Yargolek Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Lukiner sobie wpisał w gugle chyba Octavia Rule 34? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 14, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Lukiner sobie wpisał w gugle chyba Octavia Rule 34? deviant art i poniboruu + ostatniego arta to sam pan "jestem święty i w ogóle sama dobroć" wysłał mi wczoraj na gadu ;d jak dla ciebie takie coś to rule34 to pozdro ~~ Przez śmiech odnośnie swoich przeczuć, że prędzej, czy później zrobisz to za mnie .... rightttttt.... myślałem że przynajmniej sam wstawisz to co mi właśnie sam pokazałeś wczoraj na gg, ale jak powiedziałem, brak ci "jaj" xD więc musiałem sam to zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 o lol. A dla mnie nie wysłał. -Znów knujesz za moimi plecami. Ale tym razem wkręcasz w to Lukiego. Czuję tu spisek. - rzekł avatar. -Muszę uważać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 Nie, tu chodzi o reputację xD Poza tym byłem ciekaw, czy mi się to uda - no i udało się:3 Ale wracając do tych fanartów... czemu coś tak złego jest tak piękne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 14, 2011 Share Napisano Wrzesień 14, 2011 deviant art i poniboruu + ostatniego arta to sam pan "jestem święty i w ogóle sama dobroć" wysłał mi wczoraj na gadu ;d jak dla ciebie takie coś to rule34 to pozdro ~~ rightttttt.... myślałem że przynajmniej sam wstawisz to co mi właśnie sam pokazałeś wczoraj na gg, ale jak powiedziałem, brak ci "jaj" xD więc musiałem sam to zrobić Wpisałem w gugle Octavia Rule 34 i pierwszy link do galerii jakiejś na deviancie co to było . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 23, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2011 oj tak graj graj !! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=_YyVwKmVEqA kompromis dla fanów Vinyl Scratch i Octavi: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=6B2Q28FPTb4&feature=player_embedded cudny art :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Październik 8, 2011 Share Napisano Październik 8, 2011 Ma tak samo ładne oczy jak Dashie imo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 To podchodzi po zdjęcia artystyczne (zakładając, że jest to zdjęcie, jakiegoś fotografa... ofc Equestriańskie realia) jakiegoś fotografa artysty, robiący sesje zdjęciowe ze sławnymi kucykami. Na okładki czasopism i do artykułów... EPIC! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 18, 2011 Autor Share Napisano Październik 18, 2011 rozszerzona wersja w postaci animacji flash z muzyka w tle: http://lentoto.deviantart.com/art/Flash-MLP-Music-is-Magic-263314402 + muzyka użyta przez autora flasha kolejny genialny theme song dla Octavi: http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-fi6Y2hvLFg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 20, 2011 Autor Share Napisano Październik 20, 2011 Nowe kawałki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 20, 2011 Share Napisano Październik 20, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 25, 2011 Autor Share Napisano Październik 25, 2011 ss2sonic ftw ;d to chyba jego pierwsza Tavi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 29, 2011 Share Napisano Październik 29, 2011 Lolz... przefarbowali Octavie na żółto. ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Listopad 4, 2011 Share Napisano Listopad 4, 2011 Tak sobie dziś myślałam... Moja koleżanka gra na skrzypcach (i to świetnie, poznałam ją na obozie Funduszu i na koniec trzy osoby, w tym ona, dawały koncert @@). Ona w wersji kucykowej miałaby oczy jak Octavia na pewno... Chodzi mi o kształt. Tylko włosy i inne szczegóły inne. Razem by świetnie wyglądały. Przeglądając ten temat miałam wizję Octavii w wersji human. Ale nie tak, jak tu już ją pokazywali... Tylko nie potrafię rysować ludzi. .-. Mój pomysł chwilowo będzie musiał poczekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Listopad 22, 2011 Share Napisano Listopad 22, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Listopad 22, 2011 Share Napisano Listopad 22, 2011 Dżony Mielony nie próżnuje xD Kolejny super art jakże uroczego kucyka. Wiecie o tym, ze sam autor będzie jedną z gwiazd BroNYConu w Nowym Yorku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 22, 2011 Share Napisano Listopad 22, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Listopad 23, 2011 Autor Share Napisano Listopad 23, 2011 + piosenka która była inspiracją dla artysty do zrobienia tego arta ]http-~~-//www.youtube.com/watch?v=T3RN86V3LbQ dlaczego takie jasne tło T_Tta reakcja xD I don't give a damn and still play Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 9, 2011 Share Napisano Grudzień 9, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Grudzień 10, 2011 Share Napisano Grudzień 10, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Grudzień 15, 2011 Share Napisano Grudzień 15, 2011 Jestem wielkim fanem Octavii - sami wiecie Od dzisiaj do grona moich ulubionych kucy dołącza Blues (tylko czekałem na jakiś artwork z nim ) Jestem również gorąym wielbicielem fanfica "Allegrezza", ale spójrzmy prawdzie w oczy - co ogier, to ogier! Link do pełnego rozmiaru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Grudzień 24, 2011 Share Napisano Grudzień 24, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 24, 2011 Share Napisano Grudzień 24, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Grudzień 25, 2011 Share Napisano Grudzień 25, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 http://th07.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/006/8/f/good_morning__octavia__by_pluckyninja-d4lgo0o.jpg dam linka bo spore http://th06.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/010/2/2/archertavi_by_nelvakre-d4lwr0l.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts