Kuba Dmode Coke Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Warmuś, a ja? Też KCE pogierzyć z wami ;_; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukiner Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 Warmuś, a ja? Też KCE pogierzyć z wami ;_; nikt ci nie broni ^^ póki co to z warmenem biegamy naszymi DH na inferno i męczymy I akt w celach zarobkowych +/- by wydropić coś dobrego ;p Gdyby tylko war miał jakiś gear z MFem noob jeden: Próbowaliśmy akt II, ale bez tanka to nie ma opcji na ten moment .... idzie jak krew z nosa, tym bardziej że dla Wara kasy już zabrakło na naprawę xD Szybciej uzbieram cały set natalii (buty już są ) na I akcie niż we dwóch dojdziemy do Beliala, ubijemy go i któryś z nas nie będzie na minusie z goldem Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 Jakby można było być na minusie z goldem, zadłużyłbym się niczym USA, ale miał uber sprzęt i łanhitował wszystkie moby I jak sprzedam niezidentyfikowane itanzy na 63, to będę miał pod MF set Bez tanka? Pfft, Kubuś, Wojxar. Mamy tanków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba Dmode Coke Posted July 19, 2012 Share Posted July 19, 2012 Rada do zarabiania golda http://www.youtube.com/watch?v=SN8gLFvftA8&list=UU4lmcjMUb-r8Ot3VQVGiyxg&index=1&feature=plcp OP english. Albo wbicia 5valorów i zrobienie Butcher Run + Sarakoth = ok. 3-6 itemów 63lvl = 500k-1m @edit: Oczywiście przy Sarakoth'cie [?] miałem itemy do gold finda + valory miałem około 240% Nolife spamer melduje się do tankowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
War Posted July 19, 2012 Author Share Posted July 19, 2012 Kubuś, ty mnie lepiej powiedz gdzie sprzedawać niezidentyfikowane 63lv itemki a nie xD I jaki tam nołlajf, od dawna cię w grze nie widzę, to Luki siedzie 23/7 xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukiner Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 hmmm sprawdzałem sobie dziś metodę na Sarakoth'a/Mięsnego Jeża xD i po godzinie biegania do tej piwnicy (kill-relog-kill-relog ~~) nazbierałem 100k przy 217% MF bez Valora a jak u ciebie to wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wested Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 Wested#2999 Byłoby miło z kimś pograć na koszmarze i piekle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohmy Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 W sumie mógłbym pograć. Tylko gre musze zainstalować :/ Sent from my WT19i using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedSky Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Ja znalazłem na allegro za 150zł i tak się ucieszyłem, że zamówiłem priorytetem. Jutro dojdzie i będę mógł was wspomóc, bracia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiej007 Posted September 18, 2012 Share Posted September 18, 2012 Wiej007 #2788 Póki co mam z 44 lv i gram na koszmarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Slash Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 CzornikxD#2495 Fajnie by było w końcu z kimś pograć. ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralich Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Ralich#2822 Dorwiecie w grze - piszcie. Obecnie latam DH na normalu. Mogę też pograć na inferno (2 akt najlepiej). Mile widziany ts/skype lecz nie jest konieczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciasteczko Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Ciasteczko#2417 Dopiero niedawno dorwałem Diablo III, więc wciąż tkwię na normalu i zaznajamiam się z mechaniką rozgrywki(tylko czasu ostatnio niewiele), więc gdyby był ktoś chętny - można pisać śmiało, ot, choć do pogawędki, albo żeby na przyszłość w znajomych mieć kogoś więcej do grania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poiman Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 poiman18#2502 ogólnie nie gram za dużo z racji że mój komp odmawia posłuszeństwa przy bardziej hardkorowym naparzaniu, ale mimo żem biedny jak mysz mogę komuś pomóc z racji że mam już to 60+23 wiec jakby ktoś mnie gdzieś dorwał, albo po prostu poprosił to takie to do inferna mógłbym podciągnąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts