Mrs.Octavia Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Rysiu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 O..o.. ja kocham zwierzaczki, ale odznaka ma iść do Rysia Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Pasuje do wilka ta odznaka, więc Nati... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Ryś Raindrops. Wyniku nie będzie, bo Sweetie nie ma avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Walka była zacięta, lecz ostatecznie odznakę otrzymuje Ryś Raindrops! Gratulacje! Spójrzmy na następną odznakę: Książka i pióro... który forumowy pisarz powinien dumnie nosić tę odznakę na mundurze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Stawiam na Cavę, bo ona kocha Twilight, a Twi to tylko z książkami mi się kojarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 A ja powiem, że Dolar84. Bo tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Dolar, Cava nie bo nie pisze ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 O jejku. Tak bardzo przyjaciółka zwierzątek. Dolar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Dolar niech dostanie. Myślałam też o Cavie ale jednak Dolarek bardziej mi do tego pasuje . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 No to Dolar dostaje ten zaszczyt i ma odznakę. Tym razem coś bardziej zabawnego. xD Ps: Podczas wyborów na awatara Sweetie Belle to ja będę się zajmować tą zabawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 12, 2014 Share Napisano Luty 12, 2014 Ętliczek (...) Airlick! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 No to może Zegar, On lubi "czyścić" forum z Trolli xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Zatem Airlick gratuluję! A tę odznakę komu przydzielicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Arjen! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Hmm, cóż Arjen zdobywa tę odznakę Luny A komu tę odznakę przydzielicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 No cóż, poprzedni znaczek chyba był zbyt trudny...? Tak więc może ten znaczek komuś się trafi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts