Bester Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Kto z nas nie miał na pieńsku z za głośnym sąsiadem? A teraz wyobraźcie sobie, że możecie zdmuchnąć takiego wkur... EKHEM! irytującego... tak, irytującego człowieka, za pomocą ciężkiej artylerii w postaci... a, dowiecie się z tekstu. Zapraszam. Jak dobrze mieć sąsiada Tag [TRS] - Total Random Shit. Czyli random w moim wykonaniu. Ani to random, ani to coś innego. Dałem taki a nie inny ze względu na charakter tego tekstu, nie jest on ani poważny, ani składny. Panuje tam totalny random fabularny. Wierzcie mi, sam nie jestem w stanie się w tym połapać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Bardzo dobry kawałek randomu - polecam! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ostrzeżenie! Ostrzeżenie! Ostrzeżenie! Lektura powyższego opowiadania może doprowadzić do utraty tchu i trwałych uszkodzeń przepony ze śmiechu. Lekko, przyjemnie i radośnie - doskonały tekst. Bezwzględnie polecam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Pierwsze skojarzenie przyszło mi z filmu "Starsza pani musi zniknąć" Świetnie napisane, duża dawka śmiechu, końcówka rozbrajająca. Cud, miód, malina, Decadedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Zdołałem przeczytać już wczoraj, ale padałem ze zmęczenia, więc dopiero teraz wstawiam komentarz. Genialna komedyjka, naprawdę warto przeczytać. Świetnie opisane sceny... "batalistyczne" Tag [TRS] jak najbardziej adekwatny, czasami trudno się połapać, ale jest to możliwe. Polecam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 A co to w ogóle za tag jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 A co to w ogóle za tag jest? W spoileru wyjaśnione Niklasę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Ja niestety mam takowego jegomościa w bloku i niestety jestem zmuszony hejcić tego fica Co nie zmienia faktu, że był niezły. Ale i tak: HEJT, HEJT, HEJT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Kiedy już powstrzymywałem chichot, to po kilku kolejnych zdaniach znowu musiałeś mnie rozśmieszyć Polecam. (podbiłbym też pieczątką ale nie mam :/) Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Jako iż autor z niewiadomych przyczyn zdecydował się usunąć linki do swoich opowiadań, to wszystkie tematy lądują w archiwum. Na wypadek gdyby zechciał je kiedyś przywrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts