OttonandPooky Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 No cóż z wiekiem wydatków jest coraz więcej , z rodzicami nie mieszkam ..tak to odłożyłoby się jakieś grosze na zainwestowanie czegoś nowego Czy mam do tego sentyment? Uhhh raczej NIE Była szansa , że mój facet zainwestuje w jakiś komputer w tym roku...jednak zdolności kredytowej oboje nie posiadamy ,a poza tym mój luby nagle zmienił zdanie na temat komputera dla nas... i ubzdurał sobie motorower "Simson". Czasami odczuwam jakiś niedosyt jeżeli chodzi o nasz komp (pfu u moich rodziców.. swój mam jeszcze gorszy) ,ale inwestować w nowy sprzęt dla zainstalowania tylko jednego najnowszego gimpa? Wole zasuwać myszką w paincie naprawdę. Poza tym moja kumpela która była bardzo rozchwytywana na DA ..pomimo starego sprzętu.. rewelacyjnie sobie radziła z wykonywaniem obrazków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Motorower zamiast kompa, to masz faceta... myśli tylko o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Raczej nie myśli o sobie XD ,bo jak ubzdurałam pewnego dnia parę promarkerów to bez okazyjnie mi je podarował Fakt to nie komputer ,ale zawsze coś ..Tradional tez muszę ćwiczyć. *jednak nie widzę sensu kupowania motoroweru ...bez jakiegokolwiek miejsca na przechowanie go ,a poza tym ..już mamy auto i za dużo żre ten grat kasy..mam nadzieje ,ze mu się odwidzi ta zachcianka XD* Dzisiaj ,albo jutro wstawię nowy pikselowy obrazek z Fluffle Puff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Wooo! Moja pierwsza Fluffle Puff (OC autorstwa http://mixermike622.deviantart.com/ ) w towarzystwie mojej OC z fandomu Neverhooda Caline: IT'S SO FLUFFY! I'M GONNA DIE! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Nie wiem jak to nazwać kolejna...kucyfikacja? Tego gostka z mojego awatara? ....Stara wersja ...brrr jest paskudna) I nowa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 I te rysunki robisz w Paint? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Dla mnie wygląda bardzo sympatycznie^^ sądząc po CM mogę się domyślić, że sam wykonał te skrzydełka, musi być bardzo zdolny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ten drugi? Tak No cóż... postać w oryginale jest inżynierem i jego pasją są roboty ..P.S to nie jest alicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wybacz Anathiela ,ale nie rozumiem Twojego ostatniego posta :0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Otto: Coś w tym stylu xD No i bardzo fajna ponifikacja. Teraz nie wygląda tak grubo jak wyglądał poprzednio xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wybacz Anathiela ,ale nie rozumiem Twojego ostatniego posta :o Czy teraz rysujesz rysunki w Paint? Jak ten ostatni powyżej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Powiem tak ...mam od paru dni nastrój na wykonywanie obrazków w tym bardzo "ambitnym" programie graficznym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Bardzo dobrze to Ci wychodzi, obrazki są słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Jeszcze daleko mi do "perfekcyjności" ,ale dziękuje c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Kurde szczebel. xd Po prostu cud, miód i orzeszki. Pięknie wykonujesz rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Te z painta nie klasyfikujemy do kategorii rysunki ...to są pixelarts!!! Ale dziękuje za miłą opinię c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Pixelarts, pixelsrarts, kto na to paczy? Nie ja. Ogólnie pisałam że rysunki, chyba nie będę wymieniać kolejno technik, jakich urzywasz. (uhumpf, tak, wiem co napisałam. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ja paczam na kategorie! Jednak najłatwiej podzielić na 2 tz. digitalowe ...wykonane w 100% na kompie (paint,gimp itp.) i tradycyjne ...kredki,ołówek,hemoglobina taka sytuacja nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Chiałabym pacznąć świat...CAŁY. Jo, jebie dziele na to. Digital to nie tylko na kompie. Teża na tablecie. Traditional art <- to coś 'mówi' o talentesiach artyzty, zazwyczaj później po prawidłowim rozpaczeniu sprawy, idzie na digital area. Jestem staro-gramatyczna. De Vojses poznał smak porażki...Uh, słodki, nie? Pewno nie smakowałaś. Jest Faggle, jest offtop! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ile razy ja widziałam takich artystów gdzie wsadzali obrazek wykonany kredkami do kategorii "digital" Dobra mój błąd ,ale komputery to najpopularniejsze maszyny do wykonywania digitali..czy to się robi na DSie ,czy na "smartfoonie" czy na tablecie, mikrofalówce zawsze to będzie digital ,bo obrazek został stworzony na maszynie a nie tradycyjnie na kartce papieru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ludzka głupota. Co poradzisz? Jedna osoba świata nie odmieni. No, dwie. xd Tiaa, na BSODzie. xd I w CMD...Ciekawe, ciekawe.xd Ale na serio, w CMD się da.xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Kolejny obrazek ...tym razem miałam natchnienie na pro..i spotkała mnie przykra niespodzianka ,bo jeden marker został niedokręcony do końca i musiałam reanimować Kolejna ponyfikacja c: ...nie... nie jestem wielbicielką skarpetek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jakich pisaków używasz? Rysunek świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Cudaśny^^ jak się reanimuje markery? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts