War Napisano Lipiec 17, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2012 Jakby można było być na minusie z goldem, zadłużyłbym się niczym USA, ale miał uber sprzęt i łanhitował wszystkie moby I jak sprzedam niezidentyfikowane itanzy na 63, to będę miał pod MF set Bez tanka? Pfft, Kubuś, Wojxar. Mamy tanków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Rada do zarabiania golda http://www.youtube.com/watch?v=SN8gLFvftA8&list=UU4lmcjMUb-r8Ot3VQVGiyxg&index=1&feature=plcp OP english. Albo wbicia 5valorów i zrobienie Butcher Run + Sarakoth = ok. 3-6 itemów 63lvl = 500k-1m @edit: Oczywiście przy Sarakoth'cie [?] miałem itemy do gold finda + valory miałem około 240% Nolife spamer melduje się do tankowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 Kubuś, ty mnie lepiej powiedz gdzie sprzedawać niezidentyfikowane 63lv itemki a nie xD I jaki tam nołlajf, od dawna cię w grze nie widzę, to Luki siedzie 23/7 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 hmmm sprawdzałem sobie dziś metodę na Sarakoth'a/Mięsnego Jeża xD i po godzinie biegania do tej piwnicy (kill-relog-kill-relog ~~) nazbierałem 100k przy 217% MF bez Valora a jak u ciebie to wygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wested Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Wested#2999 Byłoby miło z kimś pograć na koszmarze i piekle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 W sumie mógłbym pograć. Tylko gre musze zainstalować :/ Sent from my WT19i using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ja znalazłem na allegro za 150zł i tak się ucieszyłem, że zamówiłem priorytetem. Jutro dojdzie i będę mógł was wspomóc, bracia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Wiej007 #2788 Póki co mam z 44 lv i gram na koszmarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 CzornikxD#2495 Fajnie by było w końcu z kimś pograć. ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralich Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Ralich#2822 Dorwiecie w grze - piszcie. Obecnie latam DH na normalu. Mogę też pograć na inferno (2 akt najlepiej). Mile widziany ts/skype lecz nie jest konieczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciasteczko Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ciasteczko#2417 Dopiero niedawno dorwałem Diablo III, więc wciąż tkwię na normalu i zaznajamiam się z mechaniką rozgrywki(tylko czasu ostatnio niewiele), więc gdyby był ktoś chętny - można pisać śmiało, ot, choć do pogawędki, albo żeby na przyszłość w znajomych mieć kogoś więcej do grania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poiman Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 poiman18#2502 ogólnie nie gram za dużo z racji że mój komp odmawia posłuszeństwa przy bardziej hardkorowym naparzaniu, ale mimo żem biedny jak mysz mogę komuś pomóc z racji że mam już to 60+23 wiec jakby ktoś mnie gdzieś dorwał, albo po prostu poprosił to takie to do inferna mógłbym podciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts