Zodiak Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - W ładowni? - Przewròciłam oczsmi. - Coś specjalnego moze tez być w kajjucie kapitana. Coś mi jednak mòwi, że trzeba zejść do ładowni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Prowadź, jesteśmy tuż za tobą - powiedziała Dora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 [stary, ja rozumiem małą ilość czasu... Ale ty tu jesteś MG, nie ja. Weź pisz, co się dzieje, a nie same dialogi. Oczywistym jest, że Phraxia cały czas ich tam prowadzi.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 [sorki] Pokład był co prawda uszkodzony, ale i tak wyglądał lepiej niż kadłub. Wszędzie unosiły się ciała martwych turian i także ich stara broń lata, niekiedy przepołowiona na równe dwie części, niektóre ciała też są rozszarpane. - Coś mi się tu nie podoba - odpowiedziała Dora patrząc na to wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Uroczy wystrój - skwitowałam, patrząc na przelatującego obok mnie żołnierza. Oj, jest gorzej niż mi się wydawało. Gdyby to była zwykła pułapka, nikt nie zostawiłby ciał ot tak, na widoku. O nie. Instynkt podpowiada mi, że coś tu jest baaardzo nie tak. - Trzymać broń w pogotowiu i bądźcie przygotowani na KAŻDĄ ewentualność - rozkazałam, zaglądając przez kolejne drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Drzwi które otworzyłaś były normalną kwaterą mieszkalną, lecz w pomieszczeniu lewitował dziwny stwór, normalne nogi jak u człowieka, głowa podobna do kroganina, ale przednie kończyny były zakończone ostrzami. - A mówią że to ja jestem paskudny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - O jasna.... - cofnęłam się, odskakując. Uniosłam phaestona i zaczęłam strzelać w to... coś całą serią. - Tarsh! Do mnie! Już! Cokolwiek to było, nie było przyjazne... i paskudniejsze od najbrzydszego kroganina... Przodkowie, co to za cholerstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Stwór mimo że był martwy to i tak jego głowa i kawałek korpusu była tylko wspomnieniem. - Wole nie wiedzieć co wy robicie w tym wojsku, ale to jest lekka przesada - powiedziała Dora rozglądając się po pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 [Okey... Warto było wspomnieć, że jest martwe. Niby szczegół, ale ważny.] - Co? Ja... nie zauważyłam, że był martwy. Szlag. Nieważne. Ważne, że to coś W ogóle tu było. Wracamy na prom, podejrzewam, ze jest tu tego więcej,a sam statek... nie przewoził niczego cennego. Tak, wracamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) [Taki stwór przeżył by ponad 10 lat na nieaktywnym statku? Ale dzięki za uwagę] - Szefowo - powiedział Jonathann przez radio - dostałem jakiegoś NavPointa z jakąś planetą i dopiskiem "Rozsądnie by było żebyście tu przylecieli" Edytowano Październik 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 [Fakt, mój błąd. Przepraszam] - Że co? Jasna cholera... Daleko ta planeta? No to już się zaczyna robić strasznie dziwne... i podejrzane. Najpierw ten statek, teraz to? Już mi się niedobrze robi, a to kiepski znak. - Dobra, zapiszemy pozycję tego wraku na naszej mapie galaktyki i tu wrócimy. A teraz wracamy do promu. Już! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Szliście... znaczy się ty i twój krogański kompan. Dora zniknęła, ale w połowie drogi dogoniła was. - Ok, jestem - powiedziała zatrzymując się koło was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 - Znalazłaś coś ciekawego? - spytałam aż zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) - Te rzekome kredyty. Były niedaleko tego pomieszczeia gdzie się wystraszyłaś. Trochę to ciężkie, a sporo tam jest tych kredytów. Ile to nie wiem, ale są - odpowiedziała ze stockim spokojem. - Ile mam tu jeszcze czekać? - rzekł przez eter Jon. Edytowano Październik 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Błyskawicznie złapałam ją za głowę i spojrzałam... wróć. Przystawiłam jej hełm do czoła. Cholera, co to za szkło, że nawet z takiej odległości nie widać jej twarzy? Z czego ci quarianie je robią? - Nie wystraszyłam się! Jasne?! Zobaczyłam to coś i od razu postanowiłam zabić! Nie zauważyłam, że nie żyje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 - jak chcesz - odpowiedziała szybko. - Ale worek bierzemy, tak? - dodała po chwili. - Domyśl się - powiedział Trash i razem z Quarianką weszli na statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Przodkowie... Za co? Za co, kurwa? Mrucząc pod nosem i kręcąc głową, weszłam na prom. Od razu skierowałam się do Jonathana. - Co jest bliżej? Noveria, czy ta planeta, o której wspominałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Bardziej Noveria. Znaleźliście ten skarb o którym wspomniałem? - spytał się Jonathan. - Tak, ale nie dostaniesz nic za obrażanie mnie - odpowiedział Trash. Padł Sarkastyczny śmiech Jona - Spierdalaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 - I tak 50% jest moje.- Zaśmiałam się głośno. - Leć na Noverię, Jon. Tamta planeta może poczekać, najpierw robota. Swoją drogą, co wiemy o celu? - spytałam, opierając się o ścianę i bawiąc pazurami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 - Poza tym że ma w cholerę zaćmienia po swojej stronie? Nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 - Aleś mi pomógł. - Pokręciłam głową. - Jak cholera. Dobra, leć na Noverię. Na miejscu obmyślimy plan działania... i kupimy coś ładnego. I smacznego. Dawno już nie piłam mojej ulubionej turiańskiej brandy. Ty też byś chlapnęła, Dora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 - Ok - powiedziała. - A ja pójde uje... znaczy najebać Jona. piszesz się? - spytał się Trash. - Chętnie... - powiedział niczego nie świadomy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 - Ej, Tarsh... Wiesz, słyszałam, że na Ziemi mają takie powiedzenie "kto się czubi, ten się lubi". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 - Co? - spytał się Trash nie jarząc o co chodzi. - Mi się nawet tobie tego nie chce tłumaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 - Powiem tylko, że bylibyście wspaniałą parą. - Zaśmiałam się. - Kroganin i człowiek... [Mam propozycję, jak chcesz robić tak krótkie odpowiedzi to może napisz mi na gg 48315123, możemy tam pisać dialogi, a potem wrzucać tutaj.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts