Roześmiany Jacek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) No... To jakoś mój trzeci fic i chyba jedyny jaki mi wyszedł Opowiadanie jest stosunkowo krótkie i szczerze mówiąc, nie wiedziałem i nadal nie wiem jak się za to dokładniej zabrać i otagować... Ech, dobra, nieważne. Po prostu mam tremę, ale wiem, że hejtu i tak nie uniknę. Zaczynajmy: Autor: Morviles Pre-reader: S443556 https://docs.google.com/document/d/17volXM1cgZewMqCGtxZx-NN8PH9FESL-SAWL93WcPKY/edit?usp=sharing Jestem otwarty na propozycje co do tagów i samego opowiadania. Ponoć jest to comedy. To mój praktycznie pierwszy fic, nie bijcie. Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Morviles 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Lekkie, fajne i przyjemne. Nie biję, a chwalę. Dobra robota Jedno ale Chciałem zwrócić uwagę, że "snajperka" jest formą niepoprawną. Karabin snajperski lub karabin wyborowy. Ewentualnie "snajperka" może być użyte w dialogu, gdyż postacie nie muszą, w odróżnieniu od narratora, używać w 100% poprawnych form. Tak, czepiam się Wybaczcie militarny charakter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Krótkie, lekkie, przyjemne i zabawne. Była ciekawa akcja, równie interesująca reakcja i ładne zakończenie. Wszystko czego oczekiwałbym od takiego opowiadania było na miejscu. Brawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) Podczas czytania tego fika zdawało mi się, że w tle słyszę Mission Impossible Lekka, dobra lektura na kilka minut. Pomysł niezły (weź mnie tak naucz :L). A tak od siebie: Dodo powaliło mnie na kolana XD Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Z ogromną przykrością muszę stwierdzić, że nie wykryłem żadnych błędów. Choćbym nie wiem jak się starał, googlowałem niektóre słowa, były do jasnej ciasnej poprawne! Próbowałem wytknąć kucyka ziemnego, ale to byłby mój błąd. Ogólna treść ciekawa, nie na mój humor, bo nie było rasistowskich/seksistowskich podtekstów i śmierci bohaterek na końcu, ale z ulgą mogę stwierdzić że MORV NAPISAŁ DOBREGO FIKA. P.S. dla Morva Zabrakło klasycznego żartu "Siusiak" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Krótki i przyjemny fic o nieśmiertelnym trio. Czytało się go przyjemnie i szybko. Co do tagów to rzeczywiście Comedy jest troszkę naciągane, lecz pod inne standardowe tagi forum ciezko jest cokolwiek dopasowac, więc nie mogę miec pretensji. Moja propozycja tagu do tego fica jest One shot - jako tag autorski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Fajne, lekkie i przyjemne. Dobre do oderwania się na chwilkę od zadań domowych/pracy/czegokolwiek. Może i nie było tak śmieszne jak skecze Ani Mru Mru, ale w dwóch miejscach na mojej twarzy zagościł uśmiech. Błędów większych też nie było, więc jest dobrze. Czekam na następne twoje prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranny Kapitan Scyfer Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Niezgorszy fanfik, Morviliuszu, chociaż szkoda, że nie wszystkich rad wujcia Scyfera posłuchałeś :C W zasadzie przy takiej długości nie ma tu za wiele do komentowania - fanfik dobry i zabawny, swoją funkcję spełnia prawidłowo, mógłby tylko być lepiej sformatowany. Nic dodać, nic ująć BTW Tagi - [short] i [one-shot] to w zasadzie to samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Bardzo dobre opowiadanko. Ksywki CMC idealnie dobrane Właściwie to sam otagowałbym jej jako [normal], bo bez trudu mogę sobie wyobrazić takie rzeczy dziejące się w serialu. Naprawdę przyjemna, krótka lektura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Zablokowany dostęp do opowiadania. Archiwizuję temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts