pana: Hmm, w zasadzie... W sumie pisałem już chyba na tym forum o mojej teorii czy raczej refleksji na temat arystokratyzmu Applejack. Zresztą, być może wkrótce rozwinę ten wątek. Edytowano Luty 14, 2014 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Kwiecień 22, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Manehattańczyk? Ależ przecież ja jestem arystokratą z Canterlotu, a nie mieszczaninem z tych malarycznych mokradeł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 (edytowany) Hmm, może znów wybierzemy się w moją młodość?http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2014/056/9/8/afternoon_tea_by_the_wizard_of_art-d709jgd.jpgcóż, jak mówiłem gdzie indziej (http://mlppolska.pl/watek/7449-zapytaj-jego-ekscelencję-markiza-fancypantsa/?p=400329) z Mości Night Lightem znamy się od dość dawna.http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2014/021/8/b/mlp_ouran_high_school_host_club_by_isa_isa_chan-d735k0f.pngI powrót do teraźniejszościhttp://fc08.deviantart.net/fs71/i/2013/307/0/1/fancy_by_mastertrevor-d6szcod.jpg Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) Edytowano Sierpień 16, 2014 przez Marquise Fancypants di Coroni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Październik 31, 2014 Autor Share Napisano Październik 31, 2014 Earl? Hmm, w sumie nie brzmi gorzej niż viscount...nawiązując do http://mlppolska.pl/watek/7522-galeria-obrazków-z-mości-fancypantsem/?p=461250a może jednak wyruszenie w teren nie jest takim złym pomysłem?Bo arystokracja nawet gdy bije po twarzy, to nie dość, że robi to słusznie, to jeszcze z klasą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) cóż, czyżby znowu ktoś sugerował że prowadzę podwójne, a może nawet potrójne życie? Za dużo ostatniego rozdziału "Porzuconych" Niklasa!Owszem, tez kiedyś byłem młody i byłem murz...a nie, jednak zawsze miałem jasną sierść! Zresztą cóż to za paszkwile! Czy każdy młodzian musi się tak paskudnie ubierać? Choć z drugiej strony jak na ten paskudny "młodzieżowy" styl to wyglądam w tym całkiem gustownie... Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Marquise Fancypants di Coroni 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts